Прогрес, развитие... Така му тръгна на Плевнелиев

"Не се впечатлявам от общи думи и парламентарни лозунги"
Обновена: 4 сеп 2011 16:10 | 4 сеп 2011 16:08,
506
Прогрес, развитие... Така му тръгна на Плевнелиев
Снимка: БТА

"Като кандидат-президент аз продължавам да работя за националните приоритети на България".

Това обяви кандидатът за поста на "Дондуков" 2  Росен Плевнелиев в първото си обръщение като кандидат-президент, издигнат от ГЕРБ.

"Дълбоко вярвам, че като президент ще изградя президентската институция като център за дефиниране на националните приоритети.

Като президент ще бъда активен, действен – не се впечатлявам от общи думи и парламентарни лозунги.

Като президент ще работя за това всички български граждани да определят дневния ред на българските институции", посочи Плевнелиев.

Още по темата

Той обеща, че няма да политиканства, няма да влиза и в интриги.

"Ще правя това, което съм правил и досега, заедно с ГЕРБ. Вярвам, че представлявам усилията на българите за модернизация и тяхното усилие да вървим напред", заяви той.

"Прогрес, развитие, успех може да има, когато знаем къде искаме да отидем, когато начертаем ясни приоритети. Ако нямаме дългосрочен план, няма да успеем. Дълбоко вярвам, че тези думи – работа, доходи, инвестиции са част от рецептата за успеха на България", категоричен бе Росен Плевнелиев.

Той припомни, че е роден в малък град и е син на двама учители: "Бях най-добрият ученик и не се притеснявам да бъда лидер, инженер съм по образование, човек, който разбира от математика".

"Това, че Маргарита е моята дясна ръка, говори само за едно: "Вижте мен, вижте нея и разберете какви са приоритетите на партията", каза още той.

Според Плевнелиев Попова е символ в последните не 2, а 20 години, на ясна и категорична позиция, на решителност, когато трябва да се отстояват интересите на България.

"Тя е символ на антикорупция", посочи Плевнелиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


506
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
399
9
 
9
 
! Отговори
Азис преди 13 години
Р.Плевнелиев: "Като президент ще бъда АКТИВЕН...". В смисъл ?
398
7
 
8
 
! Отговори
пророк Исай преди 13 години
гей, еврей, гей, еврей, гей, еврей, гей...Така ще се подредят на президентските избори!
397
5
 
4
 
! Отговори
433 преди 13 години
Ти пък,с умилението,този пост го чета вече в четвърта тема.Кутев трябва да ви палаща само за постове-уникати,че така ,както ги плескаш не е убедително,издаваш се.
396
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Обикновените хора не правят зашеметяваща кариера ,ей така, за няколко години.Да шашнеш германците за нула време ,с десетки обекти.Това са кредити,кадри,връзки,през онези мътни години ,когато емигрантите в Западна Германия живееха в общежития.Съмнителна работа.Намирисва на бившия Комтите за наука и технически прогрес.Комсомолските структури.Бориславова също е работила в ГАПС за внос на ембаргова автоматика роботизирани системи и програмно обезпечение.Просто догадки
395
18
 
27
 
! Отговори
YOURS SUNNY преди 13 години
Моят президент ще е интелигентен и образован млад човек.Моят президент ще е креативен и диалогичен.Моят президент ще е честен и открит.Моят президент ще е добър професионалист и личност.МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ Е РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!!!
394
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ох, днес с умиление чух как точно преди 10 години на настоящата дата хомо-двойката Цветанов-Борисов се запознали и дори не предполагали, че ще се занимават някога с политика и ще имат обща партия. За Росен Плевнелиев (който до последно твърдеше, че е експерт, който има достатъчно планове като министър и би било безумно да го номинират за президент) - как тичкал като мъничък бос по улиците на Гоце Делчев и бил отличникът на класа. За пръв път чух и от премиера думи за това, че трябвало да се уважава дълбоко президентската институция (което самият той не демонстрира). И не на последно място ще запомня днешния светъл ден с 18-минутния репортаж на БиТиВи на тема "кандидат президентът на ГЕРБ" и сигурността на Мира Радева, че борбата на изборите ще бъде за второто място, защото Роската е непобедим...Какъв противен ден :( :( :(
393
1
 
7
 
! Отговори
до 429 преди 13 години
Дръж се Дражко, че от злоба сам ще се затриеш, ще вземеш да се разболееш, че другите крали, а ти не си могъл/ не се знае и ти от кои честни си/
392
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам защо, но като видя този човек ми напомня винаги за Саркози? Не ми харесва да е моят президент и за това няма да гласувам за него!
391
5
 
5
 
! Отговори
до429 преди 13 години
Хахаха, бре будало татарско монголоидно, ами бат ти Бойка нали е от същото комунистическо котило.Будали заспали!
390
10
 
9
 
! Отговори
Дражко преди 13 години
Лайте,лайте червеносини комуноиди!Плюйте....Краят ви е близо!Трябваше Пиночет за вас-не Борисов!Много е "мек"завалията!Вашта мама,крадлива.......
389
7
 
5
 
! Отговори
до 423 преди 13 години
1.Завършил изчислислителна техника през 1989 -> тогава имаше Правец 8 и Правец 16 навлизаше и двата откраднати от Ейпъл, масово се пишеш за машини с перфо-карти и перфо ленти => ГОЛЯМ СПЕЦ *** дойде2.Завърил изчислителна техника и взел да стои къщи?! Бравус, така е в България.3.Сигурен съм че почнал като лейбър в Германия, усетил се е и е направил собствена фирмичка! По това време силно довечивият германец не е очаквал, че в дома му ще лепи плочки компютърен специалист...4.ТАКА, ЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
388
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
da za 6tastie 6te si imame gotin prezident.kuneva i kalfin ne6o ne sa tova koeto triabva
387
8
 
9
 
! Отговори
Няма интрига преди 13 години
Плевнята отнася комуназите на първи тур...дайте друга тема
386
6
 
5
 
! Отговори
БГ малцинство преди 13 години
Да живее Конфедерация ***, Кърджалистан и Помакистан!
385
26
 
13
 
! Отговори
Българин!! преди 13 години
Бойко , Росене , Цяла България е с вас!!Стомолов , Цанков , Борис -3 , И Бойко Нпред !!!!
384
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Човекът-кандидат каза "СПЯХ ПО ПАРКИНГИТЕ В ГЕРМАНИЯ..."Льольо, 1989г завършва кто ПРОГРАМИСТ, работи в България, уволняват го, спи на паркинг в Германия и прави СТРОИТЕЛНА фирма (без грам опит) и всичко това в рамиките на година, година и половина. И строителната фирма има над 80 обекта в Германия.Приказка за малки деца или параван на крадените от Дойнов и подобните му милиони, как мислиш?Между другото доста прилича на историята на новия шеф на Кремиковци.
383
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Плевнелиев е хитър, явно по хитър от Боко. Измъква се от опеката му, а тиквата мисли, че го е надхитрил. Акъл трябва, не мускули.
382
10
 
20
 
! Отговори
Спя по паркинги преди 13 години
Човекът-кандидат каза "СПЯХ ПО ПАРКИНГИТЕ В ГЕРМАНИЯ..."ПИТАМ:Кога ще ни предложат и клошар???Няма ли нормални хора в БГ?Все на *** попадаме!
381
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ е сам срещу пълчищата на руските кумунизки агенти! И въпреки това ще спечели без усилия!
380
5
 
18
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
"Те са по-независими дори и от г-жа Кунева. На мен ми трябват президент и вицепрезидент, които да говорят само истината", категоричен бе Борисов.НА МЕН МИ ТРЯБВЯТ. Гласувайте за марионетките на ББ, ако нямате мозък з главата си.