Борисов вярва, че демократите не искат "костинбродска промяна"

Лидерът на ГЕРБ доволен, най-важно - стабилността на управлението
Обновена: 27 окт 2019 22:07 | 27 окт 2019 21:58, Веселина Йорданова
177
Борисов вярва, че демократите не искат "костинбродска промяна"
Снимка: БТА

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че промяната започва от ГЕРБ.

Навсякъде и два пъти, някъде и повече, побеждаваме основния политически опонент. Най-важното е стабилността на управлението, изтъкна той в първи коментар за местните избори.

Още по темата
Борисов каза, че десните хора са по принцип демократи.

"Ако считат, че тези кукувици са промяна, констинбродска промяна...аз съм демократ по душа, вярвам на инстинкта на хората", коментира той предстоящия балотаж в София между Йорданка Фандъкова и Мая Манолова.

Единственото сигурно е Орландовци, каза Борисов в отговор на въпрос дали Фандъкова е сигурен победител и отново каза: "Дали е по-добре констинбродската афера да я правят за кмет?".

За мен като лидер на партия е важен един резултат и това е безапелационната победа над БСП навсякъде, в София двойно. Дали ще се опитат сега с мимикрия, като гущери с опашките и хамелеони да водят пазарлъци с други партии, не ме интересува, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

Той благодари на гласувалите. Според Борисов БСП са много интересна партия - искат субсидии, а като дойдат избори, нямат кандидати.

Той заяви, че ще продължи промените в ГЕРБ, а по отношение на управлението, че трябва да се довършат големите инфраструктурни проекти.

Борисов посочи, че въпреки липсата на Цветан Цветанов всички в партията са се справили прекрасно с кампанията. Изпълнителната комисия показа, че може да работи и то в много по-тежки условия, коментира той.

Според него кампанията е била мъдра, зряла, с едно-две изключения.

Избирателната активност пък била каквато винаги. Изборният ден навсякъде е приключил, бюлетините се извозват, отчел пред него вицепремиерът Дончев.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов трябва да пази БСП, защото докато я има, той ще е героят, който /уж/ се бори срещу нея и прави цял театър за лапнишараните. Когато обаче на сцената се качат истинските демократи и му застанат насреща, тогава да го видим какви ще ги плямпа. Ама с такива простотии няма да мине. И с тоя банкянски сленг, защото онези хора са с по три западни езика, образовани и не им дреме кой е.
60
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За половин България не се чува нищо тази вечер.На север нищо за Видин, Враца, Монтана, Ловеч, Търговище, Разград, Добрич, СилистраНа юг за Перник, Кюстендил, Смолян, Стара Загора, Ямбол, СливенЯвно ГЕРБ наистина успя да разпадне България?!
59
0
 
23
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Тиквешорката видният демократ много изнервен нещо изглежда ;) !!!
58
1
 
21
 
! Отговори
Един преди 4 години
Не знам как е при Вас, но при мен имам един дядо който днес гласува за АТАКА и двама негласували. Тази вечер и тримата бяха категорични че другата неделя ще гласуват за Манолова.Аз лично още днес гласувах за нея.
57
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тикво пиян ли си, дрогиран ли си или си най-обикновен шизофреник. Едно е сигурно - нищо не ти се разбира.
56
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледам резултатите в София и ги сравнявам с предишните избори. ГЕРБ губи 100 000 гласа или близо 50% процента от гласувалите за тях през 2015 година. -------Тьпак, сравняваШ сегашния първи тур с предишния балотаж. Поне с елементарно смятане не знаеш ли да си служиш?Ако 10% разлика са 30 хил. гласа, 100 хил разлика означават 50% спад, бре!
55
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко трябва да се прекръсти на Величко понеже ще му отива най-много.
54
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аман от руски измишльотини очернящи най-демократичната партия в историята на България - ГЕРБ.
53
22
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 4 години
Стига вече с тия идеологии, време е да мислим разумно и да правим разумен избор.-------И разумното е...?Да изберем 55-годишна баба, с нула опит в която и да е област, освен в най-просташкото партийно интригантство? Какъв бекграунд има Манолова, за да стои начело на Столична община?
52
1
 
25
 
! Отговори
daaaaaa преди 4 години
от докладите на ЕС. През 2010 България имаше 12 млд външен дълг, а сега сме на 25 млд лв външен дълг.
51
12
 
2
 
! Отговори
Народа преди 4 години
Браво, жив и здрав бъди!
50
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като сте демократи, защо избирате едни и същи кметове, както при тоталитаризъма?
49
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв просташки език у един премиер. Може ли по този начин да обижда опонентите си? И не му е за първи път. Като ги ненавижда, поне да се изразява по-културно, но това е стилът му. ---------Нито му е опонент, нито е длъжен да уважава една застаряваща бабка с вид на прости тутка от Околовръстното. Нито има нещо за уважение в едно подставено лице на БСП.
48
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баце требе да си смени лекарствата. Мисълта му хвърчи от София до Русчук и Варна, от там през Горна Джумая и Хаскьой до Цариград и накрая обратно чак в Хераково и Банкя...
47
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другарю ти се хвалиш с двора пътеките дърветата оградата а вътре в къщата ти е бардак. Бойлера тече плочките паднали тапетите разлепени пода изгнил тавана в мухъл покрива тече. Сещашли се за какво ти говоря. Е не си толко умен. Визирам държавата икономиката здравеопазването социала корупцията. А ти се хвалиш с магистрали на дунавски вълни. На всичкото отгоре се праиш на сърдит. Държавата да не тие Бащиния бе а ние Крепостни сеяндури. Я бегай си поливай магнолиите и люляй Унуко.
46
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахахахахахаааа....Тук пак прогнозатори се вихрят.На европейските прогнозираха,че местните ще са краят на ГЕРБ.Сега чета ,че краят се отлага до парламентарните . .Смяяяях... Дясното отново смаза комунизма ! Строй ,който осакати държавата ! Сега цяла България се смее на БСП !!!
45
8
 
14
 
! Отговори
Българофил преди 4 години
Аз бих гласувал за Фандъкова на втори тур, но при едно условие - да се обърне към избирателите за подкрепа на руски език. Тя го знае перфектно, затова е учила!
44
0
 
34
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Ами ако и демократите поискат промяна? От това се бои Бойко. Докато леви и десни се боричкат той все ще е на власт.Отстраняването на крадливата гербаджийска дружинка от властта е национална, а не партийна задача. Докато това не се случи винаги ще сме на опашката на ЕС.
43
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пацо де лос ТерасосВсе ми е едно кой ще спечли,пак положението ще е същото. БСП торолове,не се хабете напразно.
42
0
 
12
 
! Отговори
Б.Б. преди 4 години
Държавата-това съм аз .