Йорданец измами жена си – варненка, отне й децата

Уж отишли на сватба в Аман, а й взели паспорта
2 дек 2016 08:26,
138
Йорданец измами жена си – варненка, отне й децата
Снимка: BTV

Майка вече десет месеца е разделена от децата си, след като е била измамена от съпруга си йорданец.

Историята на Недка Абделбаки звучи като от известната книга по действителен случай "Не без дъщеря ми". Тя е лекар от Варна омъжена за йордански гражданин. Има две дъщери на три години – близначките Алия и Амира.

През февруари тази година тя заминава със семейството си за Йордания на семейна сватба. Пристигайки в Аман Недка разбира, че е измамена – сватба няма, а паспортите им са отнети. Недка е държана седмица без пари, телефон и документи. Накрая успява да се свърже с българските власти и да напусне къщата на мъжа си, но без децата, съобщи bTV.

Междувременно той успява да им извади йордански паспорти и така те вече няма как да бъдат изведени от страната.

Недка отказва да приеме, че няма да види повече децата си и започва да води дела в Йордания. С цената на много усилия два пъти получава попечителство от Шериатски съд.

Въпреки това вече 10 месеца Недка не може да види или чуе децата си, не знае дори къде са, но няма да се откаже.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре че са и взели децата, щото жената явно не е на себе си - коя християнка се жени за арабин ?Да се ожени за турчин от България - нормално, ама за арабин ...
80
3
 
33
 
! Отговори
Правилно преди 7 години
Тая това заслужава, жалко за дечицата.Искаш аррабин - получаваш го в комплект с проблемите.Утре децата и ще са в ИД.
79
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даваш ли даваш балканджи Йово, хубава Яна на т.у.рска вяра.....
78
1
 
4
 
! Отговори
84 преди 7 години
ти очевидон не си наясно - не се пише ИСторията, а ПОЛИТИКАТА.ИСторията е до определена точка. У нас тя е до 1947 - ЯЛтаУ Франциия - до 1975 - петата републикаи т.н.всичко зад тази дата е е ПОЛИТИКА, приема се че обикновено трябав да минат поне 50 години, за да говорим за история.историята се пише на база ИЗвори и документи, щом исакш да променяш установени факти значи си измисляш.
77
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНе е вярно ! От такъв край съм, че има много помаци тук. Има много помакини, които са омъжени са християни. В крайна сметка между араби/турци и помаци паралели не може да има. Особено сред по-младите българи и помаци на практика разлика няма.
76
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уважаеми"българи"Историята се пише и ако вие приемате тази История,която е официално"наложена"то има хора които не я приемат ;)
75
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на който не му изнася да ходи в Турция, АРмеиня, Гърция или където ще, но преди тоав да е добър да си върен гражданството.
74
3
 
21
 
! Отговори
80 преди 7 години
това са глупости помаците са българи помъчени от османците, вземи малко прочети история, даже османския хронист Мехмед нешри е описвал какви нечувани жестокости са се вършели в Родопите който е бил озцяло български край, колко български са скачало от високиет скали за да не дадат вярата си.Забранната за майчин език е естествена - в България има над 10 виад етноси, ако всеки поиска да учи на майчин език какво ще стане. Основният език е БЪЛГАРСКИЯТ.
73
1
 
5
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Имам*
72
4
 
23
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Има 2 деца от мъж БЪЛГАРИН и казвам с гордост,че от него по добър баща,съпруг и ...... едва ли има сред които и да е чужденец от която и да е страна по света!!!
71
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По подобна схема *** - Франзуцин направи дете на моя позната, посел я съксваше от бой, и тя идвам успя да избяга, сега се точат дела.Но тук поне има шанс, Франция е европейсак страна, а мюсюлманите не спазват християнсик закони.При арабиет ако изчезе някоя съпруга, полицията вдига рамене - как да разпитват, като всичик жени са с фереджета и бурки, неудобно е да ги карат да си показват лицата.
70
0
 
26
 
! Отговори
до 75 преди 7 години
какво чудно има - Арабинът сигурон е богат, купил й е някое и друго бижу за 5000 лева, извел я е един - два пъти на скъп ресторан,т завел я е на Варна и я е платил, правили са любов и тя е припаднала по него. Щедър мъж, як секс - колок му е. като са се родили децата, след година две я е отвел в страната си, гепил й е паспорта, джисема и парите и вече тя е била никоя. Дори и няакк си да избяга децата остават. Проста схема, арабиет я правят постоянно.
69
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
фашисти в България не е имало НИКОГА.тоав е един термин който някои хора си го измислиха.Фашисит между впромчем не е имало и в Германия.Фашисти е имало само в Италия на Мусолини и никъде другаде.В германия има нацисти.в някои страни има нео-нацисти и скинариВ българия 1934 има Хунта.дайте да не смесваме понятията.Освен това е силно да се говорим за фашистак окупация.Окупацията предполага армията на чужда държава да превземе твоята. Коя чужда армия с неонацистка нагласа ни е превзела?
68
2
 
26
 
! Отговори
Joko преди 7 години
Свършиха ли се свестните мъже, та тази Не-така е тръгнала да се еб***в@ с арабин ?!?!?!?
67
2
 
17
 
! Отговори
Радващ се преди 7 години
Щом си е дала *** на тази тази тзрамбука така и се пада.
66
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте какво стаав в ИД - там има цели "концентрационни лагери" за съпруги, които са буквалоно робиин, купуват ги, продават ги, минават ги десет-дванадесет човека наред, чесот ги карат да правят орална любовн а не са си мили оная работа. Ако откажат - бой. Стоят под тежки бурки, задушвата се.в Афганистан преди 4-5 годиин имаше слуачй, девическо училище, пламав пожар пожарникарите спасяват момичетата, и понеже в бързината нямали време да сложат бурките - смърт с камъни за 300 момичета.
65
1
 
11
 
! Отговори
наскоро преди 7 години
еврейко се очъжи за швед леле какъв вой надодаха роднините й, равинът - как предава своята общност.При арабите е същото, само че в още по-остри форми.Имаше някакъв случай където арабак избягва в германия, жени се против волята на семейството си и един ден и лисват сярна киселина в лицето.....
64
2
 
7
 
! Отговори
Ти левски чел ли си? преди 7 години
левски е казвал, че препоръчав да не закачат невнните, а само тези, които пречат да се създаде независима България.За чираечето е казвал че го боли много, задето се наложило да го убие, но ако трябав да избира България - или чирачето пак би го сторил. ОТделният човешки живот не може да се слага пред святото дело.
63
1
 
8
 
! Отговори
66 преди 7 години
Левски и Ботев са терористи - според кого. Съвременният тероризъм се развива 20 - те години на миналия век.Левски е убил едно чираче, което се разпищяло за чорбаджийските пари, а не мислело за страната. това не е тероризъм, а Държавничество.Ботев е излязъл с чета да с освожбождава собствената си родина от една ОКУПАЦИОННА власт. тетрористи са тези който искат да съсипят чужд народ, а Ботев и Левски са искали да си вземат своето.
62
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дори при помашките бракове са предимно *** с българка - християнка.