Сиди: Хората се притесняват за еврозоната, защото слушат БСП!

Въпросът не трябва да се политизира, смята депутатът
97

Депутатите приеха на второ четене поправките във Валутния закон, който засяга курса лев-евро при влизането ни в Еврозоната.

"Хората се притесняват, защото слушат БСП. Всичко е въпрос на четене и на това да намерим повече информация. Опитахме да намерим адекватно решение. Въпросът при БСП е само как да се вдигне един проблем в пространството", каза в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от ВМРО Александър Сиди.

По думите му начинът, по който беше тръгнала да се прави тази промяна, подразнил българските граждани.

"Не трябва да се политизира този въпрос, трябва да говорят финансисти. Нашата роля трябва да е да даваме решение на проблемите на хората, а не да събуждаме страхове", добави Сиди.

Той коментира и снемането на доверието от президента Румен Радев към кабинета "Борисов 3".

"Не мисля, че тази война ще доведе до нещо добро. Радев за съжаление застава от едната страна на масата, в Конституцията пише, че президентът трябва да бъде обединител. Ние сме парламентарна република, така че такъв тип думи не са съвсем обосновани", смята Александър Сиди.

Според него юридическите съветници на Радев са написали текст, който остава висящ във въздуха.

"Нагнетяването на напрежение от политиците е груба грешка. Никой не печели в тази война, губещ е народът", добави депутатът от ВМРО в ефира на Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
30
 
! Отговори
И ВМРО прихвана, преди 4 години
свински грип от ГЕРБ. Сутринта пак казаха по новините, че курса на еврото няма да е фиксиран, а ще се преговаря. Какво фъфли този от ВМРО, разбрахме, че са от смесеният хор на ГЕРБ. Разбраха, че повече парламент няма да видят и сега искат да се налапат за последно, като св.инете!
37
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Великобритания не поиска и не позволи да си даде паунда за ЕС. Да, всичките английски (и не само) лордове, всичките евреи дето жовеят там, са толкова ***, нали.....Имаме жив пример с Гърция какво става, когато вземеш на една държава правото да регулира сама валутата си. Пълно робство.
36
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срам ме е, че гласувах за лъжепатриотите.
35
1
 
23
 
! Отговори
Iozeff преди 4 години
Сиди е смешен! Защо такива нещастници се появяват по телевизиите?
34
4
 
41
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Господин Ей Си Ди Си, ако българите толкова слушаха БСП трябваше отдавна да са ви измели от властта.Хората не слушат БСП, а виждат какво се случи в Гърция след въвеждането на еврото.На следващата сутрин цените станаха в евро, а заплатите останаха същите.Така гърците обедняха за една нощ, което ще се случи и на българите.Сиреч, ако днес пия кафе за 1 лев и взимам заплата 600лв, утре кафето ще ми е 1евро - 2 лева, а заплатата ще си е същата, но в евро, сиреч 300 евро.Обеднявам !
33
2
 
5
 
! Отговори
До 42 преди 4 години
Защото този сайт ти позволява да напишеш 2 изречение на кръст с триста зора. За туй и трябва да си избирам думите внимателно. А дали са покръстени не знам, аз лично не съм. Както и да е. Тая вяра е пуста и измислена, никой не ти следва Божите заповеди, иначе щяхме да сме много добре. Абе това е спор дето няма край. Демек няма смисъл.
32
4
 
2
 
! Отговори
До 41 преди 4 години
Защо пак наричаш божите заповеди - закони.Закона е държавен , а не божий.България е свещенна и народа и е вярващ , независимо от всички прокоби.Църкви се строят и деца се покръстват масово , това е пътя който следваме.
31
7
 
3
 
! Отговори
До 40 преди 4 години
Царя никога не е бил цар, тъй че не знам, какво си играл. Ако си мислиш, че младите забавят законите, бълнуваш. Както и да е. Тези закони като ги знаят, защо не ги изпълняват? Жената трябва да е забулена, ама не е, не трябва и да работи. При християнството, жената има две професии, съпруга и ***. За алкохолиците и прелюбодейците няма да ти говоря. Отделно България е република и признава всички религии, и не поощрява нито една вяра. Поне за 1-5 клас ще има вероучение. Най-вероятно.
30
1
 
6
 
! Отговори
До 38 преди 4 години
Почти всички българи знаят божите заповеди , а това с царя го играхме вече.Симеон забрави ли го вече
29
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
диси, млък!
28
7
 
2
 
! Отговори
До 35 преди 4 години
Колко българи знаят Божите закони? А ние не сме християнска държава, защото щяхме да бъдем царство. А и няма нужда да се ходи на църква. Там се ходи само на празниците. Може и за някой грях.
27
0
 
24
 
! Отговори
гой преди 4 години
на какво основание това еврейско недоносче се меси в българската политика
26
0
 
21
 
! Отговори
ама хайде ... преди 4 години
всичките избранници да са без заплати ...и тогава да ги видим.
25
5
 
0
 
! Отговори
До 33 преди 4 години
Църквите са пълни , а ти за лъжеш греховно
24
7
 
4
 
! Отговори
До 32 преди 4 години
Всичко това стана със съдействието на СССР. Ако не бяха унищожили християнството в България, нямаше да сме такъв ***.
23
1
 
3
 
! Отговори
До макс преди 4 години
Всички дето изброи , така загубиха , че сега не знаят за какво да си харчат парите.Ужассс
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще ви вземат златото от банката, както го взеха и руснаците, ще си вземат турците парче територия, а тези които останат тук ще са по-диви от горяни.Грехът ви е,че не обичате ближния си.
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боже, кой го избра това недоразумение?
20
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората се притесняват за много неща бе и...т!
19
3
 
19
 
! Отговори
Maks преди 4 години
Опита на испанци, италианци, гърци, латвийци, французи, германци и други, да не продължавам, които са въвели еврото, сочи, че стоките поскъпват, а заплатите се преизчисляват. Кой е губещия, то е ясно, обикновения човек.