Гари Каспаров: Провидението имаше свой план за Тръмп и Америка

Не всичко е свършило, предупреждава световният шампион по шах
18 юли 2024 12:09, Петър Бойчев
17
Гари Каспаров: Провидението имаше свой план за Тръмп и Америка
Снимка БГНЕС

В интервю за германския вестник BILD Гари Каспаров коментира покушението срещу бившия държавен глава на САЩ Доналд Тръмп, като предупреди, че "не всичко е свършило“.

"Все пак, бих предупредил тези, които вярват, че всичко вече е свършило, че ситуацията не е напълно решена. Това събитие се случи през юли, има още време до ноември. Имайки предвид темпото на днешните събития, начинът, по който се развиват нещата, не бих правил преждевременни заключения“, отбеляза световният шампион по шах.

"Тръмп, разбира се, имаше невероятен късмет. Когато погледнете траекторията на този куршум и обърнатата му глава, куршумът вероятно не е бил дори на сантиметри, а на милиметри. Както мнозина казват, провидението и някои висши сили са имали свой собствен план за Тръмп, Америка, свободния свят и човечество като цяло“, допълни Каспаров.

По думите му "чудотворното спасение“ на Тръмп е притъпило усещането за опасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този май наистина е полудял, а беше велик шахматист навремето.
13
4
 
5
 
! Отговори
Пловдив преди 1 месец
В последното десетилетие се наблюдава как индивиди с завидна популярност се изказват според свойте лични нагласи в световен мащаб . Господин Каспаров е обявен за национален предател въпреки това той продължава да се изказва коментирайки САЩ или Русия . Господин Каспаров вашите анализи не ни вълнуват ние си имаме собствени проблеми и ги решаваме сами нямаме нужда от САЩ или Русия за да се справим с нашите национални предатели в ред на мисли гледайте си шаха и ви пожелавам да не сте предател веч
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Войните на светлината ли го спасиха
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не знам за провидението, него Каспаров го разбира. Аз обаче чух съвсем отчетливо вицито на Тръмп, че Украйна не го интересува и не е приоритет. Всъщност и за Байдън е така когато свърши пушечното месо, само дето не го е казал публично, но то се видя много добре като орязоха драстично помощите за режима. От 300млрд за 2г паднаха на 13млрд чисто за Украйна за 2024г.
10
2
 
3
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
До Гошоне е руснак, а хазарин (изт. евр. приели юдаизма)
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами то провидението затова го спаси, защото има планове за него. Шахматистэт сигурно е пропуснал сводките, но на конгреса на републиканците имаше още един атентатор, който беше обезвреден.
8
21
 
10
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Много умен руснак. Не жалък дoносник като Путин.
7
2
 
16
 
! Отговори
Айляк преди 1 месец
А провидението за поръчителите на атентата над Тръмп, Гари? Нали си шахматист, световен шампион? Нали си много умен, бе? Или много удобно опит за убийство на кандидат-президенг, изведнъж се превръща...в провидение, брей...
6
3
 
3
 
! Отговори
Карапет преди 1 месец
Вот гроссмейстер Петросян- отец армян и мать армян... Не е никак трудно да се досетите за чуждия агент Вайнштейн ) Khazpar(
5
6
 
16
 
! Отговори
Бесило преди 1 месец
Предател.....
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво намеква, че има още време.
3
13
 
5
 
! Отговори
:))) преди 1 месец
До Факт Млъквай бе,червен тик ве ник!
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НЕ МОЖЕ САМО В САЩ ДА ИМА ПРОВИДЕНИЕ. НУЖНО Е И В РУСИЯ!!!
1
11
 
30
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
На предатели като този вяра да нямаш.