Станислав Балабанов: Парламентът започна с "игра на тронове"

Готови сме да се явим на избори
5 юли 2024 11:22, Стела Стоянова
35
Станислав Балабанов: Парламентът започна с "игра на тронове"
Снимка БГНЕС

"Няма нищо лошо в изборите и ние сме го казвали многократно. Това е изцелението, демократичното оръжие в ръцете на българските граждани. И в крайна сметка пак, ако ще се стигне до пореден седми, осми път на избори през последните 4 години, "Има такъв народ" е безапелационно готов да се яви на тези избори".

Това коментира пред БНТ Станислав Балабанов, зам.-председател на парламентарната група на "Има такъв народ".

"Въпросът е нужни ли са такива избори в една такава ситуация. Изключително тежка и отвратителна е ситуацията в момента в българския парламент. За съжаление всеки път българските граждани отиват на избори с надеждата нещо да се промени и някой да носи отговорността за тяхното бъдеще", каза той.

Според него, 50-ият парламент е започнал като предходните - блокиран, с политически заявки, с "игра на тронове" между политически лидери, които държат на практика избирателите си като заложници, без никой да коментира какво ще направи за тях.

От ИТН са готови да разговарят с всички политически партии, ако президентът връчи третия мандат на тях за съставяне на кабинет.

"Ако зависи от нас и спазвайки конституционните процедури, и третият мандат стигне до нас, имаме готовност да водим битка за това България да има по възможност правителство, което да реши конкретни крещящи проблеми за българското общество", подчерта Балабанов.

Той беше категоричен, че за втория мандат разговори с ДПС няма да има и няма да получат никаква подкрепа от страна на ИТН.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от Общество
"Малката Русия" отстъпва по Черноморието на млада България и застаряваща Европа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Като искат нови избори депутатите да ги платят със собственни средства. Аз давам моите данъци за образование, здравеопазване и транспорт.
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Славчо с няма и 15 депутата правителство че прави )))хаха
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Колкото избори да има все един и същи е резултата. Никоя партия не може да управлява сама, дори и две партии не могат. В парламента влизат едни и същи хора, които се ненавиждат. И накрая пак са похарчени нашите пари за нищо.
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
se mi e edno. she vi izhvarlia barabar daskaliata vi. total steta ste.
27
0
 
4
 
! Отговори
Смешки и Хуморески преди 2 дни
Балалайков-имаме готовност да водим битка за това България да има по възможност правителство, което да реши конкретни крещящи проблеми за българското общество...А ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХТЕ ОЩЕ С ПЪРВИЯ МАНДАТ ???Я не ме разсмивайте с вашето Мъпет шоу...!
26
0
 
3
 
! Отговори
факт преди 2 дни
неприятно човече е тоя !
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ами прекъснете я тази игра и съставете здраво правителство!
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
СТАНИСЛАВЕ ТИ КАКВА РАБОТА СВЪРШИ В ПАРЛАМЕНТА ЗА НИЩОПРАВЕНЕ ГОЛЕМИ ПАРИ ПОЛУЧАВАШ ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
а дон Чалгаре да ги плати, че вие въведохте тази мода на чести избори.
22
2
 
3
 
! Отговори
До коментар 21 преди 2 дни
ИТН нямат никаква вина за Хаоса в България само и единствено ПП-ДБ са виновни
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Значи ако седнете и се замислите колко вие от ИТН сте виновни, ще разберете защо сме до това състояние. Бяхте първи- нищо не направихте. Подкрепихте едни шарлатани и го сложихте на власт, после със сума ти усилия едвам ги свалихте. Сега публично се правите на чисти, щото сте отказали да участвате в правителството. Какво очаквате. Ако не влезете в следващия парламент? Инак сте много загрижени.
20
1
 
8
 
! Отговори
... преди 2 дни
Вие сте зомбита и *** всички от итн
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Балабанчик-спрете с тошиту белото, че ви гледам в обедните новини Тошку се мята, тръшка, гърчи- спрете бре циркаджии- никакви активни субстанции- даже и кафето ви идва силно!
18
0
 
2
 
! Отговори
истеть преди 2 дни
Дудуков(на български преведено фамилното му име) си е една *** на три пъти фон плевенските села Славчо. И като дудук ,една песнА знай и нея припява. Попски зет, ама зидя се прави на набожен...
17
0
 
9
 
! Отговори
Абе, Балабане! преди 2 дни
Я вместо да дрънкаш глупави клишета, ти друго и не можеш, бягай на дивана да смениш памперса на сакатия ти лидер, че е напълнил гащите, ама, мутрите му - охранители от фирмата на Таки са се натряскали и не усещат вонята!
16
11
 
5
 
! Отговори
БОКО И ШИШИ преди 2 дни
ИТН дъното няма капацитет! Бог да пази България от ГЕРБ ИТН ДПС . Цялото семейство ще гласуваме за ПП ДБ защото искаме нормална европейска държава България. Бог да пази България от ГЕРБ ИТН ДПС.
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Станислав Балабанов пак говори глупости Итн не са дали никакви програма за развитието на България нито за слагане на светофари при блоковете за да не стават катастрофи да не загиват невинни жертви нито за санирането на блокове в България нито за пенсиите нито за откриване на детски болници демек когато Итн предложат тези програми тогава хората ще ги подкрепят иначе духат супата като всички други партии в България
14
0
 
8
 
! Отговори
Гост преди 2 дни
И как ще се борите по-точно? И с кого?
13
0
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 2 дни
Парламентът да гледа да не приключи с игра на дронове...
12
4
 
6
 
! Отговори
Марш,бе преди 2 дни
ИТН заедно с ГЕРБ и ДПС свалихте собственото правителство,в което ГЕРБ,ДПС и техните образи от фирми.Хвърлихте България в хаос,заради кеша от ДПС .Сега щял да прави правителство .Сме. Шник.