ГЕРБ преизбира Бойко Борисов за лидер на партията

Националното събрание прави анализ на изборите
134
ГЕРБ преизбира Бойко Борисов за лидер на партията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Близо 1100 делегати и гости от всички областни структури на партията в страната, ръководството на ГЕРБ, народни представители, евродепутати, общински съветници, кметове и председатели на общински съвети от партията ще участват днес в VII Национално събрание на политическата сила, съобщава пресцентърът на формацията. То ще се проведе в Интер Експо Център в София.

Ще направим ретроспекция на последните събития, резултатите от изборите, ще кажем какво предстои пред партията и пред държавата, какви са нашите задачи, коментира за БТА заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. Естествено, добави той, на подобни форуми се избира ръководство, органи, не очаквайте нещо свръхнеобичайно.

ГЕРБ открито заявява, че в момента е категорична и ярка опозиция, не мисля, че това ще се промени на предстоящия конгрес, посочи още Митов.

Дневният ред на форума предвижда отчети на Изпълнителната и на Контролната комисия. След това, според предварителната програма, следва избор на председател и заместник-председатели. Сегашният лидер Бойко Борисов е кандидат за пореден мандат начело на партията.

Делегатите на Националното събрание ще избират и членове на Изпълнителната и на Контролната комисия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ти да видиш! чудо....ко беше бате Бойко на власт дори и Путин нямаше да смее да почне война...Си ДЗин Пин дори щеше да подчини китайската икономика на България..бате Бойко испанската далавера
66
2
 
14
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 2 години
този поглед на снимката е същия като на Мусолини...надявам се краят му да не е същия...
65
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Граждани за европейско развитие на Бойко (ГЕРБ). Затова друг не може да бъде лидер. Партия за лична употреба от архикрадливата, застаряла, лоясала и нагла сикаджийска мутра.
64
5
 
10
 
! Отговори
алоуу,тъпанарите преди 2 години
Бойко не го мислете,той е лесен!Като се издъни на следващите избори,и директно си хваща самолета за Калифорния!Вие му мислете,че нещо месията дето да ви дава нещо хич го няма!Чyкyндyри!
63
20
 
6
 
! Отговори
Гащаров преди 2 години
Бравоооо! Г-н Борисов е апостола на новото време. Даже бих казал,че е направил за нас повече от Левски. Оная работа трябва да му целувате къде ви направи пътища,санира блокове и купи ваксини.
62
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това ако е партия.....! Това си е чиста узаконена Мафиотска организация !!!
61
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВИЖДАМ МНОГО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ТОВА КОЕТО ДОНЕСЕ ПРОМЯНАТА- ПАК ГЛАСУВАЙТЕ С МАШИНИТЕ НА МАДУРО, ПАК СИ ИЗБЕРЕТЕ ПАРТИЙКИТЕ НА КРЕМЪЛ РАДЕВ- АЗ СИ ВДИГАМ ЧУКАЛАТА И СЕ ИЗНАСЯМ В ЕВРОПА- ТУК ВОНИ НА КРЕМЪЛ ТА СЕ НЕ ДИША И СЕГА НА 31 МАРТ КАТО ВИ ПАДНЕ МОРАТОРИУМА И ВИ УВЕЛИЧАТ ТОКА С ОЩЕ 10/15%/ОТ 1 ЮЛИ 2021Г ТОКА СЕ ВДИГНА С 10%/ СИ ГО ПЛАЩАЙТЕ РЕДОВНО,АКО ИМАТЕ С КАКВО- МИН ЗАПЛАТА С 7%- ТОКА ОБЩО С 25-30% ЗАСЕГА.
60
2
 
17
 
! Отговори
Мъко,мъко преди 2 години
Бабите да черпят..Нищо не стана май с кюлчета в чекменджето? Сигурно внучета му играят с тях."Лего".
59
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е от къде е събрал 1100 депутати.Явно е отворил чекмеджето.
58
5
 
14
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Както каза един по умен от мен Банкянският мехур се скри зад Украйна.В съвременния свят такъв министър е позор за всяка държава.Винету ли е Оцеола ли е все тая , *** елементарен ограничен Андрешко.Резил.
57
5
 
21
 
! Отговори
ПППП преди 2 години
Тоя вместо да е в затвора доживот, те го преизбират !! Лудаа работа, в каква държава живеем ????? И после искаме да сме богата държава, следващия и той ще краде, и по следващия, като виждат че нищо няма да му се случи !! За олио може да се редите с часове и да се бутате, НО на протести не излизате
56
3
 
17
 
! Отговори
Охобохо преди 2 години
И като го преизберат, един по един ще се наредят, за да му целунат ръка.
55
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Партия с един и същи лидер 20г...
54
10
 
4
 
! Отговори
ПРОМЯНАТА ДОНЕСЕ преди 2 години
НАЙ СКЪПИТЕ ЛЕКАРСТВА
53
1
 
14
 
! Отговори
Леля герП преди 2 години
Ооо, вожде наш! Ооо, бащице наша! Да се свети името ти! Яла да те цунем по плешивата кратуна.
52
10
 
5
 
! Отговори
ПРОМЯНАТА ДОНЕСЕ преди 2 години
НАЙ СКЪПИЯТ ТОК- ЧЕТИРИ ПЪТИ ЗА НЕБИТОВИ КЛИЕНТИ- ФИРМИ ФАЛИРАТ ХОРА ОСТАВАТ БЕЗ РАБОТА НА УЛИЦАТА, УЛИЦИТЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ ОСВЕТЯВАТ НА МНОГО ГРАДОВЕ И СЕЛА- КОЙТО Е ПРЕСИЧАЛ СКОРО БГ ЗНАЕ ЗА КАКВО ГОВОРЯ.ЦЕНИ НА БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ ЛИТВАТ НАГОРЕ.
51
4
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Боко няма да е...преизбран,защото ще се...откаже сам.Ще се оттегли и той като Дога в дълъг...философски размисъл,кое е първото -мутрата,или...бухалката.За шефф ще остави Митоф,за сега той е най...интелигентния кандидат,защото знае няколко езика.Дончеф и той е...ентелигентен,но знае само български и местния габровски...диалект,който също се води за...чужд език.
50
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той като другаря Живков- вечен!
49
3
 
14
 
! Отговори
Румен от Слатина преди 2 години
Никога ГЕРБ, БСП, ДПС, тия които живеят от корупцията и Централизирано Управление
48
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То тия който са го избрали са по кухоглави и от Бойко.-----Гладни са. Някои вият от глад по форумите денонощно.