Сиди: Хората се притесняват за еврозоната, защото слушат БСП!

Въпросът не трябва да се политизира, смята депутатът
97

Депутатите приеха на второ четене поправките във Валутния закон, който засяга курса лев-евро при влизането ни в Еврозоната.

"Хората се притесняват, защото слушат БСП. Всичко е въпрос на четене и на това да намерим повече информация. Опитахме да намерим адекватно решение. Въпросът при БСП е само как да се вдигне един проблем в пространството", каза в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от ВМРО Александър Сиди.

По думите му начинът, по който беше тръгнала да се прави тази промяна, подразнил българските граждани.

"Не трябва да се политизира този въпрос, трябва да говорят финансисти. Нашата роля трябва да е да даваме решение на проблемите на хората, а не да събуждаме страхове", добави Сиди.

Той коментира и снемането на доверието от президента Румен Радев към кабинета "Борисов 3".

"Не мисля, че тази война ще доведе до нещо добро. Радев за съжаление застава от едната страна на масата, в Конституцията пише, че президентът трябва да бъде обединител. Ние сме парламентарна република, така че такъв тип думи не са съвсем обосновани", смята Александър Сиди.

Според него юридическите съветници на Радев са написали текст, който остава висящ във въздуха.

"Нагнетяването на напрежение от политиците е груба грешка. Никой не печели в тази война, губещ е народът", добави депутатът от ВМРО в ефира на Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
7
 
4
 
! Отговори
спомени и размисли преди 4 години
По времето на Жан Виденов по телевизията ни разправяха разни лакърдии. Пoмияpa (Краси Премянов) разправяше че ще направи долар левче.Големите губещи бяха онези които им повярваха.Аз лично слушам какво казват комунистите и правя точно обратното.
57
6
 
3
 
! Отговори
отАв$тралияСидней преди 4 години
До Славчое че то ти отдавна си обеднял умствен0 така че няма значение. Остави тия неща на финансистите с образовние и диплома, а ти си гледай овците
56
5
 
13
 
! Отговори
Славчо преди 4 години
Короновирус да ви тръшне дано нагли гербери и патриоти !Приемем ли еврото ставаме най бедните в цял свят !
55
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ne saschtoto sluychat bsp a saschtito vijdat horata kak obednjaha i stana mn skapo v italia brd ispania avstria dr e propaganda 4e s eur se jivee i pee saschto umnite schwaiz ne sa v eu i ne iskat da 4ujat saschto si pasat ch frank a ne vsemat eur na bedna bg samo eur i lipsva a taja ili toja deto lajat bsp i gerb sa edni i saschti partiizi slugi na jivkov slugi na bkp boiko sega velk drugar ot gerb
54
14
 
4
 
! Отговори
отАв$тралияСидней преди 4 години
те хората се притесняват и на зъболекър да ходят! Но това не означава че не трябва да вървим напред.Ако случайно нямате за какво да се притеснявате, да знаете че сте умрЕли! А дано!Заради такива *** които се "притесняват" от всичко балканите ще си остане един резерват населяван от примитивно племе. Казаха ви че ще поне 1 година цените ще са изписани в левове и евро. Кеф ти плащаш в левове, кеф ти в евро. Лека полека левовете ще се изтеглят. Добре че от "разбирачи" като вас не зависи нищо
53
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости на търкалета! Дали БСП казва на хората, че се освобождава валутния курс на лева, т.е. вече не е законово привързан към еврото при 1,95? Дали БСП казва на хората, че чужди държави ще имат правото да изискват промяна на курса на лева?Смешниците на шкембе войвода поне да се опитат да представят нещата малко по-приемливо за 80%, а не само да разчитат на мантри от рода на: "БСП са виновни, ЕС е голямата работа (колкото две малки)"!
52
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз си спомням при въвеждане на борда курса беше 830 лева за една марка. България беше обедняла но това не попречи на Костов административно да предоговори курса за лесно смятане хахаха на 1000 лева за марка. Така че българи нищо чудно от 1,95583 безродниците да го направят 2 лева за евро за лесно смятане. Помнете ми думата!Без Костов сега курса щеше да не е1,95583 а 1,60 за евро. ХВАЛА НА КОСТОВ ПРЕВРАТАДЖИЯТА СРЕЩУ ВИДЕНОВ МНОГО Е ЗАГРИЖЕН БИЛ ЗА КУРСА И ДЖОБОВЕТЕ НА ХОРАТАПрочети още на: ht
51
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не слушат Бсп а гледат какво е станало в другите държави например знам че в Испания инфлацията е била 16 % Гърците още не могат да се съвземат а кво остава за нас защо тогава (глупавите) поляци не го въвеждат и унгарците който са много по отдавна членове на съюза
50
2
 
13
 
! Отговори
лъжциииии преди 4 години
Каракачанов от племето на овчаритее гръцки каракачани. Хората каракачани говорят на гръцки език. Джамбаз пияницатаа е турска дума. Сиди израелец, Контрерас испанец, нема такива патриоти във Вселената!!!!!!!!!!! Поканете и коалиционния си партньор Карадаъйъ те и ДПС са антибългарски патриоти като вас иначе като специалисти по гражданството отдавна да сте решили проблема като вместо да бутате баби поискате отмяна на двойното-турско-българско гражданства ама сте патриоти на Анкара и не го правите.
49
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време е за анти герб-дпс-патерици коалиция. БСП и Демократична България накараха в столичен общински съвет гербестите и техните патерици патриотите и разкрилия се като патерица Борис Бонев гласували бюджета да станат за смях. Ех Борко Борко гербава опорко. Изгониха от студията Иванчева и Сидеров а теб те вкараха да крадеш гласове от Демократична България. Гласувай сего за ГЕРБ да те видят избирателите ти каква патиричка на олигархията си
48
2
 
11
 
! Отговори
цензура 119 място преди 4 години
До ФактТролове на ГЕРБ, при тази инфлация стигат ли париците ви за да издържате деца и семейство или само за бира и семки? Доволни ли сте от заплатите си? При този изнурителен денонощен труд за закопаване на България с манипулиране на общественото мнение. И защо не пишете като анонимни по имената ли ви броят коментарите и ви плащат, другите почти всички пишат без да се наричат калековци, зозовци а вие умирате да се кръстите хахаха
47
1
 
16
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Преди доста време потърсих правилата за влизане в еврозоната и разбрах, че курсът лев--евро няма да е фиксиран при влизането в чакалнята на еврозоната. После се удивлявах на наглоста на ГЕРБ и останалите от управляващите как лъжеха за курсът.
46
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С изказването си израелеца - припечелващ като български патриот съвсем разтревожи хората. ВМРО партия на ЧУЖДЕНЦИ И НА МАЛЦИНСТВАТА И В РЪКОВОДСТВОТО И СРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ, КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА БЪЛГАРИ, ЧЕ И ПАТРИОТИ. С БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО САМОЛЕТИТЕ И ОТМЯТАНЕТО ОТ ИСКАНЕТО АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ НАЕМ ЗА БАЗИТЕ СЕ ПОКАЗАХТЕ КАТО АЛБАНСКИ И АМИРИКАНСКИ ПАТРИОТИ.
45
2
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Проблемът е в управляващите, които се опитаха да прокарат тихомълком промените в закона и не признаха какво ще стане с курсът на еврото. Малко хора са чели правилата са влизане в чакалнята на еврозоната и знаеха, че курсът ще бъде отвързан с всичките последици от това. Управляващите от ГЕРБ, ВМРО, НФСБ до последно лъжеха за курса.
44
19
 
2
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Правилно. Никой не бива да обръща внимание на бъртвежите на БСП. Само глупости говорят и мътят главите на по-податливите на внушения. Напълно завладяват ума на де6uлuтe.
43
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А по-добре ли е да слушаме паспортния дала..вераджия Ш..кембе войвода, бойквите к..опои ще му вкарат министъра в затвора, той ги подкрепя....
42
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали някакви експерти от Европа бяха казали,че с такава икономика не трябва да приемаме еврото, сега защо така се забързаха нещата, кой нареди? Трябва референдум и някой честен да обясни на хората.
41
3
 
16
 
! Отговори
Blueray/dvd преди 4 години
Докато не се оправят бакиите на бг банките от 90-те и окрадените еврофондове от последните десетина години, никакви еврозони, чакални и други работи няма да видите, особено пък шенгейски зони.
40
3
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Този какво ни баламосва с общи приказки.През цялото време говориха за фиксиран курс,а в последния момент приеха точно обратното.Излъгаха обществото и за пореден път се изгавриха с избирателите.
39
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Президента каза това, което всички виждаме. Но тези са толкова безочливи, че до последно ще обясняват как българите са най-богатите в Европа. И ако някой нещо каже веднага бил комунист. Ами те какви са. Та нали именно те са пребоядисаните комунисти.