Радев: Справедливостта не възтържествува докато не се произнесе съда

Той не коментира дали се очакват още арести
Обновена: 18 мар 2022 10:06 | 18 мар 2022 10:06, Нели Христова
67
Радев: Справедливостта не възтържествува докато не се произнесе съда
Снимка: БГНЕС

Не се меся в работата на правоохранителните органи, но справедливостта не възтържествува докато не се произнесе съда. Това заяви държавният глава Румен Радев относно ареста на бившия премиер Бойко Борисов.

Той не коментира дали се очакват още арести.

"Трябва да бъдем солидарни с украинския въпрос и да помагаме с каквото можем, но който вземе решение за предоставяне на въоръжение, а по този начин и въвличане на България във войната, трябва да може да се изправи пред обществото и да обясни какъв е риска, защото цената винаги се плаща от гражданите, а не от политиците", каза още Радев по въпроса с войната с Украйна.

"Нашата основна задача е да не допуснем българските граждани, нашите стратегически обекти, като ядрената ни централа, де не останат без адекватна противовъздушна отбрана. Виждате, че на територии на съседни държави вече падат дронове със заряди в тях. Ние не трябва да допускаме това да се случи в нашата страна", заяви президентът.

И още един път напомни, че даване на оръжие на Украйна означава въвличане на България във войната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страхлив, помолен и национален предател - радеф.
11
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе до джендърите фенки на Киро дето все освен дилдота, и путински тр0л0ве им се привиждат:. Бойко доколкото помня също беше с вашия тъпкач или вожд САЩ? Мазнеше и той на ЕС повече от вашия лидер Киро? Така, че вземете си намерете работа най-сетне в бюрото по труда
10
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 6/14 "Против ваксинирането - путински тр0л0ве; против американски бази - путински тр0л0ве, против правителството- путински тр0л0ве." Ц, путинските тррролове сте ЗА Радев. Това дали сте за "правителството" на Кирил Петков зависи от това в коя фаза на плана на Кремъл се намират политическите развития. Докато Кирил Петков служеше на ДС, за да постигат целите си, бяхте за него. Сега преминавате в следващата фаза, когато трябва да го смените, и полека започвате да сте за Възраждане. Очевидно е
9
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Невероятно дали? "Пропутинските *** ревът за Бойко.Какво съвпадение." Пропутинските тррролове се радват на ареста на Борисов, но това е нормално. Ареста се провежда от хора, които са подчинени на Кремъл.
8
9
 
7
 
! Отговори
До 6 преди 2 години
Против ваксинирането - путински тр0л0ве; против американски бази - путински тр0л0ве, против правителството- путински тр0л0ве. Джендър, я ходи се... Сещаш се какво нали?
7
4
 
20
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
И? Полша даде ли си самолетите, когато Америка ѝ ги искаше? Каза - "да", ще ви ги дадем на вас и вие ги дайте. И изведнъж Америка забрави, че ги е искала. Понеже те много обичат да тикат друг да мре, а те да са на печалба. Така че трай!
6
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очакват се много арести. По всяко обвинение лицето Бойко Методиев Борисов ще бъде задържано отделно. Понеже полицията изпитва трудност с натикването му в стандартна патрулка е преправено специално камионче за тази цел.
5
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кризата е световна, *** такива! Кризата е благодарение на 5 млрд., които Америка напечата за борба с КОВИД. Благодарение на Америка, която пръсна 1 ТРИЛИОН за войната в Афганистан.
4
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"а по този начин и въвличане на България във войната, трябва да може да се изправи пред обществото и да обясни какъв е риска, защото цената винаги се плаща от гражданите, а не от политиците", каза още Радев по въпроса с войната с Украйна." Задайте му на тоя въпроса "България член на НАТО ли е, или не е?" Следващия въпрос е , другите членки на НАТО предоставят ли помощ на нападнатата от Русия държава или не? В тая държава има ли още журналисти?
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виждате, че на територии на съседни държави вече падат дронове със заряди в тях.""Там е проблемът, че няколко държави ги "видяха" чак като паднаха. ***!
2
19
 
6
 
! Отговори
Невероятно дали? преди 2 години
Пропутинските *** ревът за Бойко.Какво съвпадение.
1
15
 
28
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Запомнете човека довел отново гладьт в бьлгария