Палавата Лила от Външно – BG консул в Чикаго

Помъдряла, изрусена и на 30, тя вече е в голямата политика
6 авг 2009 13:07,
253
Палавата Лила от Външно – BG консул в Чикаго
Сегашната Лила Георгиева. Снимка: eurochicago.com

 

Служителката на Външно министерство Лила Георгиева, която стана скандалноизвестна с еротична фотосесия в личния си сайт, е новият консул на България в Чикаго.

Преди две години, в края на ноември, тогавашният външен министър я наказа, след като разгледа разголените й снимки, на които Лила – тогава референтка за Гърция и Кипър, позира с пръст в уста.

Калфин отложи повишението й в ранг с една година, а след близо две Георгиева вече е на висок пост в САЩ.

В интервю за Eurochicago.com тя обяснява, че е на поста от 17 юли.

"От 2005 г. работя в Министерството на външните работи, в дирекция “Консулски отношения”.

Преди това съм завършила СУ “Св. Климент Охридски” като бакалавър в специалност “Политология” и магистратура в “Международни политически отношения и сигурност”.

Имам и семестриално завършена магистратура от Католическия университет в Лисабон по “Политически науки”.

Говоря английски, френски, португалски и руски език и се опитвам да усъвършенствам своя испански и италиански език. Омъжена съм.

За първи път съм в САЩ и се радвам, че именно от Чикаго, града с най-многобройна българска общност в Америка, са и първите ми впечатления.

Бих искала да подчертая, че българската общност тук има много голям трудов и интелектуален потенциал и за мен е чест да работя за защита правата и интересите на сънародниците ни. Искам да ви уверя, че консулската служба и за в бъдеще ще продължи да оказва пълно съдействие в рамките на своите правомощия.

Още по темата

Впечатленията ми от Чикаго са за един много красив град, с разнообразни обществени и културни институти, музеи, театри и т.н.

Това, което най-много ме впечатли обаче, са жителите на Чикаго, които са усмихнати, спокойни и винаги готови да помогнат с напътствие и съвет. Интересно ми е също така преплитането, от една страна, на ултрамодерния и забързан мегаполис със спокойствието, чистотата и уюта на един средноголям град. Мисля, че в тази еклектика се крие и част от чара на “ветровития град”.

На въпрос дали младостта й (Лила Георгиева е 30-годишна) е предимство или недостатък в дипломатическата работа, тя отговаря така:

"Младостта е условно понятие и не винаги е пряко отражение на физическите години. Човек трябва да запази качествата на младостта, за да се учи и развива бързо, в същото време да се придържа към разумността на 30-те години, в които и аз навлизам, като взима решения, основани на рационалността и успешно да заимства от опита на по-възрастните", казва дипломатката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
0
 
! Отговори
В преди 15 години
Незнам кой какво защитава или упреква, но на мен тази Лила ми прилича точно на жена, постигаща успехите си по втория начин, пък било то и да е умна - че умни жрици няма ли? :)))
111
0
 
0
 
! Отговори
boza преди 15 години
...che kakvo me interesuva kak bilo s neia predi 5 godini,interesuva me ot sega natatuk...ama naistina dosta hora tuk sa kato mahlenski klyukarki .
110
0
 
0
 
! Отговори
баба Яга преди 15 години
искам да продам архивни снимки,за да бъдат побликувани ,естествено,Ха-хахаВярвам ,че ще ви бъдат по-интересни от тези на ЛИЛА! Ха-ха ха
109
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
а така и пратете а нейно място някой заслужил гербер...такива ще се намерят много,вероятно
108
0
 
0
 
! Отговори
майкъл джексън преди 15 години
Да направим движение в защите на Лила! И не е само тя ,колко хора има ето така,които са трън в очите на хората ,само защото са по цветни и забележими,дайте да ги съсипем ,да живее само сивото и равното.И който е по индивидуален,трябва да е унещожен!Що за философия!Какво сте се вкопчили в жената и не я оставяте на мира да си поеме живота!Колко не наказани има за сериозни провинения,а вие сте се хванали да коментирате домашни снимки.Колко посредствено мислене!
107
0
 
0
 
! Отговори
естет преди 15 години
опасни сме това българите...външната министърка била грозна,съспахме я от подигравки...тая пък била красива,значи е *** и ***...а спрете се малко,бе..крайно време да почнем да гледаме кой как си върши работата,не как изглежда...
106
0
 
0
 
! Отговори
koki4ence преди 15 години
Eй Българска работа,ще се сасипете от завист!Защо се занимавате тенденциозно със стари снимки от преди 5 год.Нима вие нямате снимки от плажа ,и по-голи даже.Вапросната Лила си е направо облечена.Нима всички вие не гласувахте за някои ГОЛИ депутатки и разни други подобни-Виш пилотаж?Колко жалко ,какво искате от една доказана умна млада жена,ако искате да ви изкарам и някой бебешки голи снимки,за да има какво да пишете.Как е възможно ,аман от сухари ,неподготвени хора,неуки.
105
0
 
0
 
! Отговори
a-a-a-a преди 15 години
a-a-a-a наглия трътляк пак ли се довлачи в новините. ей няма оправия в тази държава!
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ами браво тогава щом ще ч отзоват! но не се косете, тук ще и спретнат веднага някоя службичка сносна! споко! такива *** не остават гладни.........
103
0
 
0
 
! Отговори
кети преди 15 години
тоооооочно !! знае кои *** да ***!! е това е! на 30 години с такива постижения!! бравоооооо няма думи!!!аз на 30 още се кфалифицирах като лекар!!!ха ха нарпаво е смехотворно как н и правят на загубени!!!
102
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 15 години
Престанете да плюете хубавата жена.От това ,което е казала в интервюто,се вижда че е умна.Ами като е порочна пратете тогава Велислава Дърева на нейно място да плаши хората.По-добре е да те управлява умна жена,отколкото *** педко.Сравнете Маргарет Тачър и наш Филко от 1992г.
101
0
 
0
 
! Отговори
thebrainless преди 15 години
ами свършила е работата с правилните хора
100
0
 
0
 
! Отговори
Ха Ха преди 15 години
Забелязвам, че някой умник се подписва като мен. Недей.
99
0
 
0
 
! Отговори
Мими преди 15 години
Е тая поне да приличаше на нещо, а тя е адската селкса перхидролена чест!
98
0
 
0
 
! Отговори
Ха Ха преди 15 години
До колежката. Трябва ти конкуренция ли? Да си стои там. И без това сте много.
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Аман от шафрантии като Лила ! ! ! ! !
96
0
 
0
 
! Отговори
райхсканцлер преди 15 години
"Позира с пръст в уста".Спокойно!Очаква се развитие!Скоро ще позира и с други неща в уста... Ако позира качествено и за президент може да я изберем.
95
0
 
0
 
! Отговори
"колежка" преди 15 години
Уважаеми дами и господа, С лек финес Ви споделям , че "колежката " ще се прибере в България.В момента се обсъждаше нейното отзоваване.
94
0
 
0
 
! Отговори
К преди 15 години
Аз предлагам МнВР да стане агенция и без това работа не върши. А пък административните наказания за държавните служители да станат :мъмренепредупреждение за уволнениеназначаване във външно:)
93
0
 
0
 
! Отговори
yoyo преди 15 години
Nali i na BOIKO mu se nosi slavata che ima goliami uspex sred jenite shto nego ne pluete be?