Олимпийски шампион от Париж заспа на улицата, нямал климатик

Томас Чекон се оплака от условията в олимпийското село
5 авг 2024 12:48, Елка Василева
35
Олимпийски шампион от Париж заспа на улицата, нямал климатик
Снимка: БГНЕС

Италианският плувец Томас Чекон, който спечели златото на 100 метра гръб на Олимпиадата в Париж, заспа на улицата заради липсата на климатици в стаите, в които живеят спортистите в олимпийското село. Гребецът от националния отбор на Саудитска Арабия Хюсеин Алирез публикува видео с този случай в профила си в Инстаграм.

Чекон още преди няколко дни се оплака от условията в олимпийското село, като каза, че организацията е била на по-високо ниво по време на Игрите в Токио. По-специално италианецът отбеляза липсата на климатик в стаите на фона на горещо време навън.

Във видеото, публикувано от Алирез, шампионът в плуването на 100 метра гръб на Олимпийските игри в Париж Чекон спи на земята близо до пейка в парка, подложил кърпа под себе си.
(БТА)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
Аванти преди 1 месец
Е това е то "развитият капитализъм" ...
31
0
 
1
 
! Отговори
Просеха преди 1 месец
Токът е скъп. Атлетите просеха, за да си купят билети да се приберат по домовете. Да платят сметката за ток. Токът за вентилаторите. Че климатоци няма.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Макрон прекалява със "зелените" си идеи. Изкуственото чистене на Сена беше ненужно, скъпо и дори не е еко. Спартанските условия на спортистите също са безсмислени - ще спят на картонени легла, а другите неща? Климатиците, които допълнително докарват ще се рециклират ли след това? Разбира се, Макрон замина на почивка баш по време на олимпиадата. Мда, знае как да вбеси обикновения французин.
29
0
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Тези т.н. игри са пълен провал и най-вече за съпруга на бабата на червената шапчица.
28
8
 
1
 
! Отговори
Тодор Колев преди 1 месец
Ади сига пак глезотий -Клинматик ? Та, той идва от Саудитска Арабия , за това не са му сложили.За него 45''С какво са ? Правилно, студена пролет.
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Страшен провал от страна на Франсетата...
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре че е плувец и има кърпа, че сигур и това не са им предоставили!
25
4
 
5
 
! Отговори
охобохо преди 1 месец
Предлагам лятната олимпиада да я правят зимата-ще им е прохладно и комфортно. А зимната олимпиада да я правят лятото - няма да мръзнат много
24
0
 
18
 
! Отговори
аожг преди 1 месец
НЕ СА ИМ СЛОЖИЛИ КЛИМАТИЦИ ЗА ДА ПАЗЕЛИ ПРИРОДАТА, ПИШЕ ГО И НА САЙТА ИМ.Защо мълчите?И са ги подложили на ВЕГАНОВА диета пак да пазели климата, докато макрон,бабиха,фонлайнен и сие пасмина джиткат с частните си самолета по света на собствени острови, нагъвайки месни деликатеси и какви ли не екстри
23
0
 
16
 
! Отговори
ужас преди 1 месец
Е, те заявиха, че това щяло да бъдат най- зелените игри с нулев въглероден отпечатък като оправдание да издевателстват над тези млади хора,стигнали дотук с цената на къртовски труд, талант, лишения и прочие.Олимпийците снимат и картонените "легла" и "матраци",а осен това им дават САМО РАСТИТЕЛНА ХРАНА,заради климатчите промени.И това са го решили *** в Давос,които пристигат с частните си самолети.....мегаизвратен свят и все по- звратен ще става за забавление на глобалистите-сатанисти
22
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ФРАНЦИЯ СЕ ОКАЗА ГОЛЯМ *****ЛУК
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да спестят лев сигурно и им дават смелени буболечки за ядене
20
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Но за сметка на това крал Чарлз беше посрещнат с вечеря за 500 хиляди евро. За тези пари щяха да оборудват две олимпийски села с климатици. Франция тотално се изложи на тези игри. Станаха за смях на целия свят.
19
1
 
26
 
! Отговори
БУХАХАХА преди 1 месец
Паричките отидоха към у*райна да може крадливите им политици да си купуват скъпарски лодки и имения по ривиерата, а олимпийците да спат в задушни соби на легла от кашони от банани мухахахаха.....жива траги-комедия с отворен за интерпретации финал хахаха
18
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Макрон като похарчил парите по приеми - да си хапне, да си пийне аристократично с крале и президенти
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 9, в Канада ги наричат екотоалетни, защото не замърсяват природата
16
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
бана му сигурно и тя е спяла на открит в горещите нощи, а момчето е шампион, излагат се французите, при нас има климатици дори в двузвездните хотели
15
22
 
4
 
! Отговори
Бай Гечо преди 1 месец
Баба му все на климатици е спяла....много се изнежи това поколение....сутрин сигурно иска и попара да му правят.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ялaй бaбa, ялa ялa...
13
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази е може би последната Олимпиада извън щатите. Те са най-добрите организатори и за да няма оплаквания вече всички състезания ще се провеждат там. Само за да участваш ще трябва държавата ти да си плати. Така е редно. Защо други да плащат за нашето удоволствие? Също така САЩ си запазват правото като вечен домакин да определят кои страни ще участват. Ще продължи и традицията американски спортисти да не се тестват за забранени субстанции и наркотици!