Цветанов и Фидосова потопили лодката на ГЕРБ

Действали по "милиционерски" към свои депутати и ги омаскарявали
Обновена: 27 май 2013 13:43 | 27 май 2013 10:41,
106
Цветанов и Фидосова потопили лодката на ГЕРБ
Искра Фидосова. Снимка: БТА

Бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров обвини ексвътрешния министър Цветан Цветанов и бившата шефка на правната комисия в НС Искра Фидосова, че са "потопили лодката на ГЕРБ", след като са кадрували в партията и са вадили кирливи ризи на свои съпартийци в медиите, за да ги омаскарят.

"Тя процедурата е много стандартна - по милиционерски. Започва се първо в удобни медии, бой по медиите, бой по неудобните, по различните. Както се казваше едно време – да бием врага с партиен билет", коментира Димитров, известен с прозвището си Емо Ротманса.

По думите му в схемата са вързани и вестници, които слугували на бившия МВР шеф да лепва петно на неудобните.

Още по темата
"И след това, ако това не свърши работа, започват да се търсят, изкарват се службите след теб, да те хванат някъде, да стъпиш на криво", поясни още Емил Димитров.

Бившият депутат призна, че през октомври миналата година е разказал на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за схемите на Цветанов и Фидосова.

"И му казах, ако ние сме в една лодка, той клати лодката и тя ще потъне по този начин. Не е въпросът да се бием един друг, въпросът е да не се бием без причина. И тогава беше разговорът, когато му казах, че ако Цветанов и Фидосова определят правилата за новите избори и те ще организират изборите, аз няма да участвам в тази игра. И тогава му казах, че ако не се отърве от Цветанов и от Дянков, на изборите няма да е доволен. И това се случи", допълни Димитров.

Бившият депутат смята, че горделивостта, а в определени случаи и арогантността на управляващите им е изиграла лоша шега на изборите.

"Това създаде голяма настройка от страна на останалите политически субекти в страната ни и виждате, че ГЕРБ се изправя пред тази ситуация и тя вече е реална – сурова реалност. Макар и спечелила, първа политическа формация да не може да излъчи кабинет", допълни той.

Според него основният проблем на държавата, който ще остане в наследство и за следващото правителство, е спирането на контрабандата.

"Имах един разговор с Бойко Борисов в началото на 2010 г. И тогава му казах, ако не овладееш контрабандата, няма да ти е леко управлението. Т.е. ако имаш достатъчно пари, само от контрабанда на цигари поне този бранш познавам, държавата губи около милиард и половина акциз и ДДС. Ако управляващите бяха овладели контрабандата, тази сума щеше да е достатъчна за увеличение на пенсиите", категоричен бе Емил Димитров.

Самият той обяви, че е бил предложил на всеки граничен пункт да бъде поставен скенер и всеки камион да бъде проверяван. Предложението му обаче така и не било реализирано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
2
 
! Отговори
Alexi преди 11 години
Do 71 anonimnijaAmi ne razbrah.No mi e interesno ti otkade go razbra.Za men e vazno kakvo sa izbrali bulgarite.Ne mozesh nito ti,nito koi da e drug na razberesh koi kogo i kak e otsviril.Tova ne se pravi javno,zashtoto shte izglezda kato namesa vav vatreshnite raboti na darzavata ni.Mnogo viarvash na zadnite za vlast mi se struva.Gledai na politikata kato nadlagvane
68
12
 
37
 
! Отговори
льольо преди 11 години
Фидосова и самолетоносач ще потопи,ама не е там работата.Молим се само ГЕРБ наистина да е потопен,а те сега се спотайват и водят преговори да си откупят.И,както става в нашата история-сигурно ще успеят.
67
16
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алекси, ти не разбра ли че герб ги отсвириха и от Брюксел и от Вашингтон ?! Подкрепящата ги преди Европейска партия се направи ,че не ги познава, защото гербеджиите много се изложиха !
66
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато Фидосова заминава командировка, купуват й билети или за товарен самолет или за товарен влак. Ако реши да ползва морски транспорт, поръчват самолетоносач или танкер. Сухопътният транспорт го избягват, защото трябва да намерят извънгабаритен самосвал за да я превозят.
65
20
 
6
 
! Отговори
Alexi преди 11 години
Ne znam koi kakvo e potopil,no naroda izbra GERB da e PARVA politicheska partija.Zashto se vnushava na horata ,che GERB sa zagubili izborite.Edna laza kato se povtori 100 pati ,ne stava istina.Tova go mogat samo garcite,no javno i BSP i DPS se opitvat.Zvuchi cinichno sled kato ne si pobeditel da se pravish na takav
64
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сладурчета ! Ядоха , пиха, крадоха заедно ,сега всеки се спасява поединично !
63
3
 
32
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Нормално е да се преобърне лодката на ГЕРБ откъм страната на Фидосова, тъй като и с мокри дрехи Цецко едва ли би могъл да й служи за баланс.
62
18
 
18
 
! Отговори
40143 преди 11 години
Емил Димитров да погледне, първо, себе си. По-скоро, хора като него, бутат лодката.
61
9
 
14
 
! Отговори
ттт преди 11 години
Не вярвам кой знае колко на И. Фидосова. Още по-малко вярвам на Цв.Цв.. Ама пък на Емил Димитров колкото малко вярвам - просто друго толкова малко нещо няма.
60
12
 
31
 
! Отговори
бай БУДАЛ преди 11 години
ТИЯ ГЕРБЕРАСИ потопиха ДЪРЖАВАТА ...... ИМА ДОСТА БУДАЛИ да гласуват за тези чудовища Фидоска и ЦЕЦО- лъжецо
59
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 62Наборе не ми гледай в канчето. Ревнувам я свирепо.
58
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Красива жена
57
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А незабравимият ни бивш Премиер - целият в бяло.Така възприемаше простолюдието и Йосиф Висарионович.
56
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЯМА НА СВЕТА ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО,БИЛО ТО САМОЛЕТ ИЛИ КОРАБ ДА ИЗДЪРЖИ НА ТАЯ СВИНКЯ!КАТО ПЪТУВА СЪС САМОЛЕТ ПОЛОВИНАТА БАГАЖ НА ПЪТНИЦИТЕ СЕ КАЧВА НА СЛЕДВАЩИЯТ ПОЛЕТ!
55
5
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и Дянков и Фидоската и Цеко изпълняваха волята на Чорбаджията си
54
3
 
35
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
така е , като ползват лодка , ФИДОСКА е като котва , въпреки лойта и - да е бяха качили на самолето носач и да е ползват за ГЮЛЕ- много и подхожда на лоената бъчва
53
1
 
31
 
! Отговори
ined преди 11 години
За Фидоска специална тежкотонажна барджа трябваше подготвят, а не някаква лодка и после да ми плачат, че е потънала като в нея се е качила Фидоска.
52
1
 
23
 
! Отговори
Редакторът преди 11 години
До smehurko:)))))))))))Smehurko, КоалициИ, а не коалициЙ!!! Ей, много неграмотен народ напоследък, а иначе с големи претенции. Хора, разберете веднъж за винаги - членуване в множествено число с "Й" в края на думата в Българския език НЯМА! Членува се САМО с "И"!!! КоалициИ, претенциИ, нациИ и т.н. Аман от неграмотни хора!!!
51
20
 
12
 
! Отговори
DARK преди 11 години
Рев , че Цветанов пусна МВР-то срещу всички политически субекти!!!Включително във своята собствена партия.Това е факт който се вижда от това как му наскачаха отвсякъде червени сини бембени , че чак и от неговата партия.Хората във власта не искат някой да ги осветява и да им гледа далаверките искат тотална свободия а МВР да си гледка само обикновенните хорица щото те политиците са над закона чак и имунитет имат!!!
50
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато Фидосова трябваше да ходи в други държави правителството наемаше за превоза АН 225 - Мрия