Цветанов и Маргарита Попова бранят кабинета в парламента

На извънредно заседание депутатите ще водят дебати по вота
25 юли 2011 07:00, Красимир Ангелов
158
Цветанов и Маргарита Попова бранят кабинета в парламента
Снимка: Булфото

Вицепремиерът Цветан Цветанов и правосъдната министърка Маргарита Попова ще са членовете на кабинета, които ще бранят правителството по време на дебатите за вота на недоверие за провал в сектор “Сигурност и обществен ред”, съобщава „Труд”.

Това ще стане по-късно през деня по време на извънредно заседание на парламента.

Според стратегията на властта депутати от ГЕРБ от вътрешната комисия също ще се включат в “отбраната” на правителството.

Според изданието сред народните представители на ГЕРБ е имало и идея да напуснат демонстративно, докато опозицията представя мотивите за вота. В крайна сметка обаче е взето решение министрите да не бъдат оставяни сами в залата.

Още по темата
18 юли 2011 15:04
305

На този етап остава отворен въпросът дали премиерът Бойко Борисов ще се появи в парламента. По-вероятно е обаче това да не се случи, след като преди седмица той обяви, че “няма отговорна политическа класа” и вместо да слуша дебатите, “ще свърши някоя работа”.

Гласуването на вота ще бъде е във вторник, а управляващите разчитат на 117 свои гласа плюс 15 от независимите и 16 от “Атака”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
1
 
1
 
! Отговори
краси преди 13 години
цветан цветанов е велик спукана е работата на бсп и сдс мутрите също и мутреси
140
3
 
3
 
! Отговори
Хитлер преди 13 години
*** вече родината ви не е Сибир тя се нарича Турция, заедно работите против Б-я, не можете да се изправите от стойка "партер" която сте заели пред ДПС,вие винаги сте предпочитали *** маниери и пози те са ви генно заложени те не са придобити от времето, вината не е ваша.
139
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много ме кефят пискливите призиви тук там "мачкай, Бойко".Може да си мачка единствено мекия през джоба.Вотът няма да мине, ясно е.Заради продажните мекотели-боленовите и *** отцепници.Но след изтичането на мандата на бандитите-гейбери, тиквата ще има повече време да си го мачка.За друго не става, дори за секс.
138
2
 
7
 
! Отговори
501 преди 13 години
Хайде предсрочни избори ве,да ги заобича народа с бюлетина в ръка!По времето на Тройната коалиция имаше социологически проучвания всеки ден,сега от две години има 0 !
137
1
 
4
 
! Отговори
144 преди 13 години
ако това му е единствената цел, спукана ни е работата...че оцелее, като си плати на тоя оня, естествено, иначе доброволно да не е луд някой да им гласува :)
136
2
 
7
 
! Отговори
148 преди 13 години
хех то и Цецко така прави, каже нещо и трябва да му се вярва без доказателства :) и после лошите съдии, лошите лекари, лошите учители, лошите бизнесмени, бе всички лоши бе, нема един читав - тов аму е тезата на Цецкото, докато си прибира хонорарчетата Царя поне добавяше едно "вервайте ми"
135
6
 
5
 
! Отговори
червен партизанин преди 13 години
отде се зеха тия гербаджии,добре си бяхме 20 години,крадяхме си както си искахме,отвреме на време пускахме на синита и те пак ни връщаха топката
134
7
 
3
 
! Отговори
до 147 преди 13 години
Не съм се минал бе на мен не ми требват ти не разбра ли,като казвам че вие *** трудно мислите значи е верно,защо трябва да го доказваш.
133
1
 
4
 
! Отговори
145 преди 13 години
просто си се минал
132
3
 
1
 
! Отговори
НФБ преди 13 години
сив вълк от герб или червен вълк от БСП това е въпроса пред българското стадо!
131
11
 
2
 
! Отговори
Хитлер преди 13 години
Пишат тук *** че симпатизантите на ГЕРБ получавали парици ,е на мен още не са ми платили но ако получа пари ще ги преотстъпя на някое червено помиярче защото вярващите в една утопия не са способни да си изкарват сами прехраната поради липса на интелект нали се сещате, че не трябва много акъл за да вярваш в нещо утопично затова с удоволствие бих помогнал на някое овчарче или говедарче те горките от работа покрай червените животинки не им се разрешава да се образоват и сменят мисленето си.
130
12
 
3
 
! Отговори
Георги преди 13 години
кабинета отново ще оцелее напук на всички комунисти
129
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
100лв на ден ако защитаваш Герб!
128
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
набират се срещу добро заплащане на адрес aniat-kabineta-v-parlamenta.124780ment-n хора предани на герб за да пишат във форумите!Войната срещу нас е идеологическа и трябва да унищожим инакомислещите1ако сте безработни и търсите работа свържете се с нас и със структурите на герб по места!основното умение което се изисква е да манипулираш да демагогстваш
127
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това правителство е престъпно и мафиотско. Предните бяха само корумпирани. А тези вършат престъпления. Те контролира контрабандата на цигари, горива и алкохол. И изнудват фирмите. Прилагат им държавен рекет. ! Държавата рекетира собственика посредством агенция "Митници". ЦРУ официално потвърждава, че Тиквата е гангстер. Докладът е писан с презрение !!!!!!!!!
126
6
 
3
 
! Отговори
НФБ преди 13 години
пастирите на българското стадо уфци се избират внимателно, те трябва да са предани, лоялни да наглеждат стадото да го доят да му сочат миража с тучна трева...да не забравят и ролята на гегата за онези шилета дето искат да се отлъчат..успешен кмет= успешен пастир!
125
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НАШ БОЙКО КОНТРАБАНДИСТ НОМЕР 1!
124
9
 
7
 
! Отговори
НФБ преди 13 години
ПолитикаЦветанов и Маргарита Попова бранят кабинета в парламента подкрепа ще окаже и маджо и маргините дето вече никой не търси,,силовите групировки и структурите на частното МВР - ИПОН са на нокти!Забравете за мутрите, няма кредитни милионери няма раздавани куфарчета с пари1работете за благото на герб уфци и ще ви пазим от лошите червени вълци каза стария сив вълк похапвайки си крехко агънце...
123
10
 
14
 
! Отговори
кучета преди 13 години
Мръсни гадни Гейберски ***,крадливи ***-вървете си в кучкарника на господаря си!!!
122
10
 
24
 
! Отговори
501 преди 13 години
По-добре беше герберите да напуснат демонстративно и никога повече да не се връщат