Командира: Притеснен съм, искам истината!

Костов призова прокуратурата веднага да провери дали записите са автентични
Обновена: 17 яну 2011 14:22 | 14 яну 2011 13:46,
291
Командира: Притеснен съм, искам истината!
Снимка: Булфото

Лидерът на Синята коалиция Иван Костов поиска от трибуната на парламента Главната прокуратура да проучи дали са истински изнесените днес разговори между премиера Борисов и директора на агенция "Митници " Ваньо Танов.

„С голямо притеснение се запознах с извадка от записан разговор между  Бойко Борисов и Ваньо Танов“, каза Костов.

Той отправи призив към Главната прокуратура веднага да изземе записа и да гарантира, че в един много кратък срок ще оповести дали това е автентичен запис, или е монтаж.

„Искаме истината, защото това са тежки обстоятелства. Казвам го с искреното желание той да излезе монтаж", добави Командира.

Още по темата

Заради скандалните записи депутатите от „Коалиция за България" поискаха изслушване на Бойко Борисов по повод изнесените данни, че премиерът е опъвал чадър над бирена фабрика.

„Когато се изнесат чрез медиите данни за покровителство над определени фирми, за пряка намеса на премиера в работата на „Митниците" по време на осъществяване на акция, нали разбирате какъв ще е отзвукът навън.

Отговорност на НС е да изясни нещата и в интерес на министър-председателя е да каже своята позиция“, аргументира се Сергей Станишев.

Депутатите обаче отхвърлиха предложението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
0
 
15
 
! Отговори
димоф преди 13 години
Прибави към тях и *** Костов.
283
0
 
17
 
! Отговори
kitaec__ преди 13 години
Ако зависеше от Б.Б., Костов отдавна да е вън от политиката,но го налага В.Златев.Уж и двамата водят партии които са членове на ЕНП,а се подчиняват на Валентин Златев,човека на руската мафия.И двамата са били доносници на ДС,почнат ли да стават неудобни,ще им изгори бушона,но като бе ли Бойко ще е първия
282
0
 
16
 
! Отговори
явр преди 13 години
Костов е притеснен, разследванията рано или късно ще стигнат до него.
281
0
 
15
 
! Отговори
temenu6ka преди 13 години
stiga sa tvoite gluposti otnovo,4aka6 kato pepelianka na skrito,4erna temenu6ke
280
0
 
15
 
! Отговори
Venko Pavlov- lider преди 13 години
Бойко не се кахъри и това ти дава право да ги заметеш е термина всички тези които искат да спрят реформата и знай, че ние от РЗС-Димитровград следим всичкки тези инсинуации за да те спкрат от правилния път и смело заставаме зад теб за всяко твое действие и сме сигурни че няма да се огънеш на тази *** която те иска като политически труп но внимавай и проверявай твоя отбор защото има и гадни доносници и предатели. Не се осланяй на думата и тупането в гърдите на някои които биха ти забили нож...
279
1
 
17
 
! Отговори
димоф преди 13 години
Ало ! Нещо се гелпиш. Преди 1989г България беше на 22място в света по БНП на глава от населението .Сега е на 68 място.
278
5
 
17
 
! Отговори
но комент преди 13 години
КОСТОВ-ПРЕЗИДЕНТ!ВРЕМЕ ЕЗА СДС!
277
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гледа, като наакан, а ?
276
1
 
19
 
! Отговори
до 279 преди 13 години
,какви комунисти ти се привиждат 20 години след преврата с помоща на Горби и USA Комунистите са личности с идеали.Сегашните бесепари и капиталисти нямат идеали освен парите и плячката
275
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
целият парламент е за ПАНДЕЛАТА начело с костов и симеончо.Трябват ни 80 депутата и ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА но НЕ с първанов.
274
3
 
17
 
! Отговори
к преди 13 години
Жалко,в България проблемите са медицински.Епидемична обстановка-годините минават,а вирусът на комунизма завладява нови пространства за съжаление състоящи се и от млади хора/голяма част от коментарите са на заразени/.Явно надежда вече не трябва да има.Много бързо се забрави времето преди Костов.Може и да направи грешки ,но ако го нямаше със сигурност щяхме да сме по зле и от Зимбабве.Заслужаваме си настоящето както и мрачното бъдеще.
273
1
 
14
 
! Отговори
bg преди 13 години
a toi kakvi gie varsil zingarela trjbvasche otdavna da e v zatvora Vreme e struktorata na kradzite nai nakraja da se propuka i njakoi da hodjat v kausa
272
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вярвам му,физиономията му е точно на притеснен ***.
271
8
 
22
 
! Отговори
ха преди 13 години
Не съм за ГЕРБ в никакъв случай,но по-лошо от Костов няма.Дано никога поверче не видим този деспот на власт.В сравнение с него ББ е цвете за мирисане.
270
5
 
16
 
! Отговори
До 269!! преди 13 години
Костов разгонил СИК и ВИС???Преди малко собственикът на Свилоза, заяви пред Лора Крумова, че от ВИС са ходили през 1999-2000 г. да му вземат Свилоза!!Взел охрана от СИК и така решил проблема!!!
269
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Обвиняват го ,че разпродаде предприятия на безценица.Това е верно но единственото правилно.Забравихте ли как на входа и на изхода на заводите стояха поставени фирми и точеха държавните пари?Спомняте ли си как въвлекоха "Нефтохим" в бартерни сделки с международния играч и спекулант Марк Рич(близък до комунистите).Почти докараха нефтения гигант до фалит.А сега че никои не успя да накара новите собственици да си плащат данъците,Костов не е виновен.Питайте Симеон,СерГей и Бойко!
268
2
 
20
 
! Отговори
Трайчо от Чистотата преди 13 години
Уважавам Костов като опитен държавник и политик, но ненавиждам к-нското му поведение в момента. Върти се като калайджия, само и само да извлече малко политически дивиденти. За тези му действия, на него и камарилата около него, обаче ще бъдат наказани отново на предстоящите избори. За справка, вижте социологическите прогнози в Пловдив, градът наречен "Синя крепост" до преди няколко години.
267
5
 
22
 
! Отговори
димоф преди 13 години
Какъв командир бе той е жива шушомига. Този прякор му е измислен от руского ГРУ за повишаване на *** му авторитет. Командир е авторитетна длъжност в армията с която той няма нищо общо.
266
4
 
19
 
! Отговори
Istinata преди 13 години
Dolu Gerb i Boyko Borisov...!!!!!!!! Ostavka
265
7
 
25
 
! Отговори
Мишо преди 13 години
Лошото е, че половината от хората които имат право да гласуват не помнят поразиите на Костов и тоя мазник след още няколко години подмазване и показване насам натам току виж пак се присламчил към властта