Шофьор лети по пътя Пазарджик - Пловдив с 210 км/ч

Ограничението е 90
7 авг 2024 20:25, Стела Стоянова
10
Шофьор лети по пътя Пазарджик - Пловдив с 210 км/ч
Снимка БГНЕС, архив

На територията на област Пазарджик само за последните 24 часа с помощта на технически средства са засечени "едни скромни" 700 нарушения на скоростните режими в извън населени и в населени места, пише "Фокус".

При ограничение от 90 км на пътя Пазарджик-Пловдив водач на автомобил е бил засечен от автопатрул на сектор "Пътна полиция" при ОД на МВР-Пазарджик с 210 км/ч.

Тоест със 120 км над ограничението. Предвидената глоба е в размер на 1200 лв., ако му е в рамките на повторност санкцията е двойна или 2400 лв.

В национален и в европейски мащаб от 5 до 11 август на територията на цялата страна е в ход специализирана полицейска операция за контрол на скоростните режими.

Тя е част от календара на Европейската мрежа на службите на пътна полиция - ROADPOL, като аналогични проверки се извършват във всички страни членки на европейската мрежам.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Пътят Пловдив-Пазарджик е за аджамии. Вижте какво става на пътя Пловдив-Асвновград. Права като конец магистрала, с 6 ленти без никакви мантинели по средата, защото е предвидена за летище да става по военно време и на нея да кацат самолети. По нея са ме возили с 240 км/ч
9
0
 
6
 
! Отговори
Айше преди 1 месец
То иначе добро момче от маалата
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой да вземе да разясни на неуките диваци каращи автобус 72 ,че в Редута навсякъде където се движат, ограничението на скоростта е тридесет километра в час, не да ми беснеят по улиците тези беззъби ***.
7
0
 
1
 
! Отговори
От Испания преди 1 месец
Преди изхода на едно градче (с ограничение до другия квартал 50км/ч) сложили светофар за да пресичат към/от плажа, пресече една баба и си чакаме зеленото, двама на колелета видяха че няма други хора по улицата и минаха, за лош късмет третата кола беше патрулка и ги спряха. Като ги подминавах се чуваше "Не видяхте ли че всички чакаме защото светеше червено...
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия пловдивски чобани много мразят някой да кара бавно или със съобразена скорост по завоите, като им дадеш десен мигач сигнал да те изпреварят не пускат аварийки да ти благодарят, ако не им дадеш ти свиркат, страшни селяци. В София карат като котенца щото ще ядат хурката.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нека да глобяват че трябва да избиват парите от баварките
4
0
 
0
 
! Отговори
Пилот преди 1 месец
V1... Rotate!
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Статистика. Взета ли му е колата. В ареста ли е. Ако не не пишете глупости.
2
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Направо им ги хвърлям две и четиристотин на ушевите през прозореца и продължавам да си летя,а те да ги събират в нивата. От начина по който е направена системата,става ясно че бързото каране не е забранено, просто е платено, затова скъсаните джобчета се влачат,а имаш ли кинти само газ и яката работа.
1
2
 
7
 
! Отговори
Фитока преди 1 месец
Пътят е добър