Калин Георгиев: Цветанов не е направил нищо лошо!

Бившият министър не бил разпореждал незаконно подслушване
21 апр 2013 20:20,
380
Калин Георгиев: Цветанов не е направил нищо лошо!
Калин Георгиев. Снимка: Impact Press Group , архив

Аз съм убеден, че Цветан Цветанов не е правил нищо лошо. Това заяви главен секретар на МВР Калин Георгиев в предаването "Всяка неделя" на Нова телевизия.

Още по темата

„Цветанов не е разпореждал на СДОТО да си превишава правата и да подслушва незаконно, отговорността за това е лична", заяви главният секретар на МВР. Според него - инстинктът за самосъхранение на служителите на МВР ще спре да се извърши всичко, което е незаконно, защото в Министерството на вътрешните работи няма беззаконие.

"МВР е неутрална институция. Тя е заложник обаче на евтини политически интереси в момента", отбеляза Калин Георгиев.

Той коментира и отстраняването на директора на ГДБОП Станимир Флоров, като заяви, че „тази история е „претоплена”, тъй като тя е от преди 10 години. "Ако някой е искал да направи нещо е щял да го направи още тогава, когато Флоров е бил обект на разработка", коментира още Георгиев.

По думите му - "без Станимир Флоров нямаше да има развитие по делото „Опицвет”, за което е награден от министър-председателя на България по това време Иван Костов с наградно оръжие. "Мога да кажа, че Флоров в никакъв случай не е бандит”, заяви Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
2
 
12
 
! Отговори
До 306 преди 11 години
Много лесно могат да се ориентират.Слушат заклинанията на правилните хора. Едно действие е законно тогава, когато Цветанов и сие го определят като такова. Един вид, можем да си правим всичко, Вие му придайте законен вид. Не е важно какво правиш, а за кого го правиш. /За-кон, не за лъв/
239
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как българите да се ориентират в тези взаимно изключващи се информации.Всеки говори от своята камбанария, без да се оповава на фактите.И изобщо има ли читави хора ,които да са управлявали законно и с чест.Компромати,кредитни милионери,офшорки и едно голямо мазало.Освен бедността,хилядите нерешени проблеми,низостта в отношенията между политиците е достигнала своя предел.Страшно,грозно и отчайващо.Къде са умните хора в тази държава.Хиляди въпроси висят във въздуха.А отговор от нийде се не види.
238
1
 
18
 
! Отговори
ттт преди 11 години
Виновен е:или за това, че е издал заповед за незаконно подслушване;или за това, че не е контролирал хората си;
237
1
 
26
 
! Отговори
Не е Истина! преди 11 години
Цецо вика - Калин не е правил нищо лошо, Калин вика - Цецо не е правил нищо лошо - следователни и двамата са добри момчета! И на Цецо носът му не е дълъг, и апартаментите му са от тъщата и не е чел СРС-та в парламента, и не е клеветил съдий, и т.н.
236
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов не е разпореждал на СДОТО да си превишава правата и да подслушва незаконно, отговорността за това е лична" - е много тъпо изказване. Изключително "грамотен" човек, както и неговите началници.
235
1
 
19
 
! Отговори
КАК Е ПО ПРАВИЛНО преди 11 години
КАК ЕПО ПРАВИЛНО -КАЛИНЧОК ИЛИ МЪЖКА КАЛИНКА, ТОВА Е ИМЕТО НА ТОЯ БАНДЮГА ОТ СНИМКАТА. АКО БОКО Е ТИКВА, ТОЯ С ИЗКАЗВАНИЯТА СИ Е ЧИСТА ПРАЗНА КРАТУНА. СПОРЕД НЕГО ЦВРЪЦКО Е ЧИСТ КАТО КАПКА РОСА, ФЛОРЧО ПЪК И ТОЙ ВОДА НЕНАПИТА. НИКОЙ НЕ Е НАРЕЖДАЛ ДА СЕ ПОДСЛУШВА, НО САМОДЕЙЦИ ОТ МВР СА ГО ПРАВИЛИ. ТОГАВА ЗАЩО СТОЙТЕ ТАМ И ТИ КРАТУНЧО И ЦВРЪЦКО И ЗАЩО ПОЛУЧАВАТЕ ЗАПЛАТИ. ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ИЗРЕЧЕ ДРУГИ ЛЪЖИ, СЕГА ОТНОВО ЛЪЖЕ. ГРОБАРСКИ КАЛИНКИ ИЗЛИЗАТ ОТ ВСИЧКИ ДУПКИ НА МВР И ТЕРОРИЗИРАТ ХОРАТА.
234
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абсолютно съм съгласен с Калинчо. Те са подслушвали, защото им е било скучно. Няма проблем, че това е престъпление и те са го знаели. Ама какво да правят по цял ден? Що да не изкарат вана и да послушат малко? А то случайно са попаднали на бизнесмени, лидери на протести и депутати от други партии.
233
1
 
17
 
! Отговори
НМ(народна милиция) преди 11 години
Няма такова нагло същество като Цветанов.Относно Калин (Калинка) Георгиев си спомням как подшушна на една жена да изкаже благодарности на Борисов (друга голяма гадина,дано бъде забравен) и това директно в ефир.
232
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още преди разкриването, че момичето е отвлечено и убито, сестра й Елеонора обяви, че е получила обаждане от Мирослава в деня на изчезването си и казала: "Отвлечена съм, има замесени полицаи, моля те спаси ме!".
231
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Калине , и ти си в кюпа!
230
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко нищожество, още един кандидат за раирана пижама!
229
0
 
20
 
! Отговори
Професионалисти преди 11 години
сновната версия в ГДБОП за случая с изчезналата Мирослава Николова от Перник е, че момичето само е напуснало България. Това каза в интервю за БНР директорът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров. "Не говорим за отвличане, независимо от това какво се говори, какво се тиражира и т.н. Версията, която желаем да бъде вярна, е, че тя не е харесвала начина си на живот и е решила да живее извън пределите на България
228
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Калин Георгиев: Цветанов не е направил нищо лошо!...Вземал подкупи от наркодилъри? Е, кой политика не го прави? Самоубили Чочо в Перник? Е, няма да как, трябва да се прикрие някое убийство...
227
2
 
14
 
! Отговори
Знам ли преди 11 години
Дали има кадровик в МВР,който би назначил в момента на работа лице срещу което има няколко оперативни разработки дори за квартален. Понеже по презумция сме невинни до доказване в съда на вина, Брендо не е осъждан и се говори че е в час с наркоканалите та коя по-добра кандидатура от неговата за овакантеното място в ГДБОП.
226
4
 
30
 
! Отговори
празника на сливата преди 11 години
Другарю Борисов, скъпи агент Буда! Поздравяваме те по случай празника на сливата в Троян! Това е и твоя празник!
225
1
 
14
 
! Отговори
kiko преди 11 години
SME6EN PAUN KOI TI VIARVA NA GLUPOSTITE ?????
224
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до Гост 310Вярно е, неприятно е някой да се интересува как си го завъртял тоя по-голям бизнес, чии парици си ограбил, куфарче ли си получил, милионите кредити защо не си си върнал, на колко работници осигуровките не си внесъл, защо данъците не си си платил...Неприятно е това любопитство.Нарушава ти се комфорта на кърлеж.
223
2
 
6
 
! Отговори
хоумър преди 11 години
само на мен ли ми прилича на шефа на Хоумър Симпсън ,Mr. Burns
222
4
 
10
 
! Отговори
Гост преди 11 години
Ако имаш по-голям бизнес със сигурност ще станеш обект на нездраво любопитство от страна на ченгетата. Пожелавам ти все такъв *** да си бъдеш и да си живееш спокойно!!!
221
7
 
9
 
! Отговори
за кокошка няма прош преди 11 години
Мен, моето семейство, приятели и колеги никога полицията не ни е преследвала и подслушвала.Живеем си бедно, но спокойно.Който се страхува, значи е престъпил закона.За мен по-важното е да започне и за милионите да има закони, не само за кокошките.