Жена продаде 35 от 40 верни отговора на матурата за 100 лева

Тя ги предлагала в сайт за продажби
19 май 2023 18:15, Стела Стоянова
17
Жена продаде 35 от 40 верни отговора на матурата за 100 лева
Снимка БГНЕС

35 от 40 верни отговора на тестовата част на матурата е улучила жената, която продава матури по 100 лева в нета. Това съобщи Нова тв, чиито репортери си купили отговорите.

Жената е пуснала в сайт за продажби отговорите на тестовата част "на промоция". За тази сума тя гарантира оценка между добър 4 и много добър 5. На практика тя е изпълнила обещанието си, но не става ясно дали е имало изтичане на теста. Част от въпросите са с отворен отговор и изискват писане, а не ограждане от 4 варианта.

Още по темата

От Нова информираха, че жената е изпращала отговори в реално време, докато изпитът е течал, което означава, че не е имала предварителен достъп до теста.

Верните отговори бяха оповестени от МОН официално.

В същото време директори коментираха в социалните мрежи, че това гарантирано е измама, защото четворката е най-често срещана оценка на зрелостните изпити.

Освен решаване на тест, зрелостниците писаха и по стихотворението на Петя Дубарова "Посвещение". Имаше и алтернативен вариант - есе на тема "Живот в мрежата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Бебо до Дедо11 преди 11 месеца
И заради сламата да гори и житото, така ли?!
13
4
 
13
 
! Отговори
Учител преди 11 месеца
Много колеги споделят, че от десетки години едни и същи доживотни инспектори и чиновници в МОН и инспекторати "управляват" и "усвояват", че е страшна корупция с " наши" хора и издателства. Че системно, методично и целенасочено се съсипва образованието. Че целта е - *** народ, лесно се управлява.
12
5
 
6
 
! Отговори
Бай Дрън преди 11 месеца
Аз изкарах 3 на матурата и сега пиша с автокоректора на телефона :p Понеже ме дразни отдавна, затова го изключих и сега с дебелите си кебапчета натискам по 3 бутона едновременно, който захапе. Навремето почнах със сметало по математика, после минах на ***. Не нашата, дето списва статии.Доволен съм от образованието си, мога чат пат да пиша и смятам.
11
5
 
15
 
! Отговори
Дедо преди 11 месеца
Обявете изпита за невалиден и го направете отново . Това би трябвало,да е нормалната процедура. Който е виновен, дело, глоба и присъда.
10
0
 
14
 
! Отговори
Романов преди 11 месеца
Точно тези" висшисти" когато започнат работа, имат висше самочувствие със купени те си дипломки. Със "знанията" си творят висши простотии. А иначе, респект към редовно дипломираните. Умните хора винаги се отличават а останалите нямат идея къде се намират и за какво иде реч.
9
2
 
23
 
! Отговори
вет.д-р Г.Заров преди 11 месеца
Тази т. нар. матура е един изкуствено усложнен и затруднен процес на гавра с учители , с една единствена цел - да оправдае заплатите на нищоправците по "етажите властта" ! То не са камери , охрани ,конвои ,секретни документи , криптиране ,анкети , декларации , на които би завидяла и охраната на Джо Байдън! И какъв е резултатът - все по-mъnu зрелостници ...
8
5
 
14
 
! Отговори
Да става министър.. преди 11 месеца
Да замени акад. Денков от ПП.... Ще свърши по-полезна работа..
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
да я приемат в СУ без изпит веднага )))
6
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кой ти гарантира, че учениците влизат без телефони? Предават един и задържат другия. Имат и слушалки. Докато не се спре нета и не се заглушат честотите по време на изпита, а учениците не започнат да влизат само по панталонче и по блузка, без чанти и сакове, с обикновен химикал и всичко друго се оставя вън, като на сертификатен изпит по език, всеки може да си организира помощ.
5
7
 
10
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
НЕ РАЗБИРАМ КАК ЩЕ ПРЕДАДЕ ВЕРНИТЕ ОТГОВОРИ КАТО УЧЕНИЦИТЕ ВЛИЗАТ БЕЗ ТЕЛЕФОН НА ИЗПИТА. ПО ТЕЛЕПАТИЯ ЛИ??? И ОЩЕ - ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА СЛЕД ОБЯВЯВАНЕТО НА ТЕСТА, КОГАТО УЧЕНИЦИТЕ СА ВЕЧЕ ПО СТАИТЕ.
4
3
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Ооо, има как. Захващат девойката, която е посредник и пее, коя даскалица "бедна" и ревяща за огромна заплата, все едно не е държавен служител го прави. Между другото, за инфо на даскалите...в цял свят няма богати държавни служители, освен ако не са корумпирани. Ако искаш да си богат се занимаваш с частен бизнес. Ако си държавен служител, то държавата ти осигурява необходимото за нормален живот. Нито е бедност, но д абсурд да е богатство.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има ! Ако ,има желание !!
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обзалагам се че не са 40 от 40 за да не хванат преписалите после ако ги проверят за знания.
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хах! Няма как да докажете престпление! ХА!