Нинова: Свидетели сме на дивашка битка за влияние

Битката за служебен премиер доказва, че изборите в България не са честни
6 авг 2024 11:17, Стела Стоянова
39
Нинова: Свидетели сме на дивашка битка за влияние
Снимка БГНЕС, архив

Тази ужасяваща битка за служебен премиер доказва, че изборите в България не са честни. Никой не вярва в честността на вота, заяви в своя позиция Корнелия Нинова.

Как народът ще вярва?! Всеки се стреми да получи предимство през служебния кабинет. Излиза, че служебната власт осигурява служебно предимство. Това е незаконно.

Свидетели сме на дивашка битка за влияние. Изборът на служебен премиер стана по-тежка от избора на редовен. Това е абсолютна срамота и държавен позор, заявява още Нинова, пише БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И на шизофренична амбиция на Копейкин да фалира държавата и да стане вожд назначен от Божков!?!?! Добре, че поне БСП имат разум доказан с години.
35
2
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
Съвършено е права Нинова !...За съжаление,гласът й е "глас в пустиня"..Преди малко говорих с едно лице за "политика"..Аз изключително рядко правя това,защото съм гнуслив откъм гнусари..Та лицето кълнеше "тия същите",които били щяли да се набутат отново в НС и за това то /"лицето"/ не било щяло да гласува..Е,питам аз:-Какво е това:-Хем недоволни и възмутени,хем примирени и заспали ?.."Мейдинбулгария" ?
34
1
 
7
 
! Отговори
. преди 1 месец
Браво другарко ниновна , само така !!!! От както почнахте да борите или "борите" модела ГЕРБ , БСП(БКП) почти умря. Продължавахте все така , борете се докато не занулите напълно , окончателно и необратимо ко му нишката крадлива партия !
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В цял свят НЯМА честни избори , в нито една държава / според американски спецове / .!
32
1
 
2
 
! Отговори
Дето говорим мьеко преди 1 месец
До Анонимен 30, Наглостта на Пк и Вр се дължи на гените на печенегите разселени там от времето на второто бълг.царство. Та и курнелията такава.
31
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нещо нещата не се връзват. Сегашния премиер го избра Радев. А пък както виждаме Рая не ще и да става премиер. Къде видя такова "служебно предимство" въпросната г-жа Импекс? Някакъв опит за внушаване в обществото на нещо несъществуващо се опитва да прави червената мадам Импекс.
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Fake news. Dps i bsp sa fashistki teroristki spionski mafiotski partii. Te razbivat BG republikanskia budget i BG ikonomika i rabotiat za chujdi borsi i interesi.
29
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама кукуминдро с кукуминдрите първа и коронована, ами тогава що Рая Назарян се отказа от поста премиер!? Винаги си носела почерка на лъжата и наглостта в изказванията си, Кори.
28
2
 
10
 
! Отговори
..? преди 1 месец
Че то ,кой вярва на машините? Кирето още щял са и дава кодовете! А и Слави Трифонов излезе с шест точки, как са фалшифицирали машинния вот в София !
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами нормално. Служебните премиери управляват по-дълго от редовните.
26
6
 
5
 
! Отговори
НАРОДА преди 1 месец
да, от 40 години!! глад, мизерия, разруха и стихийно развитие!!!!!!!!!!
25
3
 
8
 
! Отговори
Хаха преди 1 месец
Госпожа хартиена коалиция сега чак разбра че изборите не са честни. Кой подкрепи връщането на хартийките бе моме ?*** .....
24
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може ГЕРБ да го застигне МЕЧ. Битката е жестока.
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Госпожо Нинова, Вие лично казахте, че демокрацията Ви е отнела много. Е, сега какво да се направи?
22
2
 
6
 
! Отговори
До 17 преди 1 месец
Изместване съществото на отговора ми. Не става въпрос кой съставя или не съставя правителство. По същество отговорих на читател във връзка с твърденията му, че ГЕРБ печелят избори защото те ги организират. Фактите показват обратното. А защо не съставят правителство е друга тема, която измества същността на статията. Имам отговор и за този въпрос, но няма смисъл да влизам в дискусии с хора, които не приемат очевадни факти.
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Първата стъпка с която някой пишман политик ще разчупи черупката на недоверие ще е този който не лензоти глуповато " евроатлантически " , а изглежа що годе сериозно , тези щедро раздавани усмивки заместват всякаква състоятелност .
20
4
 
8
 
! Отговори
Техноимпекс преди 1 месец
Нине, ти си позорррр за " прехода".. червената МИЛИОНЕРКА....си получи заслуженото от своите пажове...заминавай при синчето Рафаеля..при изкуствения интелект! Марш оттук!!
19
1
 
7
 
! Отговори
До 15 преди 1 месец
Кодовете на машините са публични.Защо ГЕРБ не оспорва изборите,щом зависят от кодовете?
18
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Че досега как беше бе? "Левия" Президент назначаваше ляво угоден служебен на БСП кабинет. Лудото Корни ще се изяде от яд, че властта на БСП се отдалечава все повече и повече.
17
7
 
9
 
! Отговори
До до 4 преди 1 месец
Няма никакво значение,че ГЕРБ печелят изборите,щом не могат да съставят п4авителство.За последните четири години,шест пъти връщат неизпълнен мандат.