Бойко: Никой не е помогнал повече на Путин от ПП - ДБ

Не е имало диверсификация
20 апр 2024 19:30, Стела Стоянова
354
Бойко: Никой не е помогнал повече на Путин от ПП - ДБ
Снимка БГНЕС, архив

Оказа се, че тези 10 месеца никаква диверсификация не са правили. Избирателите на ПП и ДБ как си обясняват, че всеки ден между 8 и 10 млн. кубика руска газ влизат в България? Това ли им е диверсификацията? Извинявайте. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде кореспондентът на БГНЕС от Пловдив.

3 години руски петрол с дерогация. Погледнете сега навънка цените същите ли са на дизела и на бензина?! Без дерогация - същите. Заминаха ли 7 млрд. долара за Путин? Заминаха. Какви са тези глупости кой е помогнал на Путин. Никой повече от тях. С тези комисии, които си правят, всичко излиза на яве", добави Борисов.

Борисов коментира и думите на президента, че предложението Главчев да бъде и външен министър, освен премиер е „авангардно“, както и, че все още не е разбрал с какво точно се е заел като премиер. „Той не знае, той беше избран за шеф на Сметната палата, а новата Конституция го прати на най-високия пост в държавата. Вие какво си мислите, че да си премиер е лесна работа. Ние досега ставахме премиери с над 100 депутата зад нас, първа политическа сила, с мощна коалиция, тогава управляваш с размах, защото имаш доверие зад себе си. Сега дали е шеф на Сметната палата или омбудсман или какъвто и да е шеф на БНБ, без партия, без нищо, изведнъж му се дава цялата власт в държавата. Ние сме се готвили за тези постове - аз като главен секретар, като кмет на София, с екипи, с хора, със състави. Това са сложни работи“, подчерта Борисов.

Той също така заяви, че ГЕРБ не приема услужливите медии. “На ПП да не зададат нито веднъж въпроса трябва ли да се смени строителният министър, чийто син е кмет на "Подуене" от ПП, а майката е министър. Или как Гвоздейков е министър? Как Вътев остана министър? Как областните управители, с кое право са от ПП в момента в Пловдив? Та само за външния министър ви диктуват да питате?",каза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Още по темата: Бойко Борисов
Още от Общество
Борисов: Не е моя тема дали Главчев да е външен министър
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бойкич , Путин това ли ти каза да кажеш???
278
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мдаа, ползата от ДЕМОКРАЦИЯТА става очевидна когато видим някой такъв пещерен диктатор и чуем развалените му приказки, лъжи и простотии.
277
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
НАГЛИТЕ ЛЪЖИ НА ТОВА НЕСКОПОСАНО ЧОВЕЧЕ ОЗНАЧАВАТ САМО ЕДНО: ГЕРБ СА ГОТОВИ СА МАНИПУЛИРАТ ИЗБОРИТЕ.
276
0
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 седмици
Скъпи Боко, Кирчо, Кокорчо, Пинокио, Шишо и подобни, писна ми от вас! Стига! Не мислете, че когато се отричате и се плюете едни на други, ние избирателите симпатизанти на партиите, ще ви подкрепим за това.Защо веднъж не помислите за България, а само за вашето его и благополучие. Захвърлете различията и се хванете общо за благото на българският народ.
275
4
 
5
 
! Отговори
До всички знаем преди 3 седмици
"Затова българите не ви гласуваме 12 години"И затова са виновни ПП,които са от три години?Ти дам не знаеш какво пишеш.
274
4
 
3
 
! Отговори
ВСИЧКИ ЗНАЕМ преди 3 седмици
ЧЕ ВСИЧКИ Т.Н. ПАРТИИ СТЕ БЛЯ*ДОФИЛИ - КОИ ЯВНО, КОИ ПРИКРИТО !ПЕПЕРАСТИТЕ СА ВНУЦИТЕ НА БАШ НАЙ-КЪРВАВОТО ИДЕОЛОГИЧЕСКО ДС - СЛУГИ НА КРЕМЪЛСКИТЕ НАЦИОНАЛ-ФАШИСТИ !И ПОНЕЖЕ БЪЛГАРИТЕ ГО ВИЖДАМЕ ТОВА СЪВСЕМ ЯСНО, ЗАТОВА 80% НЕ ВИ ГЛАСУВАТ ВЕЧЕ 12 ГОДИНИ, ЗАЩОТО ПРАКТИКАТА ЗА 35 ГОДЗИНИ ПОКАЗАУ ЧЕ ТУК В *** - НЯМА ПРОМЯНА И ЧУЖДИЯТ ИМПЕРСКИ КОН ПРОДЪЛЖАВА ДА СТЪРЧИ УНИЗИТЕЛНО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И НАЗИДАТЕЛНО ДА ГЛЕДА НЕ-НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ!
273
4
 
8
 
! Отговори
Турски поток преди 3 седмици
Развърза ръцете на Путин да нападне Украйна.С любезното участие на "евроатлантика" Баце.
272
3
 
7
 
! Отговори
ПП + БСП = РОДНИНИ преди 3 седмици
ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ, И ЗНАЯТ ЧЕ СА РУСКИ СЛУГИ...
271
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бойко собачий политик
270
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Лицемерецо,първо виж гредата в своето око и тогава съчицата в братовото ти око."
269
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
БОЙКО Е ПРОСТО ЕДНА СОБАКА НА ПУТИН КАКВО ОЧАКВАНЕ ОТ НЕГО? НАТИСКАТ МУ КОПЧЕТО ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО И ЛАЕ.
268
3
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 седмици
И толупа. И толупа.
267
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 285 не спря да си измисляш да очерняш освен това нещо друго знаеш ли
266
1
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 3 седмици
До 274: че ти описа младежкото БКП (гроб) бе. Според теб комсомолката Ромската Плювналиев, червено книжката Цвъчка Цвачева, внучката на бореца срещу фашизма Свинетка Павлова и останалите червенокнижковци от младежкото БКП клеветят червенокнижестата бивша метреса на Тодор Живков, Бойка Борисова, тая *** която за червена книжка потроши половината членове на политбюрото? Ей това герберите сте страшни комунисти, все другите виновни във вашите грехове!
265
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Борисов явно не правиш връзка с реалността имам предложение към Герб направете му един бункер и го заключете там да си пие хапчетата
264
4
 
10
 
! Отговори
Boko е отврат преди 3 седмици
Всичките руски интереси прокара, а св прави на Евроатлантик заради еврофондовете ужас
263
6
 
3
 
! Отговори
емо, преди 3 седмици
и герб и пп-дб са от един дол дренки, лика - прилика, две страни на една и съща монета, и носят еднаква отговорност за блатото, в което сме. на следващите избори обаче сигурно пак ще управляват заедно под благовиден предлог, за да ни натикат още по-дълбоко в блатото. честито.
262
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Колко пари струва газта за Унгария и Сърбия? И не само за тях. Дегорацията беше съгласувана с ЕС. Стига с лъжите!!!
261
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
България не се отделяла от Русия от създаването и до сега. Ние бяхме част от царска Русия, след това от СССР и сега от Руската Федерация.
260
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нойко кажи си че работиш за Ахмед Доган и си невменяем. Ако ти не знаеш , аз ти го казвам. АТи си назначен на работа от Путин в България.