"Газпром" може да даде пари за "Левски", не харесали "тигрите" на Борисов

Премиерът и представителите на газовия гигант обсъдиха и спорта
Обновена: 15 ное 2012 14:08 | 15 ное 2012 14:06, Веселина Йорданова
124
"Газпром" може да даде пари за "Левски", не харесали "тигрите" на Борисов
Премиерът Борисов е запален футболист. Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов и представителите на руския газов гигант „Газпром“ намериха общ език не само по енергийните въпроси, но и на спортна тема. 

В шеги и закачки завърши пресконференцията в Министерския съвет, на която бяха подписани новият газов договор с Русия за догодина и окончателното инвестиционно решение за „Южен поток“.

Председателят на УС на "Газпром" Алексей Милер харесвал много футбол, а заместникът му Александър Медведев – хокей. Премиерът Борисов веднага влезе в тона.

Милер подчерта доброто сътрудничество в енергийната сфера и допълни, че ако то продължи в същия дух, ще обмислят възможностите за финансиране на българския футболен отбор „Левски“.

„Внимателно ще обсъдим с колегите от България възможностите за финансиране на Левски. Ако така мащабно участваме в българския пазар и сътрудничеството ни се развива, смятаме, че това е правилен подход. Такова сътрудничество ще сближи още повече нашите две страни“, каза той със сериозен тон.  По думите му нищо не свързвало хората така добре, както футболът.

Медведев харесва нашия отбор по художествена гимнастика, включи се Борисов сред взрив от смях в залата.

Поздравява госпожа Раева с избора й за председател на федерацията, допълни министър-председателят.

На въпрос дали и спонсорството на Левски е било част от енергийните договорености, премиерът заяви, че е настоявал за своя отбор Витоша (Бистрица). „Ама не ни харесаха“, обясни той защо „тигрите“ няма да получат спонсорството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
4
 
5
 
! Отговори
местни избори преди 11 години
Гиби Искренов, кандидат за районен кмет от листите на ДПС: ''Вярвам, че с помоща на Ахмед Доган мога да допринеса за облагородяването и развитието на кв.Подуене.'' Ако сте го забравили, да ви го припомня ***!
31
3
 
2
 
! Отговори
Подуенец до 29 преди 11 години
А ти от кой квартал на Пловдив си от Кършияка, Кючук Париж, Коматево, Гладно поле, Мараша, Хаджи Хасан махала, Харман махала, или Шекер махала май, май си столопиновец!
30
5
 
3
 
! Отговори
Подуене преди 11 години
Обичаме чалга. Прости сме. Харесваме същия пол. Биеме се. Побеждаваме отбори кати Жилина, сараево, Батко Борисов, и не на последно място Олимпия. Обочаме се страстно на Гререна.
29
2
 
3
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
Имаш типичната съдба на ЦСК-ар
28
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подуенец, ял ли си скоро или от глад се е замяла главата ти? Как имаш достъп до интернет, подуенецо? Пловдив не понася селяни. Полвдив е най-стария град в България и 3 в Европа. Долу Подуене! България ви ненавижда!
27
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 11 години
ха-ха
26
5
 
7
 
! Отговори
ЦСКА преди 11 години
Това е любимия ми отбор....станах ЦЕСЕКАР веднага след като разбрах, че съм хомосексуалист и турчин ! Това е паметна дата за мен...обичам ЦСКА повече от майк си, която дори ен съм виждал, защото израстнах в дом !
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
К**а е за вас *** панчаревски, ГАЗПРОМ, знае с кой да се занимава, не и с ТИТАНИЧНИ ***, като вас.
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СУТРИНТА ДЯНКОВ КАЗА, ЧЕ ЕНЕРГИЙНАТА ЗАВИСИМОСТ Е МНОГО ЛОША-А ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА ТАКАВА Е НАПРАВО ПАГУБНА. ТИЯ КОГО ЛЪЖАТ ? КОМУНИСТИТЕ НА ГОЦЕ, ПРЕОБЛЕЧЕНИ КАТО ГЕРБ !
23
4
 
2
 
! Отговори
Чорбарин преди 11 години
До 17Смешник! Може да ме сметнеш за провокатор но никога няма да напиша пост от името на друг! Типичен милиционер! Казах ти да ходиш да си пишеш доноса! И "чорбар" идва от казармите! А вашето "***" си идва от това че стадиона който е кръстен на Убиец - Агент на ДС е построен на поляна(Герен) и оттам идва общото наименование - Герена!
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
цска - Подуене - 2:7, 1:7, 0:5!
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подуенци завиждат. Неуспялите в нишо подуенци :Д
20
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подуенската *** надава от блатото глава. Пиявиците на спорта в България са именно подуенци!Газпром няма да се занимава с клоуните безработни!
19
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И тука се намериха чорбари, които си изпускат ГАЗОВЕТЕ от яд.
18
8
 
8
 
! Отговори
ФАКТ преди 11 години
За Чорбари и комунисти само дървото и до до кокал !!! Те са по лоши от чумата !
17
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имам приятели в чужбина. Всички са за Борисов. Казват, че в България сме лентяи, които искат без да дават. Сега, защо не работите? Защо висите по форумите?
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 9Чорбарина е провокатор. Никога цесекист няма да се нарече чорбарин. А този провокатор е 100% от свитата на Кутев!
15
16
 
10
 
! Отговори
Дани преди 11 години
Какъвто и да е ***, не може да му се отрече че прави много неща за България, но хората тук няма как да го видят, защото не излизат навън. Освен строителството, забелязвам и много отворени детски градини, ремонт на училища и читалища. Правят се и много детски спортни площадки. Но факт е, че сме бедни! Факт е, че ставаме все по-бедни. Дано се намери решение и за този проблем
14
4
 
1
 
! Отговори
Чорбарин преди 11 години
До 12Колко типично за милиционер и Агент на ДС! Представяш се за някой друг за да го дискредитираш! Хайде бягай да си пишеш доноса и бъди жив и здрав!
13
4
 
8
 
! Отговори
Физик по химия преди 11 години
И аз избирам и давам гласа си за великата партия ГЕРБ, която ще оправи България и БГ науката !