Няма да строим ограда по границата с Турция

Правителството отмени миналогодишното си решение
Обновена: 18 апр 2012 12:58 | 18 апр 2012 12:58,
33
Няма да строим ограда по границата с Турция
Целта на ограда беше да се ограничи шапа. Снимка: Impact press group

Правителството отмени решението си за изграждане на защитна мрежа по границата ни с Турция, която да ограничава преминаването на животни и  разпространението на шап и други заразни болести.

Още по темата

Решението за изграждането беше взето на 20 април миналата година.

Причина за отмяната му е финансова.

Окончателната стойност на инвестиционния проект е 28 млн. лева. Тази сума превишава четири пъти първоначално одобрената от Министерския съвет.

Ще са необходими и допълнителни средства за обезщетения на собственици на отчуждени имоти и средства за поддържане и контрол на съоръжението.

Правителството е взело предвид и факта, че  трасето преминава през девет защитени зони за опазване на местообитания и птици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Вече това не е проблем и на ***-чифутското ни правителство, а на султана.
22
1
 
3
 
! Отговори
viden преди 12 години
"balgarite sa marzelivi alkoholitzi i narkomani, mafioti,kradtzi,lajtzi,ubiitzi.... savsem e prosto.....zatui nemat magistrali, nemat ogradi ,kastite i blokovete,zavodite,fermite sa razrusheni.....mnogo sa marzelivi !!!!!!!kak da imat pari kato sa marzelivi i ne rabotyat?!?!?"taka mislyat i govoryat za bg v eu novinite......
21
0
 
6
 
! Отговори
Кире преди 12 години
Ние сме най-тъпата държава в света, а откакто дойде демокрацията и ни управляват разни "демократи", има партии като СДС и други "десни", сме направо олигофренични!Некой помни ли, че целата граница с Турция и Гърция беше оградена с кльон? На некой да му е минавали през акъла, че за него са харчени луди пари? После пак луди пари платихме всички от данъците си да махаме кльнове, мавзолеи, паметници, ТЙЗС-та... Сега вече немаме пари пак да ги строиме!!!28 млн. лева за нещо, дето бутнаха за толкова
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бандити, пак ще убивате животните на хората! Нямате пари,а? Направо поканете ония талибани да дойдат тук и да си забият знамето.
19
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Емире, само да ми паднеш, така ще те интегрирам, че направо ще се префасонираш, *** нагла!
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Продажници!!! Всяка година от Турция идва хепатит и шап, те пари нямали. Ако е за лимузини, още утре ще намерят!!
17
3
 
5
 
! Отговори
до емир преди 12 години
Много си ми интересен как ще интегрирате България , имаш ли представа 1-во за думичката интеграция. Оправяйте си вашите кюрди там че те май скоро ще ви напънат на интегриране и не ни мислете нас... и емири има по суадитска арабия , сирия а ти ми мязаш на местен *** който който прави турски чупки по форумите.Ай сиктир , интеграторе ..
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
-Добро утро г-н премиер!- Добър ден!- Добър ден г-н премиер!- Добър вечер!- Добър вечер г-н премиер!- Добро утро!
15
3
 
2
 
! Отговори
емир преди 12 години
Чети добре- ще интегрираме българия, българите може да си ходят където си искат :)
14
6
 
8
 
! Отговори
емир преди 12 години
Браво на Бойко, дано спечели изборите и догодина и да ни построи ислямски център в София.Няма смисъл от огради, българия трябва да се интрегрира изцяло към Турция.
13
2
 
5
 
! Отговори
БОЙКО НЯМА 5 ЛВ ЗА Д преди 12 години
ГЕРБ И БОЙКО БОДРО КРАЧАТ КЪМ ФИНАНСОВ КРАХ- БЪЛГАРИЯ Е ФАЛИРААЛА И ДЯНКОВ ПРЕДПРИЕМА ОТЧАЯНИ СТЪПКИ- ТАКА СЕ ДЕЙСТВА КОГАТО СИ ОБРЕЧЕН. ТОВА ЩЕ СПАСИ ОБРЕЧЕНИТЕ ЗА МОМЕНТ ОТ ДАВЕНЕ. ВЪПРОСА Е ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ СЕ ПРИТЕЧЕ НА ПОМОЩ НА ДАВЕЩИТЕ СЕ. НА ГЪРЦИЯ СЕ ПРИТЕКОХА НО НАС ЩЕ НИ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ЕС. БЪЛГАРИЯ ПРИ БОЙКО УВЕРЕНО ВЪРВИ КЪМ ФАЛИТ.
12
1
 
7
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 12 години
ТИПИЧНО ЗА БОЙКО СЕГА ВЪЗДУХА МУ ПРЕЧИ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ЕДИН ВЪЗДУХАР БАЛОН ПОД НАЛЯГАНЕ КУКЛАТА НА АМЕРИКА. ЕТО ВИ ЕДИН МЪЖКАР КЛАНЯХТЕ МУ СЕ А ТО СЕ УКАЗА ПРАЗНОГЛАВЕЦ. ГРЪМКИ СЛОВА, ГОЛЕМИ ОБЕЩАНИЯ НО НУЛЕВО ИЗПЪЛНЕНИЕ. ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ СА ГО ПРИЦЕНИЛИ ОТДАВНА И ЗАТОВА НЕ ИДВАТ ПАРАДОКСА Е ЧЕ И БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС Е РЕШИЛ ДА ЕМИГРИРА прогнозира изпълнителният председател на Българската стопанска камара (БСК) Божидар Данев. ГЕРБ=ГРОБИЩА В ТОВА ПРЕВЪРНАХА БЪЛГА
11
1
 
8
 
! Отговори
аз преди 12 години
*** от герб си менят мнението всяка минута като вожда сииГРАЯТ НА ТУКА ИМА ТУКА НЕМА
10
7
 
8
 
! Отговори
Мерт преди 12 години
До: Ястреб69, приятел не виждам и капка смисъл да се обесняваш на хора които не могат да пишат грамотно на собствения си език. От няколко месеца живея в UK. Мястото кадето работа е пълно с турци, просто си нямаш на представа за каква култура и какво уважение става на въпрос. На компютарните патриоти искам само да им кажа, че никога ама никога няма да достигнат нивото на южная им съсед нареч турция. Поздравче :) youtube/watch?v=4Wn-azo3md4
9
2
 
15
 
! Отговори
бостаня преди 12 години
Спасе, Боко пак се отметна от обещанието си...Обеща ограда, та да могат хората там пак да гледат животни и да пазим ЕС от нови епидемии.*** кога Боко не е лъгал?Само за маста и барабоя май...А и за партията-майка.
8
2
 
15
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Правителството не ограда, ами и гащите си сваля пред турците!
7
1
 
16
 
! Отговори
спас преди 12 години
по непоследователно,по некомпетентно и по корумпирано правителство Б-я не е имала от освобождението от турско робство.Излапаха резерва,окрадоха здравната каса,в момента се готвят да откраднат сребърния фонд,вярвам че следващият им ход ще бъде да лапнат един голям външен заем с който да задължат децата на нашите деца да го плащат,после ще излъжат пенсиите с по 10 лв увеличение за изборите да гласуват за тях,ще си разпределят едни пари за прочутите магистрали и после каквото дойде все аванта е.
6
5
 
17
 
! Отговори
Професора преди 12 години
Министрите не са прави,а са *** и подкупни.Спорно е само кой е по-*** Бойко или Цветанов.Турците никога няма да влязат в Евросъюза затова предлагам на гербаджиите да измислят по-правдоподобни оправдания пред обществото,за да прикрият безобразните решения на диктаторския режим на Герб.Българи мислете преди да пуснете бюлетина,очертават се предсрочни избори,защото България е фалирала държава,за което упорито се мълчи.НФСБ-национален фронт за спасение на България!Това е последната надежда
5
3
 
11
 
! Отговори
Den Haag преди 12 години
Тиквата пак ще го бият по канчето.Пак е взел погрешно решение.
4
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
прави са министрите,че като влезе съседа в ес трябва да се махне оградата,двойни разходи са