Нинова отсече: Борисов ни върнал в Средновековието с глашатая

Решението за кои пътища да има винетки е на МС, отчете Нинова
99
Нинова отсече: Борисов ни върнал в Средновековието с глашатая
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Винетките, които се оказа, че трябва да плащат хората от населените места около София, за да стигнат до столицата, ядосаха и червената шефка Корнелия Нинова, която обвини за ситуацията премиера Бойко Борисов.

Тя упрекна премиера, че привика тази сутрин на заседанието на Министерския съвет шефа на Агенция "Пътна инфраструктура" Георги Терзийски, за да му се скара.

Още по темата
Според нея Борисов, притеснен от това, че може да има протести, е привикал Терзиийски и му е наредил "да тръгне по селата като викач и глашатай, да стои по площадите и да казва на хората, че няма да плащат винетки".

"Хора от Нови Искър, Долни Богров, Долни Пасарел, Панчарево, вас ви глобяват по нареждане на премиера. С решение на МС се определят списъците на пътищата, по които трябва да се плащат винетки", скочи соцлидерката.

Според нея Борисов се опитва да прехвърли собствената си вина и отговорност на шефа на АПИ.

"Борисов ни върна в Средновековието, когато е имало длъжност глашатай, който е огласявал управленските решение по площадите, днес светът се движи от високи технологии, а България се връща в Средновековието. Само че сега е хубаво Борисов да отиде по селата и да го огласява решението си", отсече още тя.

Нинова се обърна и към служителите на администрацията в АПИ да имат достойнство и да не се оставят да ги мачкат.

"Има само един начин да се оправят нещата и това е с решение на МС. Сега отново ще си измият ръцете с поредния администратор, докога ще вярвате на това? Борисов винаги да е спасителят, след като той стои в основата на проблема", настоя Нинова.

Регионалният министър Петя Аврамова обясни, че няма глобени шофьори, а въпросът кои пътища да бъдат освободени от платеното пътуване е тема на разговори между Столичната община и АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
17
 
! Отговори
знаещ преди 4 години
Лошото е ,че в държавните учреждения има не само "калинки" ами и "курнелки ",които и с топ не може да ги мръднат,а работещите са едва 40-50% и естествено гори шефа,затова че се назначени "наши" хора...
54
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен до 39 преди 4 години
Ами ние и сега сме си в каменната ера, все пак ни управляват комунисти с различно име. Където и да се обърнеш сме заринати с отпадъци превърнаха ни в сметището на Европа.
53
11
 
19
 
! Отговори
Как Сийка преди 4 години
Я па тая - пак взе да плюе и храчи ?! Докога,мари,ще си вреш носа в хорските работи?! Ти не можеш да си оправиш твоята скапана партия,а имаш мерак страната да управляваш ?!
52
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той ни върна и без глашатая, ама айде.
51
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен до 43 преди 4 години
Избиването, прогонването, на Българи и ГЕНОЦИДА НА ГЕРБ надвишава този на комунистите от БСП.
50
4
 
10
 
! Отговори
Не се коси, преди 4 години
Нинова, почти 80 % от населението си е със средновековно мислене, затова и търпят такива като мутрата или такива като теб да ги управляват.
49
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ТАЯ СЕЛЯКЕСА САО СЕ ИЗКАЗВА КАТО НА СЕЛСКАТА СЕДЯНКА, РАБОТА КАТО БОКО- 0!
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде ,след Нинова и цветанов , за да има по голям ефект за въздействие, даже е наложетелен за будалите които им се доверяват.
47
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе другаре бешипаре що така отрицателните мнения за бешипе преобладават и минусите в тези отрицателни мнения са 1/4 спремо плюсовете. Ей да ви имам партията дети сте си харесали. Бешипе са толкова умни и добри че хората с погнуса предпочитат да гласуват за тиквата.
46
4
 
8
 
! Отговори
BGN преди 4 години
Хахах МС утвърждава пътната инграктустура с винетки, тоз си изми ръцете по най- просташкия начин, то от *** какво ли да се ичакваш де, обаче Нинова е виновна... Вие сте шизофренИ ци бее
45
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес психолози препоръчаха да не гледат по телевизията ***, защото има опасност от нервен срив. Това е вещица или магьосница , но не човек.
44
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ала-бала-портокала!
43
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На *** и изтива стола, но не и устата
42
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова долна и лъжлива жена не се е раждала в България. Нейната партия изби десетки хиляди без вина, пращаше в лагери хора заради къси поли и дълги коси където ги ядоха прасетата. Това просто е ....няма думи за такива хора. Позор.
41
5
 
22
 
! Отговори
www преди 4 години
Безсилна злоба, озъбена от ярост на всички снимки!
40
5
 
23
 
! Отговори
ОТ МЕН преди 4 години
Въпросът с винетките, беше категорично опроверган. Оказа се, че няма нито един глобен. Изводите са за вас, кой и с каква цел е пуснал слуха. Колкото до К. ИМПЕКСОВА, когато върне 3 млн.в всички, забогатели от разграбването, приватизацията, спестяванията и пенсионният фонд, възстановят заграбените народни пари и прехвърлени в офшорни с/ки в държ.хазна, ще повярвам, че имат някаква съвест.
39
7
 
11
 
! Отговори
- преди 4 години
Законите СЕ спазват!Ако е нужно СЕ променят!Глашатаи и разпореждания като в мафиотска структура са минало!
38
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако бяха БСП на власт, щяха да ни върнат в каменната ера.
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
един дол дренки сте всички !
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още преди 30 години хората разбраха ,че винаги една стачка крие опасност от преобръщане на социалния конфликт във властови и политически и ви увеличават шансовете да успеете в ликвидациите и приватизациите.