Цветанов и Фидосова потопили лодката на ГЕРБ

Действали по "милиционерски" към свои депутати и ги омаскарявали
Обновена: 27 май 2013 13:43 | 27 май 2013 10:41,
106
Цветанов и Фидосова потопили лодката на ГЕРБ
Искра Фидосова. Снимка: БТА

Бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров обвини ексвътрешния министър Цветан Цветанов и бившата шефка на правната комисия в НС Искра Фидосова, че са "потопили лодката на ГЕРБ", след като са кадрували в партията и са вадили кирливи ризи на свои съпартийци в медиите, за да ги омаскарят.

"Тя процедурата е много стандартна - по милиционерски. Започва се първо в удобни медии, бой по медиите, бой по неудобните, по различните. Както се казваше едно време – да бием врага с партиен билет", коментира Димитров, известен с прозвището си Емо Ротманса.

По думите му в схемата са вързани и вестници, които слугували на бившия МВР шеф да лепва петно на неудобните.

Още по темата
"И след това, ако това не свърши работа, започват да се търсят, изкарват се службите след теб, да те хванат някъде, да стъпиш на криво", поясни още Емил Димитров.

Бившият депутат призна, че през октомври миналата година е разказал на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за схемите на Цветанов и Фидосова.

"И му казах, ако ние сме в една лодка, той клати лодката и тя ще потъне по този начин. Не е въпросът да се бием един друг, въпросът е да не се бием без причина. И тогава беше разговорът, когато му казах, че ако Цветанов и Фидосова определят правилата за новите избори и те ще организират изборите, аз няма да участвам в тази игра. И тогава му казах, че ако не се отърве от Цветанов и от Дянков, на изборите няма да е доволен. И това се случи", допълни Димитров.

Бившият депутат смята, че горделивостта, а в определени случаи и арогантността на управляващите им е изиграла лоша шега на изборите.

"Това създаде голяма настройка от страна на останалите политически субекти в страната ни и виждате, че ГЕРБ се изправя пред тази ситуация и тя вече е реална – сурова реалност. Макар и спечелила, първа политическа формация да не може да излъчи кабинет", допълни той.

Според него основният проблем на държавата, който ще остане в наследство и за следващото правителство, е спирането на контрабандата.

"Имах един разговор с Бойко Борисов в началото на 2010 г. И тогава му казах, ако не овладееш контрабандата, няма да ти е леко управлението. Т.е. ако имаш достатъчно пари, само от контрабанда на цигари поне този бранш познавам, държавата губи около милиард и половина акциз и ДДС. Ако управляващите бяха овладели контрабандата, тази сума щеше да е достатъчна за увеличение на пенсиите", категоричен бе Емил Димитров.

Самият той обяви, че е бил предложил на всеки граничен пункт да бъде поставен скенер и всеки камион да бъде проверяван. Предложението му обаче така и не било реализирано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
4
 
23
 
! Отговори
козаря преди 11 години
нямали да има сарваивар да я испратиме там малко да погладува да види как хората гладуват не да яде на ден по три кила пастарма на ден тоя бидон
48
1
 
9
 
! Отговори
козаря преди 11 години
То са е видяло че нестава за депотат ами като да сия взимам в бара да играе на пилона ама се чуда дали те влезнат клиенти ,освен да я сложа за бодигарт
47
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха! Ха! Отдавна не бяхте слагали толкова истинско, и то буквално, заглавие. Само че защо замествате слабичкият Цветанов - то само фидоската е достатъчна не само за ГЕРБ ами и за Титаник.
46
1
 
7
 
! Отговори
Параход с комин преди 11 години
До козаряС тази скорост на сваляне на грамове по- скоро ще участва в мис силикон към 2301 г.
45
1
 
8
 
! Отговори
Параход с комин преди 11 години
До козаряС тази скорост на сваляне на грамове по- скоро ще участва в мис силикон към 2301 г.
44
1
 
23
 
! Отговори
козаря преди 11 години
Не обиждаите Фидосчето вече е на диета за два месеца е свалила 230 грама има резолтат ,ще очаства в мис силикон Монтана 2014 в Монтана да разчистаят улитсите ще я докарат с автовоз :)))))
43
2
 
20
 
! Отговори
Параход с комин преди 11 години
Търкалото потопила лодката на ГЕРБ, защото се търкаляла по магистралите и ги дефектирала. Не че Боковите магистрали са много качествени, но самото и търкаляне по тях съкращава годността им с доста години.Би ставала за валяк, ако не беше сферично-овална и не би правила дупка по средата.ПП: Когато бях в казармата бих си мечтал за такава. Не защото в казармата имаше само мъже, а защото с марша си би могла да ни изкопае окопите много набързо. Въобще мултифункционална за строежи- главно дестурктивна
42
2
 
22
 
! Отговори
дядо преди 11 години
тея, след като не са на власт, ще се пръснат ,като македонска чета при вида на башибозук до края на годината и тогава ще има "шоу на колела".Макар и комунисти *** нямата нервите на бесепарските им братя ХАХАХХАХА.Много ми е гот,като гледам как Боко Кратуня се очертава като "Властелина на ПРЪСНАТИТЕ" БУХАХХАХАХА
41
1
 
37
 
! Отговори
Нели преди 11 години
Тя, Фидосова и цял кораб може да потопи, и танкер може, така че в една лодка с нея си е самоубийствена постъпка. Ето защо потънаха Герб, заради теглото на Фидосова.
40
1
 
29
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Ще кажа само , че и тези сепотутаи са виновни. Какво са си мислили, ЦЦ и Фидосова ще прецакат населението , ще го тормозят а ние тука избранниците сме си добре.. И когато те вече са прецакани взеха да роптаят а четри години мълчаха и гласуваха в консенсус. Така, че депутатаите на ГЕРБ са най--виновни... приемаха закони които не разбират, и не спряха полицейщината.
39
1
 
26
 
! Отговори
Параход с комин преди 11 години
"Цветанов и Фидосова потопили лодката на ГЕРБ"Ай недай си Боже тази на снимката да ми кацне на комина и да ме потопи.
38
1
 
10
 
! Отговори
Параход с комин преди 11 години
"Цветанов и Фидосова потопили лодката на ГЕРБ"Ай недай си Боже тази на снимката да ми кацне на комина и да ме потопи.
37
2
 
21
 
! Отговори
gandi.daow преди 11 години
До smehurko:)))))))))))А, ти знаеш ли каква е разликата между гладната и вече нахранената въшка? Не виждаш ли, че са едни и същи? Всичките крадат.. и точно се позаситиха и идват нови - гладни въшки (това е класически порочен кръг)...
36
30
 
6
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 11 години
Много писачи още повече драскачи:))))))))))) Но никой не пише за БСП<ДПС и сие партий и коалиций .Чудно защо май тука са все платени като в ТВ7:))))))))))))).КОй ошушка България Кой я разпродаде.Кой почна Белене,Цанков камък и прибра хонорар за дупките:)))))))))Кой опорочи изборите и наруши конституция и закони:)))))))))))))) нищо по този въпрос:)))))))Няма Правосъдна системаВСИЧКИ СА ПОД КОМАНДАТА НА БСП И ДПС И СИЕ КЪМпани
35
3
 
35
 
! Отговори
gandi.daow преди 11 години
Ma тя сланината плува, бе!! Та, лодката може и да потъне, ама фидоската ще изплува:)
34
6
 
43
 
! Отговори
Боко Престъпника преди 11 години
Вижте снимка на Бойко преди 10 години и сега как се е насвинил. Властта се отразява на талията.
33
5
 
28
 
! Отговори
OllO преди 11 години
Ми така е когато вместо да гребат към една правилна посока, те ГЕРБаха всеки към себе си. Ше потъне ами.
32
5
 
47
 
! Отговори
семейни работи преди 11 години
Ясно, че Фидосова е потопила лодката. Тя и Павлова ако се качат на самолетоносач и той ще потъне.
31
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е само Фидосова, всички в лодката гребяха не с греблата да се движи държавата, а с лъжицата в кацата с мед.
30
23
 
16
 
! Отговори
Йосиф Висарионович преди 11 години
А защо не споменахте, че Емо Фаса говори тези неща в предаването на Ка*ута в тв 7? Бяха с още един екс депутат - Иван Петров.