Цветанов е моторът на ГЕРБ, няма да му искам оставката!

Борисов: Най-малко Найденов може да се оплаква от Цветанов
Обновена: 25 апр 2013 16:39 | 25 апр 2013 13:34, Елка Василева
1004
Цветанов е моторът на ГЕРБ, няма да му искам оставката!
Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Няма да искам оставката на Цветан Цветанов. Това декларира в Златоград лидерът на  ГЕРБ Бойко Борисов по повод заявеното от бившия земеделски министър Мирослав Найденов, че Цветан Цветанов като министър на вътрешните работи е подслушвал всички министри от кабинета Борисов, включително и самия Борисов, предаде „Фокус” .

Бойко Борисов цитира Библията, като каза, че няма ненаказано добро и че това е кадрова грешка на Цветанов. „Въпреки това няма да искам неговата оставка", категоричен бе Борисов.

Той подчерта, че Цветанов е моторът на партията и е изключително важен за всички.

Още по темата

„Моля се всички, които толкова настоятелно искат да отстранят Цветан Цветанов, да се стегнат и аз съм убеден, че всичко ще излезе наяве. Ние заставаме зад главния прокурор Сотир Цацаров, защото аз му вярвам”, каза Бойко Борисов.

По повод личността на Мирослав Найденов, Борисов заяви: „Най-малко Миро може да се оплаква от Цветан Цветанов. Той винаги е имал неговата подкрепа. Миро да излезе и да се закълне, че при мен е идвал с тази информация, че Цветанов ме е подслушвал мен, както и останалите министри от кабинета ми”, посочи Борисов.

Той подчерта, че е сигурен, че такова нещо не е имало - самият Цветанов му се е заклел в децата си, че не е извършил подобно нещо срещу него.

Относно това, че през годините се усещала защитата на Бойко Борисов върху Мирослав Найденов, той заяви, че го е защитавал в моменти, когато са искали неговата оставка, виждайки, че той е правил нещо добро за сектора, за който е отговарял.

Цветан Цветанов също коментира, че не е имало подслушвания на министри и не е покровителствал такова подслушване на министри.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1004
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
593
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Няма ненаказано добро" било цитат от Библията????Да се смее ли човек,Явно Борисов май не я е чел.Явно масовите писачи на статии,не са щом никой не го е опровергал.Ооо,Българийо,о благословено невежество.Заслужаваш си съдбата.
592
2
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Тикво,твоят Кораб потъва със страшна бързина,последвй Братя Галеви докато е време
591
1
 
6
 
! Отговори
я преди 11 години
как да изгуби изборите като държи съд ,прокуратера ,президенство ,области,общини,данъчни,полиция, воени,мобилни оператори ....
590
6
 
4
 
! Отговори
stoian преди 11 години
тихо тойната полиция слуша
589
2
 
14
 
! Отговори
stoian79 преди 11 години
GERBERI O6TE V4ERA PISAH 4E KOITO GROB KOPAE DRUGIMU SAM PADA V NEGO!.VIE SAMI SE ZAKOPAHTE.VIE VE4E STE ISTORIA.
588
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия двамата на снимката да не би да са любовници бе.Нещо има шушу-мушу,а след време шменти капели.
587
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма такива медии! През гъстата червена пръдня трудно се гледа!На хората какво ли още ще им се внушава?
586
3
 
14
 
! Отговори
УУУУУУУУУУУ преди 11 години
Колко са нагли само БОКО и ЦВ ЦВ!!! Направо да вървят на някъде и повече да не се връщат!
585
3
 
13
 
! Отговори
АК-47 преди 11 години
Тези двамата се обичат сериозно.
584
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов е моторът на ГЕРБ, няма да му искам оставката!ТОЕСТ БОЙКО НИ КАЗВА : И ДА КРАДЕ АПАРТАМЕНТИ, ПАРИ, И ДА ПОДСЛУШВА - ЦВЕТАНОВ Е МОТОРА, КОЙТО ЩЕ МЕ ВОДИ НА ВЛАСТ
583
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С такъв мотор, рано или късно ще ви се обърне колата...
582
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Със нищо неможете да подлеете вода на Цветанов и Бойко Борисов преди изборите така че каквото и да дрънкате сие без файда.Станишев е бутнал на Найденов 200 хиляди лева само да натопи Цветанов и Бойко.Тоя Найденов е за лудницата със Станишев.Смело Бойко хич да нети пука среждай кабинета.*** колкото си щеш.
581
1
 
6
 
! Отговори
буда преди 11 години
ало Танов...
580
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ се размириса. Зловонна воня се носи от два политически трупа - на агент Буда и Цецо Лъжецо.
579
4
 
17
 
! Отговори
Rumen преди 11 години
Егати и мотора. Да вземат да се съберат с трактора
578
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дайте власт на бсп,че станишевата моника има да избива 12 милиона евро от кипърските банки
577
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А като се е заклел дали не си е държал Цецо пръстите кръстосани! Щото с детски номера може и от двете страни... Що за *** може да каже, че политик му се е заклел и той му вярва и ... абе ...
576
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
със склад, което се намира в района на Златоград.Сигналът е получен в сектор- Международен трафик на наркотици (ГДБОП). Той е бил предаден на г-н Йоцов (мисля, че той е шеф на цялото направление- противодействие на наркотрафика и много близък със Флоров), от там на г-н Флоров и от там на г-н Цветанов./БЕЛЕЖКА НА АФЕРА: ЙОЦОВ Е РАЗРАБОТВАН ЗАЕДНО СЪС СТАНИМИР ФЛОРОВ В АРАБИТЕ ОТ НСС, ЗА КОЕТО АФЕРА ИЗНЕСЕ ПОДРОБНОСТИ/След като се случва атентата в Сарафово, започва да се работи по този сигнал, той е укрит и в един момент започва да се използва за политически натиск върху Касим Дал
575
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦВЕТАНОВ И ФЛОРОВ УКРИВАТ СИГНАЛ ЗА ТЪРГОВИЯ НА КАСИМ ДАЛ С ОРЪЖИЕ И РАКЕТИ. СИГНАЛЪТ ИДВА ОТ ЧУЖДА СЛУЖБА ПРЕДИ АТЕНТАТА В САРАФОВОПубликувано на 20.04.2013 / 19:58 ч. от aferaПред Радио К2 Григор Здравков от легия Антимафия разказа, че в края на месец февруари, началото на месец март 2012 година е получен сигнал в служба ГДБОП, от служба на наша съседна държава- членка на ЕС. Сигналът съдържа информация, че г-н Касим Дал се занимава с нерегламентирана търговия на оръжие- леко стрелково оръжие, пластични експлозиви и ракети земя въздух. Сигналът съдържа и банкова сметка и място със
574
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ отново се издъниха. Докараха народа до просешка тояга, вижте каква демонстрация на разкош. Във всеки квартал откриха офиси, а това което направиха на площада минава всякакви граници. Всичко това струва много, много пари и то на фона на смазания от бедност народ. Ако наистина съжаляваха щяха да сведат глава и да бъдат малко по скромни.Изащо си мислят,че хората на площода са техни привърженици.Но не е вярно.Хората бяха дошли на концерт и си тръгваха с възмущение от това,което се харчи за изборите.Калабалъка се правеше от държавните чиновници,които бяха задължени през работно време да обикал