Нинова отсече: Борисов ни върнал в Средновековието с глашатая

Решението за кои пътища да има винетки е на МС, отчете Нинова
99
Нинова отсече: Борисов ни върнал в Средновековието с глашатая
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Винетките, които се оказа, че трябва да плащат хората от населените места около София, за да стигнат до столицата, ядосаха и червената шефка Корнелия Нинова, която обвини за ситуацията премиера Бойко Борисов.

Тя упрекна премиера, че привика тази сутрин на заседанието на Министерския съвет шефа на Агенция "Пътна инфраструктура" Георги Терзийски, за да му се скара.

Още по темата
Според нея Борисов, притеснен от това, че може да има протести, е привикал Терзиийски и му е наредил "да тръгне по селата като викач и глашатай, да стои по площадите и да казва на хората, че няма да плащат винетки".

"Хора от Нови Искър, Долни Богров, Долни Пасарел, Панчарево, вас ви глобяват по нареждане на премиера. С решение на МС се определят списъците на пътищата, по които трябва да се плащат винетки", скочи соцлидерката.

Според нея Борисов се опитва да прехвърли собствената си вина и отговорност на шефа на АПИ.

"Борисов ни върна в Средновековието, когато е имало длъжност глашатай, който е огласявал управленските решение по площадите, днес светът се движи от високи технологии, а България се връща в Средновековието. Само че сега е хубаво Борисов да отиде по селата и да го огласява решението си", отсече още тя.

Нинова се обърна и към служителите на администрацията в АПИ да имат достойнство и да не се оставят да ги мачкат.

"Има само един начин да се оправят нещата и това е с решение на МС. Сега отново ще си измият ръцете с поредния администратор, докога ще вярвате на това? Борисов винаги да е спасителят, след като той стои в основата на проблема", настоя Нинова.

Регионалният министър Петя Аврамова обясни, че няма глобени шофьори, а въпросът кои пътища да бъдат освободени от платеното пътуване е тема на разговори между Столичната община и АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
29
 
! Отговори
ДАНЪКОПЛАТЕЦ преди 4 години
Изцяло одкрепям мнението на N 29, като допълнение, предложиха им Бузлуджа, която да отремонтира и поддържат. Те отказаха, защото нямали средства. Та малко ли олигарси ги финансираха? Малко ли им излезе Горан Брегович, с оркестъра му за "Сватби и погребения", на сватбите К. ИМПЕКСОВА хвърляше гюбеци. Ред е за погребение. Видната приватизаторка и единствен м-р, уволнена за корупция К. ИМПЕКСОВА, няма правото дори да си показва физиономията, след разграбването, приватизацията и забогатяването им
34
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Техноимпексова само чака нещо да се случи за да почне да кудкудяка!
33
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скучно е с тая госпожа, на времето Румен Петков поне пускаше по некой виц.
32
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не че ме интересуват много, ама тия от БСП-то трябва да са безкрайно куцци и неадекватни, за да не могат да вземат властта през последните 5-6г. Явно не стават за ни-що!
31
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Г-жа Лъжа в действие!
30
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ти по какви правила и маниери разцепваш и обезсилваш хора , имитирайки някаква загриженост. Позволявам си да коментирам ,защото добре познавам твои кметове и кандидат кметове и депутати .
29
10
 
30
 
! Отговори
ист преди 4 години
ГЕРБ се стреми да извади държавата ни от средновековието, където бяха ни набутали комунистите.Спомени от комунизЪМЪ-Красива Варна беше прекръстена на Сталин.Връх Мусала на връх Сталин.Футболистите ни играеха за купата на Съветската армия, а не за купата на България.Толкова сте продажни, че СССР не ви уйдиса на продажния акъл да стане България част от СССР.
28
8
 
26
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
За сел.яни като Нинова така трябва. С тъпана, че да им влиза нещо под каскетите
27
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТИХО УСТАТА ПРОМЪЛВИЛА- НЕ ЧОВЕК- КОМУНИСТ- ПОСЛЕ ЯХНАТ РОЛС, МАЙБАХ И СЕ ПРИБЕРАТ В КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СИ ДВОРЦИ ИЗГРАДЕНИ ОТ ОТКРАДНАТИТЕ ВЛОГОВЕ НА ФАЛИРАНИТЕ 14 БАНКИ- НАИСТИНА НЕ ЧОВЕК, А КОМУНИСТ...ПРАВА Е ОМБУНДСМАНА- ТРЯБВАТ НОВИ ЗАТВОРИ.
26
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не съм фен на герб,но какво като ни върна в ранното средновековие.Всенякой ,ще трябва да ни връща.Бесепето,като е некадърно,ни назад ни напред.
25
5
 
9
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Анонимен-16 прав си комуниста при комуниста бойко,пречи за развитието на Страната ни.
24
16
 
13
 
! Отговори
1 преди 4 години
НИНОВА нали си спомняш,изказването на "великия"политик,цитирам "аз съм *** и вие сте прости ,като мен",но ние не сме прости,като него,страха го тресе,от протести,загубил е ориентация ,къде се намира.
23
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
г-жа пак се е изложила
22
14
 
9
 
! Отговори
ТОЯ ВИКА КАТО СЕЛСКИ преди 4 години
ГЛАШАТАЙ да каже , че ще паднат скоро от власт, ако продължават тъй. Защо крещи? Хората си го знаят, но той сега го е разбрал. Нали си е малко т.ъпичък....
21
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комуниста е свикнал да стресира народа едно време ни следяха с по три агента на човекНе знаеше жена ти да ли не те шпионира
20
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Запомнете!!!! БКП-ЛАЯННЯТТА никога не са си отивали от ВЛАСТТА!!!
19
4
 
7
 
! Отговори
чобанчик преди 4 години
До Анонимен 5Ми то това е номера!Тая си дрънка като изоглавена,народа подскача,и *** пак на власт да крадат като невидели!А дали са от герб или бсп това няма значение!Ама никакво!
18
4
 
5
 
! Отговори
СЕЛСКИ преди 4 години
Що ми слагаш винетка бе, Нали сме съселяни. До оня ден ми викаше Здрасти комшу, пък сега ВИНЕТКА
17
9
 
20
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Глашатая, Корне е твоят беквокалист, който депозира сградата и ведомството от "Дондуков 2" в активите на РеМедето от "Позитано 20" и офиса на ген.Решетников ... Същият който припява шлагерите и рефрените ти ... Та този селски глашатай стана заложник на една дама от с.Крушовица, както и на жена си, че и на Вицето си ... !!!
16
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако червената хунта не пречи за развитието на Страната от дадена да сме нещо като Белгия,Холандия там дето няма комунисти има развитие!