Йорданец измами жена си – варненка, отне й децата

Уж отишли на сватба в Аман, а й взели паспорта
2 дек 2016 08:26,
138
Йорданец измами жена си – варненка, отне й децата
Снимка: BTV

Майка вече десет месеца е разделена от децата си, след като е била измамена от съпруга си йорданец.

Историята на Недка Абделбаки звучи като от известната книга по действителен случай "Не без дъщеря ми". Тя е лекар от Варна омъжена за йордански гражданин. Има две дъщери на три години – близначките Алия и Амира.

През февруари тази година тя заминава със семейството си за Йордания на семейна сватба. Пристигайки в Аман Недка разбира, че е измамена – сватба няма, а паспортите им са отнети. Недка е държана седмица без пари, телефон и документи. Накрая успява да се свърже с българските власти и да напусне къщата на мъжа си, но без децата, съобщи bTV.

Междувременно той успява да им извади йордански паспорти и така те вече няма как да бъдат изведени от страната.

Недка отказва да приеме, че няма да види повече децата си и започва да води дела в Йордания. С цената на много усилия два пъти получава попечителство от Шериатски съд.

Въпреки това вече 10 месеца Недка не може да види или чуе децата си, не знае дори къде са, но няма да се откаже.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
20
 
! Отговори
Шаро преди 7 години
Варненки са най-комерсиалните курвета в цялата страна, а са и неприятни като 'хора'. А Шаро е вършал из цялата страна...
40
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Глупачките продължават да се женят за арабели, въпреки че историята винаги се повтаря. Потърсете книгата "Не без дъщеря ми."Аз също познавам една полякиня, женена за арабин с подобна съдба. Разликата е, че немското посолство е помогнало да изведат детето й и сега живее със сменена самоличност в Германия.
39
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така ще е. Замениха мозъците си със "смарт"фони и затова ще си носят последствията. Това да е пука за младите момичета, да не се полъгват по мазните приказки на талибаните.
38
5
 
13
 
! Отговори
проф. Ан преди 7 години
Щом не е успяла да го въведе в човешката култура и да го натурализира - така й се пада - все едно не знае що за животни са мюмюните! Жалко, много жалко за децата! Ако пробитата българска държава не се намеси, то всичко е загубено. Това е отвличане на български граждани! Въпрос на НАЦИОНАЛНА СИГУРНОТ! Нека видим колко ни е сигурна националността!
37
2
 
28
 
! Отговори
Бо преди 7 години
Недке, Недкеееее ... как стана лекар с тоя умствен багаж?
36
0
 
1
 
! Отговори
До 38 преди 7 години
Тебе пък кой те пита какъв го .....
35
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Омъжила се е за арабин, дала е мюсюлмански имена на децата си - да се оправя, не ми пука за нея и за подобните на нея. Веднъж е предала българщината, пък и така или иначе децата й няма да са българчета, както и са момичета, докато ги вземе, онея вече ще са ги забулили и омъжили за някой техен бротовчед
34
2
 
19
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Ей,Красавице не ми харесва как почти под всяка статия жените се слагат под един знаменатал,*** и златотърсачки.Да има и такива не съм сляпа виждам ги навсякъде пълно е с (малки котета).Но за мен не е редно да слагаш който и да е било мъже или жени под едно наречие,те са такива и точка!Всяко стадо си има черните овце!Аз имам прекрасен съпруг,и съм възпитана така,че в добро и лошо да сме заедно да се справим заедно!А по статията:Не се женете за араби при тях децата са "собственост"на бащата!
33
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мислех и аз да се изкажа, ноооооо като кледам всичко вече е написано като коментар.Баба ми на времето казваше така: КАК СА ОЧИ ГЛЕДАЛИ, ТАКА СА СЪЛЗИ КАПАЛИ.За простия човек спасение няма!
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така му се пада на всеки който прави деца с ***
31
3
 
30
 
! Отговори
гг преди 7 години
Добре де тия нашите пачи не разбраха ли че ние нямаме нищо общо с тия талибани женете се за тях после ревете айде сиктир
30
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К...ТЕ НЕ СПРЯХА ДА СЕ ...... С ТАЛИБАНИ А АЛЕД ТОВА РЕВАТ.
29
2
 
8
 
! Отговори
само едно преди 7 години
само едно ще ви кажа (БЯЛ МЕРЦЕДЕС МЕ ПРЕСЛЕДВА В ЖИВОООООТА)
28
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ne se nauchiha ei, ne se nauchiha! I da im go kazvash I filmi da im projectirash I knigi da im napishesh nqma faida.Ona si saka arabelo.
27
2
 
53
 
! Отговори
Още се женете... преди 7 години
Още се женете за друговерци пък после се оплаквайте в медиите...
26
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пет пари не давам за недка и драмите на задното й отвърстие. лошото е, че тези две момиченца ще пораснат и понеже са от европейски произход, ще бъдат подложени на изреждане от целия род до 10-то коляно, освен това през цялото си детство ще слушат как майка им е 'шармута'. проблемът е къде е нашата държава и какво правим с две българчета, независимо каква е майка им? защо пак сме ги зарязали на произвола?
25
0
 
72
 
! Отговори
Това е преди 7 години
Тези жени който се женят за араби как не се научиха че ранно или късно ще загубят децата си,има такива много случай за арабите са важни децата още повече че майката не е от тяхната реригия и ги считат за пачаври.
24
2
 
41
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Така и се пада на тази жена, защото ако преди това някой и беше казал нещо за мюсюлманина тя щеше да го нападне словестно! ЕТО НА СЕДНАЛА СИ Е НА БРАДВАТА!!!!Жалкото е , че има още куп други такива защитници на тези нации!Жалко и за децата , че няма да израстнат нормално, че няма да виждат майка си!Така ще е докато сте СЛЕПИ и НЕПРОГЛЕДНЕТЕ !!!Като ви говорят плюете, като стане мълчите като сливи!
23
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дама??? я пак? това, че през соца у нас е имало само един вид копирна машина - xerox, е станало нарицателно за всички копири. по същия начин и с 'дамите' - чули една дума и я пльоскат за щяло и нещяло. дамите са от благородни семейства, неомъжени, ДЕВСТВЕНИ девойки с висок морал, изключително възпитано поведение. същата смешка напоследък е и с 'бизнесдама' - на английски е businesswoman. а за тази варненска кифла не се учудвам- хората с претенции без покритие обикновено свършват така, за разплод
22
2
 
32
 
! Отговори
Рик преди 7 години
До КрасавицаА може би средата ти е била такава , замисляла ли си се ? Аз явно имам повече критерии и си харесвам българите - умни и красиви . Селски тарикати има , но къде няма - гърци ли , македонци , италиянците или швейцарци . Бъркаш парите с обноските . Все едно като има много българи женени за рускини - българките да са кофти . Супер са си . По другата тема - като приемеш фамилия - Абделбаки и я дадеш и на децата си - кой да ти е виновен . Закони против глупостта няма . Децата са жертва !