В ЮЗУ не е имало полиция, твърд е ректорът

Окупаторите само преспивали в университета през повечето време
Обновена: 25 дек 2013 10:59 | 25 дек 2013 09:35,
25
В ЮЗУ не е имало полиция, твърд е ректорът
Снимка: архив Булфото

Двамата останали окупатори на ЮЗУ „Неофит Рилски”, влязоха в спор с ректора си проф. Мирчев. Той обвини студентите, че казват неистини със своето отворено писмо.

Както Dnes.bg вече писа, двама окупатори останаха в ЮЗУ за празниците. Те могат да напуснат сградата, но след това няма да могат да се върнат. Заповедта на ректора важи до 13 януари и с нея се затваря сградата.

 „Проф. Мирчев казва, че е не е проблем да напуснем залата. Да, но не можем да се върнем и ако това се случи, ще се омаловажат жертвите, които направихме досега”, обясни окупаторката Мариела Монева пред bTV.

Проф. Мирчев беше категоричен, че сградата се затваря по този начин всяка година, защото ректорът носи отговорност за собствеността.

Ректорът от своя страна разказа, че всеки един от окупаторите на ЮЗУ реално води нормален живот, но двама трима от тях всяка вечер преспиват в университета.

Всеки от тях води нормален живот, храни се, къпе се, заверява изпити. Те постоянно си влизат и излизат, коментира той.

Той беше категоричен, че полиция в университета не е влизала и това може да стане само със заповед на ректора.
Някой трябва да направи разлика между полиция и СОТ, заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
19
 
! Отговори
ot USA преди 10 години
Защо не дойдат дрогираните лайненца тук да окупират университет?
14
6
 
11
 
! Отговори
Преподавател в СУ преди 10 години
Този н.н. университет се прочу с купените дипломи, които раздава. Особено активни купувачи са-БСП, ДПС, МВР и др. По този въпрос нещо да каже ректора.
13
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"На всеки километър" : Тях герберското знаме роди ги, тях не ще ги уплаши ректорът. Те са на всеки десети метър, и така до края на стаята( окупираната). Пада дрогаря(дрогата е силна) в смъртен шок, пада за теб, МОРАЛ, за да изгрее и стане той малка зелена трева.
12
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A защо да няма полиция. Окупиращите нарушават реда в университета и е редно да спят не там , а в районното полицейско управление.
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дядо Нинджа с черен колан да им раздаде подаръци МВР артикули.
10
4
 
23
 
! Отговори
#Tikwa преди 10 години
Браво Професоре!!!"двама окупатори останаха в ЮЗУ за празниците."Двама.................двама................две платени герберстчета са новина ????? На Коледа ????Йовчев оставка, до кога ще ги търпим тези
9
6
 
24
 
! Отговори
евлоги преди 10 години
че ранобудните студенти с най високия морал са лъжци си го знаем.също така знаем че са *** стоящи на хранилка на сорос и иво прокопиев.
8
36
 
7
 
! Отговори
smehurko:)))))))))) преди 10 години
Поредният *** псевдо професор:))))))))))). И забележете кой слагат - на положителните мнения и + :))))))))))))))) на отрицателните :) *** от БСП партия извън закона ДПС партия на атентатори Атака също .Къде са главен прокуро и прокуратура.Спят и ли си пият с тях:)
7
15
 
5
 
! Отговори
petkan преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !nestasnik gaden koi ti govori za gerb vaprosa e che utre shte yadesh karoto vale na dogan kakto go davchesh v momenta skrii se tam otdeto si izlyazal
6
9
 
39
 
! Отговори
аполитичен преди 10 години
Студентите са символ на вярата и надеждата на всяка нация , на чистота и морал , на всичко което не е опетнено от политика и партийни интереси ... Не виждам нищо подобно в сегашните стачкуващи . За съжаление се оставиха да бъдат режисирани и ...купени ...
5
3
 
31
 
! Отговори
Дедо преди 10 години
Утре и аз ще окупирам пенсионното,щото парите ми свършиха покрай Дядо Коледа ,а ме чака и Дядо Мраз да му дам нещо за Нова година !!!!!!!!
4
12
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да отиват в Банкя при Боку!Може и черен хайвер да хапнат и кубинска пура да пушат...Тия мишоци-студенти са толкова *** , че спокойно могат да счупят *** на Тиквун от с.Хераково , общ.Банкя.Какви жертви , какви 5лв.?Егати смешниците...
3
42
 
9
 
! Отговори
Обикновен Човек преди 10 години
До гаулайтерЧервените партизани са си получили ОПОРНИТЕ ТОЧКИ :)
2
12
 
56
 
! Отговори
гаулайтер преди 10 години
Ранобудните празнодумни окупатори искат да въведат окупационен режим в ЮЗУ и да превърнат Университета в протекторат на ЕТ герб-Буда! Пожарникарят ще бъде гаулайтер!
1
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
твърд е ректорът****************************E колко да е твърд тоя ректор :)