Байрам Байрам: Конфликтът на Пеевски е с дерибеите

Те искат да продължат да богатеят на гърба на партията
8 юли 2024 09:55, Стела Стоянова
33
Байрам Байрам: Конфликтът на Пеевски е с дерибеите
Снимка БГНЕС, архив

Г-н Делян Пеевски много категорично заяви, че няма конфликт с почетния председател Ахмед Доган. Конфликтът му е с дерибеите. Връзката помежду им е много силна, те нямат нужда от посредници.

Това заяви депутатът от ДПС Байрам Байрам пред Нова телевизия.

По думите му т.нар. "дерибеи" са омерзилите хората, тези, които са причинили отлива от гласуване. "Те обиколиха половин България. Централното ръководство ги спускаше за водачи в определени многомандатни райони. Областните структури дадоха становище за местните дерибеи и снеха доверието си от тях. Те имат тясна връзка с ръководството. Резултатите от изборите показват какво са направили дерибеите през последните десетилетия. Те дърпат партията назад", обясни той.

Още по темата

"Някои хора си играят с чувствата на депесарите, човъркат в сърцата на хората. Те искат да продължат да забогатяват още повече на гърба на партията, на тях не им харесва новото начало. Дерибеите както на национално, така и на местно ниво, обикалят и създават раздор в партията и етническо напрежение. Предстои развръзката какво са правили години наред, използвайки името на нашия почетен председател", смята Байрам.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
МАНИ ПЕЕВСКИ И ДОГАН преди 2 месеца
...АМИ КАЖЕТЕ КАК ДИ ДЕЛКАХТЕ ПАРИЦИТЕ НА РАЯТА КАТО БЕХТЕ НА ВЛАСТ......И ВАЛУТАТА ОТ ИЗНОСА НА ОРЪЖИЯ ЗА УКРАЙНА.....ХАХАХАААА....
28
0
 
1
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 месеца
А, ПА. ВИЕ СТЕ МАЙСТОРИ В РАЗДАВАНЕТО НА КУФАРЧЕТА С ПАРИ И ПОДАРЯВАТЕ ЦЕЛИ ПРЕДПРИЯТИЯ НА ЧЕРВЕНИТЕ ВЕЛМОЖИ.....ХАХАХА
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо тогава Пеевски тръгна против волята на Почетния председател и подкрепи ппавителството на ГЕРБ. Прасчо реши, че е по-силен от Догана и може да върви против него. Сега ще брои съмишленици и ще уволнява верните на Доган хора.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Раята гласува за ДПС,щото и тя се надява на назначения я в община,я в кметство или някоя друга службица.Фесовете са царе на схемите-сечене на гори,ремонти всякакви,ВЕЦ-ове и.т.н. ...и.т.н.В ДПС бастионите започнаха новите рокади,в Търговище вече смениха областния с техен такъв-с богата професионална биография от директорски позиции-шеф на пазари,после такъв на детско хранене,а вече и областен управител.
25
0
 
5
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 месеца
ЦЕЛИЯ СЕВЕРОЗАПАД, ГЛАСУВА ЗА ДПС.....ХАХАХА...ПА ВИЕ СИ ДЪНКАЙТЕ ПРОСТОТИИ...!!!
24
0
 
8
 
! Отговори
Фатме преди 2 месеца
Ех, Доган ефенди, като гледам ти къде живееш,а аз ,в къща с *** керемиди,като завали,то легени,кофи,чинии слагам като протече.улицата ми е обрасла с трева по високи от нея,като завали ходя с ботуши,кал до уши.зимата не се почиства снега.осветление никакво,все едно съм животно на тоя свят.А ти в какви палати живееш.Тия павета от къде са?ААА, от ремонта на Народното събрание май.Колко хора ти поддържат палата на мой гръб .Ех,там като отидем ще бъдем равни.Това ме радва.
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Разтреперих се от жал за нашата мила България която стана курбан на роми и турци и всякакви еничари които даже го изтъкват това по медиите. Направих правописни грешки от притеснение и недовиждане. БГ загина.
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дайте ми пример поне в една западноевропейска страна да има етническа партия. Да ходят с автобуси от друга страна да гласуват !?! Лидера им с сюдесетки сараи по скъпи и от царския двотец. Нито една дожрина за България.
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
България е допуснала в парламента етническа партия да си разиграва коня трийсе години да тормози бг народ който ги търтпи и ги храни дори.
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Каква поредна ромска драма Дами и Господа...
19
0
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
кои са тези дерибеи нали доган ги създате 30 години едни и същи в нс и където саевропарите кои раздава порциите в българия вие сте в нс с гласовете на чужди гражданиот турция непрекъснато повтаряте че уж пазите етн мир че кои го е застрашавалвие плашите хората обърналите сте смесените раиони във вилаети и феодаливие сте позор връщаите мандата и се махаите
18
0
 
10
 
! Отговори
Дери Бей преди 2 месеца
Прасунгерът с дядо от ДС е най-големият дери Бей. Образование и постове наготово от маминка прасунгерка. Им по
17
0
 
11
 
! Отговори
Хахаха преди 2 месеца
Байрам сигурно не е питан като всички останали: "Ти с мен ли си, или с Доган?"
16
0
 
19
 
! Отговори
Ужас преди 2 месеца
Моля всички да се фокусираме върху снимката!Хора с физиономии като този, товорят за дерибеи!За съжаление вече дори не е смешно!!!
15
0
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Хахахааа, Байрам Байрам, Хамид Хамид... Дуран Дуран и Чувал Чувал :))))))))))))))))))))
14
1
 
14
 
! Отговори
Е КАК ДЪРЖАВАТА НИ преди 2 месеца
ДА БЪДЕ НАРЕД КАТО ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НЯКЪКАВ ТИП НА ИМЕ АХМЕД
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Цепи туй ДйеПйеСйе! хахаха! Евала, кашалот, сцепи pязняците!
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пеевски, като най-чист и неопетнен и неизкярил и пукнат лев на гърба на партията му е гласувано доверието, че ще се справи с нещата. Така ще да е. Само където това охранено момче чак само не вярва на приказките си.
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Начи най-малко 17 дерибеи при Доган, обаче той не е
10
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 2 месеца
преводите са минали рано сутринта хахах