Приемането на еврото е за доброто на българските граждани!

Борисов: Работим по мерките за влизане в чакалнята
22 фев 2020 13:16, Елка Василева
366
Приемането на еврото е за доброто на българските граждани!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БГНЕС

Приемането на еврото е за доброто на българските граждани и на българския бизнес. Това написа премиерът Бойко Борисов в пост във Facebook, след като рейтинговата агенция "Фич" потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на страната ни.

"Международната рейтингова агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута „BBB“, като перспективата за страната ни остава положителна.

Рейтингът ни е подкрепен от силната външна позиция и традиционно добрите фискални параметри, както и от благонадеждната политическа рамка в резултат от членството ни в ЕС и ясно очертаната перспектива за присъединяване към еврозоната.

Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната. Приемането на еврото е за доброто на българските граждани и на българския бизнес.

То е фундаментално и за положителното развитието на нашата икономика". Това се казва в поста на премиера.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ББ няма нищо общо с манекенката и къщата у БарЦелона, но след вчерашната статия защо манекенката удари кепенците на магазина?Нали всичко било законно и проверено?На кого му трябват СЕГА пари, за да издържа манекенка, майка и, баща и и детето и?
14
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За кои български граждани по-точно?За теб и шайката защото сте милионери и милиардери-със сигурност.Вие и сега си държите парите в евро.Пък и цени не ви интересуват.Но обикновения български гражданин вече усети по джоба си вашите напъни за еврозоната.Цените литнаха нагоре,някои дори с 50%.Как ще компенсирате мизерните заплати и пенсии на хората?
13
11
 
8
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
От "валутният борд" трябва да се освободим и да се въведе еврото.Не се страхувайте от това ,че еврото ще оскъпи стоките ,ще има леки "сътресение" 3-4 степен по Рихтер ..но това е нормално ,но и заплатите ще тръгнат нагоре с еврото ...,а и тази криза която се задва е по-добре да сме на големият кораб ,отколкото на малкият катер .. . "Валутен борд" е кораб който е за ремонт(хиперинфлация) и отива на кея за ремонт(валутен борд) и след ремонта 2-3 години -трябва да се освободи от борда и в океана...
12
6
 
31
 
! Отговори
Истукан преди 4 години
Никой не те пита кое е добро за българските граждани. Само референдум може да кажа това. Това, че си на власт благодарение на купените избори, не означава, че можеш да си подаваш оставката и да се връщаш отново, гаврейки се с народа. Не си избран от народа, а си на власт само заради фалшивицираните избори. Не те признавам за премиер. Ти си господин никой. Само преврат може да те махне от власт.
11
4
 
31
 
! Отговори
Превод преди 4 години
Явно трябва вече да сме готови за всичко. Думата национален суверенитет явно не се разбира от конституцията или някой не знае да чете. Ясно е че ще се скача в дълбокото като бай *** без ***. Чакат ни вече толкова бедни толкова окъсани със скъсани *** и с 100евро заплата на месец - идеално сме за слуги на богатите!
10
7
 
28
 
! Отговори
Pfff преди 4 години
А близо 5% инфлация и 10.7% поскъпване на основните стоки за миналата година, няма ли да коментира? Подобни данни просто смачкват в тинята жалкия икономически растеж от 3.3% на ***... Всичко дето се е приело и направило последните 20 години е било все в ущърб на хората...
9
6
 
31
 
! Отговори
Хуан Гаспар преди 4 години
Оставка . Магазинът на Борислава вчера е затворил. Замитат следите в Барцелона.
8
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще купи ли нова къща, Порше и магазин на манекенката в Дубай?В БарЦелона затворила магазина.
7
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След време ще чувате поговорката : Лъже като дърт Бойко.
6
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Приемането на еврото е ЗА ДОБРОТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, които ще "усвоят" валутния резерв. Народът ЩЕ ОБЕДНЕЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ.Стига ни лъгахте и стига се правихте на загрижени за народа!
5
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Явно кредитът за къщата в Барселона , където е държанката му е теглен в евро, за това е радостен
4
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много лъже Боко
3
10
 
45
 
! Отговори
ОСТАВКА !!! преди 4 години
След всички злини ще ни натресе и еврото.Ще обеднеем двойно за една нощ.Народе, спиш ли ????
2
6
 
24
 
! Отговори
чакалня преди 4 години
ХАХАХХХАХАХАХААХАХХАХАХААААААААААААААА...................
1
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този крaдлив мафиoт като каже добро утро, трябва да погледнеш къде е слънцето, че постоянно лъже. Онзи ден каза, че уж няма да се приема еврото, сега пак. Кога ще има референдум, докога държавата ще се управлява еднолично?!?