Виктор Дремсизов се включи в кампанията "Успели българи дават личен пример"

Водещият на "България сутрин" зарадва четвъртокласници с грамоти за постижения в областта на образованието
19 юни 2023 10:20, Красимир Ангелов
11
Виктор Дремсизов се включи в кампанията "Успели българи дават личен пример"

Кампания „Успели българи дават личен пример“ за поредна година срещна четвъртокласници с  известни родни лица в различни сфери, които са пример със своите успехи. На 15 юни в столичното шесто основно училище „Граф Н.П. Игнатиев“  разпознаваеми и успешни личности  връчиха грамоти на четвъртокласници за различни постижения в областта на образованието. Кампанията има за цел да мотивира и вдъхнови децата да учат чрез добрите примери. Виктор Дремсизов, водещ на сутрешния блок „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR бе сред почетните гости, които зарадваха децата с грамоти и лятно настроение. Заедно с Виктор активно се включиха Ивайло Захариев, Тервел Пулев, Христина Христова и Елена Карабойчева.

Популярните участници, заедно с директора на училището Адриан Николов и основателката на кампания „Успели българи дават личен пример“, Диана Николова-Миланова, връчиха на завършващите четвъртокласници грамоти за успехи в разнообразни направления на образованието, като сред наградените бяха и учители, бивайки част от основата на образователната система. На всеки от гостите бе дадена трибуна за изявление и възможността да поздрави децата и учителите за успехите им.

Водещият, който всяка сутрин събужда зрителите на Bulgaria ON AIR, Виктор Дремсизов, пожела на малчуганите шестици в живота, защото образованието е най-ценното, което може да получим. Той наблегна на образованието и основата, което то полага в житейския път.

„Образованието е като една къща и вие сега трупате всички неща, които трябва да има тази къща, за да може един ден тук да застанете и да кажете - ние сме успели със своя принос да бъдем щастливи от това, което сме“, допълни Дремсизов.

Екипът на политематичната телевизия Bulgaria ON AIR застава зад кампании, които подкрепят и стимулират образованието и прокламират добрите примери. Кампанията „Успели българи дават личен пример“ се проведе с подкрепата на Министерството на образованието и науката (МОН) и Столична община.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Десислава Симеонова преди 10 месеца
Инициативата е чудесна. Отлични ученици и добри деца обаче има в цялата страна. От София съм и смятам, че новините и събитията, отразявани в медиите в 90% от случаите (незаслужено) касаят столицата. Всякаква подкрепа (от каквото и да е естество) би била важна и за ученици от по-малките градове и села.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Успели българи на държавна работа дават акъл . . . . . Без коментар!
9
1
 
2
 
! Отговори
До 5 преди 10 месеца
Смешен, не си първия, който пише в някаква секция за коментари, колко са му доходите... Това обикновено означава, че си беден комплексар. Извинявай - тежък беден комплексар
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Добре ,че е тая кампания ,та да разберем ,че съществува неизвестният Виктор Дремсизов.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
5, '300 000 лева ми е дохода' -- ти си най обикновен панеленпльх живеещ в блок от соца стс старо обзавеждане, стига лъга
6
1
 
2
 
! Отговори
5 преди 10 месеца
В заключние, само ще изкажа и субективното си мнение - Омръзна ми от хора, които извън работното си време не са положили ГРАМ усилие, не са жертвали НИЩО, които не смао, че се оправдават, ами нападат такива като мен. Гласувайте за Бойко и за Костя, па после сипете обвинеия!
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До ХАХАХАХА 4 - А ти си от тълпата мързеливи и безполезни, които само цъкат с език и редят коснпирация след конспирация за мен и семейството ми. От "парашутисти", през "мафиоти", през "илюминати", че дори и еснафи и евреи ни наричат - все нещо, някъде, някак си сме измамили, излъгали и прочие. Ако карам малкия братовчед си да чете и пише на 5 години - тормоз над детето. Да, обаче аз си скъсах задниак от учене - 300 000 лева ми е дохода. Кръстникаът даже взима над милион евро на година в банка.
4
2
 
0
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 10 месеца
2, 'Успехът не е постигнат с кражба или лъжа, е плод на многогодишна работа, усилия и дисциплина' -- из бисерите на потомствен бачкер
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
излъгали и успели. не като масата бальци да се гърбят за чуждия труд или както те го наричат 'реализация и себеусъвършенстване'
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 1 - Запопва се от рано. Много рано! Успехът, кокто не е постигнат с кражба или лъжа, е плод на многогодишна работа, усилия и дисциплина.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Четвъртокласници са успели българи, жива да не бях :)))