Каракачанов: Докато хората не отидат да гласуват, купен вот ще има

Границата ни не се охранява
4 окт 2024 09:35, Гергана Попова
95
Каракачанов: Докато хората не отидат да гласуват, купен вот ще има
Снимка: БГНЕС

На миналите избори публичен факт е, че една не малка част от гласовете, които бяха подадени по електронен път за нас, изчезнаха. Това заяви за Нова телевизия председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Още по темата

„В ситуация, в която имаме партии от сглобката, които се бият помежду си не за да направят нещо за България, а да се докопат до европейските средства и бюджета на държавата, когато купеният вот стана практика и нормалният човек не иска да гласува, тогава какъв е смисълът да се хвърлят пари в избори. От ВМРО призоваваме хората да излязат и да гласуват с хартиена бюлетина.

Когато виждаш, че за пореден път от тези избори се опитват да се възползват политически формации, които защитават корпоративни и външни, а не национални интереси, е по-нормално да им обявиш някаква форма на протест – за ВМРО е неучастие в изборите. Докато хората не отидат да гласуват, купеният вот ще продължава да го има. На Консултативния съвет ще чуем големи речи от партиите, но тук ролята е на президента. Той трябва да бъде стожер”, добави още Каракачанов.

По думите му границата ни не се охранява и е необходима техника и политическа воля.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: избориВМРОКСНС
Още от Избори 2024
Провежда се спецоперация срещу купения вот в Кърджали
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
До 6 преди 4 часа
Но по абсолютна стойност купеният вот не е намалял.
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
На мен ми е все едно дали ще има купен вот след като няма за кого да гласувам. Тези борби са си ваши.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
30 и кусур години хората гласуваха, а вие политиците пак купувахте гласове, и правехте лъжливи избори. И нагласяхте партии и вотове и всичко както на вас ви изнася. Още от зората на демокрацията. Вие сте виновни, а не хората. В такива диктатури като България е най-лесно да хвърлеш вината върху народа. Които впрочем изяга в чужбина заради такива като вас...."управляващи калинки
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Ако има 100 хиляди купени гласове, а гласуват 2 милиона, купените ще имат 10%, което означава 24 депутата. Ако гласуват 4 милиона, купените ще бъдат около 5% - 12 депутата. Ако гласуват 5 милиона, купените ИЗОБЩО НЯМА ДА ВЛЯЗАТ Аметката е елементарна.
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
"Докато хората не отидат да гласуват, купеният вот ще продължава да го има." Купен вот е имало и ще има ,но колкото повече хора гласуват ,толкова повече му се намалява "тежестта" на купения вот .
4
2
 
14
 
! Отговори
ф16 от билла преди 4 часа
Къде са самолетите бе????
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Прав е ,ако се гласува масово,няма дасе купуват толкова много гласове.
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
То когато гласуваха масово пак имаше бе. И едни чувалчета се разнасяха по тъмна доба и една печатница печаташе бюлетини. Сигурно си забравил, но това е от възрастта. Няма да гласувам за такива като теб, тоест всички. Не разбра ли бе ?
1
1
 
18
 
! Отговори
Billa преди 5 часа
Тоз политически труп пак се разсм1рдя