Два екипа наши доброволци се връщат от Турция

Те ще дадат пресконференция
17 фев 2023 07:47, Нели Христова
9
Два екипа наши доброволци се връщат от Турция
Снимка: БГНЕС

Завръщат се двата екипа български доброволци, които успешно приключиха работата си по търсене и спасяване на пострадали в Кахраманмараш и Хатай след земетресенията в Турция, съобщават от Националната асоциация на доброволците в Република България (НАДРБ).

На пресконференция ще бъдат обсъдени трудностите, предизвикателствата и възможностите за създаване на национален екип към НАДРБ. Участие в събитието ще вземат Ясен Цветков – председател на УС на НАДРБ, Георги Влайков – ръководител на екипа в град Кахраманмараш, Димитър Христов – зам.-ръководител на екипа в Хатай, както и доброволци от двата спасителни екипа.

В последните два дни от Турция се завърнаха наши екипи от БЧК, както и пожарникари, и доброволци, които помагаха на населението в югоизточната ни съседка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човек като ви прочете коментарите, няма как неволно да се изкаже: а бре,що за ненормално поколение се прькнахте вие,бре?! Бащите ви даже бяха нормални хора,имаха свян и сьвест,милосердие...В тоя край на географията може да не се отличаваме с високо сьвьршени хуманни качества,но най малкото имахме земно човеколюбие,а вие какво имате?!
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И руските два екипа на МЧС се върнаха. Екип от 200 спасители се върна от Турция и втори екип от 200 спасители се върна от Сирия.
3
3
 
8
 
! Отговори
Я ??? преди 1 година
Е, и ? И кой ги прати?!
2
3
 
4
 
! Отговори
Русия преди 1 година
Га турску наркуманскити медии ши убявити траур?
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
що? да не осъзнаха че са ги пратили в турция?