Бойко: Никой не е помогнал повече на Путин от ПП - ДБ

Не е имало диверсификация
20 апр 2024 19:30, Стела Стоянова
354
Бойко: Никой не е помогнал повече на Путин от ПП - ДБ
Снимка БГНЕС, архив

Оказа се, че тези 10 месеца никаква диверсификация не са правили. Избирателите на ПП и ДБ как си обясняват, че всеки ден между 8 и 10 млн. кубика руска газ влизат в България? Това ли им е диверсификацията? Извинявайте. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде кореспондентът на БГНЕС от Пловдив.

3 години руски петрол с дерогация. Погледнете сега навънка цените същите ли са на дизела и на бензина?! Без дерогация - същите. Заминаха ли 7 млрд. долара за Путин? Заминаха. Какви са тези глупости кой е помогнал на Путин. Никой повече от тях. С тези комисии, които си правят, всичко излиза на яве", добави Борисов.

Борисов коментира и думите на президента, че предложението Главчев да бъде и външен министър, освен премиер е „авангардно“, както и, че все още не е разбрал с какво точно се е заел като премиер. „Той не знае, той беше избран за шеф на Сметната палата, а новата Конституция го прати на най-високия пост в държавата. Вие какво си мислите, че да си премиер е лесна работа. Ние досега ставахме премиери с над 100 депутата зад нас, първа политическа сила, с мощна коалиция, тогава управляваш с размах, защото имаш доверие зад себе си. Сега дали е шеф на Сметната палата или омбудсман или какъвто и да е шеф на БНБ, без партия, без нищо, изведнъж му се дава цялата власт в държавата. Ние сме се готвили за тези постове - аз като главен секретар, като кмет на София, с екипи, с хора, със състави. Това са сложни работи“, подчерта Борисов.

Той също така заяви, че ГЕРБ не приема услужливите медии. “На ПП да не зададат нито веднъж въпроса трябва ли да се смени строителният министър, чийто син е кмет на "Подуене" от ПП, а майката е министър. Или как Гвоздейков е министър? Как Вътев остана министър? Как областните управители, с кое право са от ПП в момента в Пловдив? Та само за външния министър ви диктуват да питате?",каза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Още по темата: Бойко Борисов
Още от Общество
Борисов: Не е моя тема дали Главчев да е външен министър
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Боиккко не е спирал да работи за Путин. Схемата е ясна. Ахмед Дуган е агент на ДС. Путин е агент на КГБ. КГБ е на власт в Русия. Тук е пълно с Руски агенти внедрени на всякъде. Ахмед директни казаха на Боиико какво да прави. Задкулисната държава се управлява от Ахмед Доган, чрез Бойко и Пеевски. Не се ли сетихте ли вече. Толкова е елементарно. Но на Путин му идва края. Щом и Тръмп му обърна гърб!!!
258
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На всеки с малко мозък е ясно, че ГЕРБ и ДПС работят за бившите агенти на Държавна Сигурност(ДС). Държавна Сигурност е в пряка връзка с КГБ. Путин е разработка на КГБ. КГБ управлява Русия, а ДС България.Боикко ти с Пеевский сте хора на Путин. Никога един агент няма да признае , че е агент на Путин. Това е така нареченото задкулисие. То е внедрено на всяко едно ниво на държавата. Аз имам даже един съсед от тях. Работи за Минисъра на Вътрешните Работи. Руско шпионче(ГЕРБ).
257
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
мъти водата порко мъти, рибата си гледа бтв и се подмокря като те види, много от тях си имат снмки твои като икони, целуват те, молят ти се.... мани мани. скотоумно население. ако имаше даже някаква критична маса мъже в това общество още преди 30 години щяхме да сме се вдигнали и такива като този отдавна щяха да са преселени във вечните ловни полета... ама няма мъже, има мижетурки. за това до 10 години и от картата ще ни изчегъркат.
256
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тц,тц ,тц
255
5
 
5
 
! Отговори
Кои клевети Борисов? преди 3 седмици
партизани... партийни секретари.... доносници...... наркотрафиканти.... ***.... далавераджии
254
2
 
6
 
! Отговори
-+- преди 3 седмици
Я стига си лъгал.Цялата сглобка сте за бунището.
253
2
 
12
 
! Отговори
Толупа преди 3 седмици
Пак Лъже
252
1
 
4
 
! Отговори
Галя преди 3 седмици
Защитавам Борисов защото обеща да говори с Ердоган да ме пусне на заптиетата си в харема и да ми направят каквото кмета на Симитли му направи на него, няколко месеца да не съм способна да сядам. А за грозна жена като мен, която не е докосвана от мъж от десетилетия това е мечта и съм готова на всичко за да се случи.
251
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ние помагаме на Окрайна по-същия начин както силно сме се навели със задни части към посолството, тоест пламенно и самоотвержено. За съжаление резултатът от това е жалък - едните не ни уважават, много лесно ни управляват и не пропускат да ни унижават, а другите бавно но сигурно се превръщат в наши врагове! Ако не беше толкова тъжно, щеше дори и да е смешно !
250
1
 
4
 
! Отговори
Виж ти ! преди 3 седмици
Тия двамата на снимката май са братя близнаци !!
249
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Я ,каракачанското кученце на Путин се обади ? Ало психиатрията приберете сиго ,не знае вече какво говори,Тиква угоена
248
5
 
10
 
! Отговори
Точен преди 3 седмици
ГЕРБ = ПП/ДБ. Слуги на западното Зло.
247
1
 
13
 
! Отговори
Вова: преди 3 седмици
Спасибо товариш Бориславчик! Спасибо за Турецки поток и за собака! Красавчик!
246
0
 
1
 
! Отговори
@ к.266 преди 3 седмици
Извинете, да се чете: а не с български БУКВИ,
245
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Галя. Галя, като използваш френски език пиши тези думи на френски, а не с български думи, ставаш смешна. Тези, които пишат коментари, не си говорят лице в лице какви са, а обсъждат действията и политиките на партийни лидери и държавни лица - в случая плямпането на Боце Б. и Д.Пеевски и кашата, която забъркаха с промяната на КРБ. В нея активно участва и ЮриЗД Ристо от ДБ. Сега Главчев си скубе косата от сторения бъркоч.
244
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Банкянският оли го френ -- не си е изпълнил още задачите по разрушаване на България.
243
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Боце има на разположение Сачева, Дончев, Добрев, Биков, Назарян, а седнал той да се изказва с грубия си милиционерски език, да дава акъл като че ли е завършил СУ или УАСГ, а не Школата за милиционери в Симеоново преди 10 ноември. Пеевски заради Корпоративната банка е удостоен с медал от списъка Магнитски, а се държи като Властелина на пръстените - груб, надменен, свикнал само да командва като че ли е собственик на хамали, а не българин на служба в ДПС. Не зная как го търпят турците от ДПС.
242
3
 
10
 
! Отговори
Новичок преди 3 седмици
...................Тикво, на Дузпата си........ЧАО Мутро. П.С. Русия Умре.
241
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Днес вие защо разрешавате да се пишат такива лъжи?! Защо толериране негодниците?!
240
3
 
3
 
! Отговори
Галя преди 3 седмици
Ей мошениците как хубаво са се обрисували в плямпането си за Борисов .Тет а тет Лице в лице си казвате един на друг какви сте