Радев: Справедливостта не възтържествува докато не се произнесе съда

Той не коментира дали се очакват още арести
Обновена: 18 мар 2022 10:06 | 18 мар 2022 10:06, Нели Христова
67
Радев: Справедливостта не възтържествува докато не се произнесе съда
Снимка: БГНЕС

Не се меся в работата на правоохранителните органи, но справедливостта не възтържествува докато не се произнесе съда. Това заяви държавният глава Румен Радев относно ареста на бившия премиер Бойко Борисов.

Той не коментира дали се очакват още арести.

"Трябва да бъдем солидарни с украинския въпрос и да помагаме с каквото можем, но който вземе решение за предоставяне на въоръжение, а по този начин и въвличане на България във войната, трябва да може да се изправи пред обществото и да обясни какъв е риска, защото цената винаги се плаща от гражданите, а не от политиците", каза още Радев по въпроса с войната с Украйна.

"Нашата основна задача е да не допуснем българските граждани, нашите стратегически обекти, като ядрената ни централа, де не останат без адекватна противовъздушна отбрана. Виждате, че на територии на съседни държави вече падат дронове със заряди в тях. Ние не трябва да допускаме това да се случи в нашата страна", заяви президентът.

И още един път напомни, че даване на оръжие на Украйна означава въвличане на България във войната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
5
 
8
 
! Отговори
Незнайко преди 2 години
10 те ракети ли ще те спасят от рашка?? ако решат да те атакуват и да бомбандират атомната централа. най добре да ти навреме фуражката отзад и да ти пръслем рапона клепоух, защото ти си най-страшното оръжие на ***
31
4
 
8
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Опорки от руското посолство по отношение на С-300. 1. Даваме ги за да се убие змията докато е малка и да не се наложи да ни трябват. 2. Всяка техника има определен ресурс. След няколко години и без това ще са за скрап. 3. Ако се появи спешна нужда, ще бъдат установени натовски ПВО и изтребители в България. Точно както в момента има британско ПВО в Полша. Ама да забравих, че Полша са колония, а ние сме по-велики от тях.
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако тикватаа беше направил потока и аец белене... ах какви времена щяха да са
29
3
 
8
 
! Отговори
До 31 преди 2 години
Свалянето на Борисов е заради турския поток, който е всъщност руски поток и от него зависят още 3- 4 държави на запад от БГ, които поради този факт ще са неутрални и няма да подкрепят Сащ. Прави си сам изводите кой го свали.
28
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гад ниедна, ще ти се върне тъпкано руска марионетке.
27
0
 
4
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Добре хортува,нужен е мир и като гледах един репортаж по телевизията за украинка успяла да вземе само обувките с които е била преди да се скрие в бомбоубежището на града си и жената каза буквално :Какво съм виновна аз,че имаме такива ръководители",явно визирайки и Путин и своите.Това е войната реално,а за съжаление империите не отстъпват никога до постигане на своето и само историята ги съди,а съдът само победените.
26
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 27 "След като нямаме самолети, ПВО-то е единствената ни защита. Имаме солидни аргументи да откажем на американците." И в момента НАТО гарантира небето ни, и то с най-добрите самолети в света, тъй че нямате никакви аргументи, а си търсите претекст, за да откажете. Всички знаем защо - защото не искате да разсърдите господаря ви в Кремъл. Странно, че толкова сте привързани към един доказан военопрестъпник и фашист.
25
1
 
9
 
! Отговори
Много гост преди 2 години
Коя справедливост бе Радев "нашата" май имаш в предвид. Правите си ПР когато видяхте че ПП почва да затъва. Това не е политика вашето, това е шоу за сметка на нас...
24
3
 
3
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Ако дадем и малкото си оръжия на УК - ние с какво ще се защитаваме?? Оставаме по гол за.дн.ник. Така руснаците ще ни превземат БЕЗ НИТО ЕДНА ЖЕРТВА. Това ли е целта?
23
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 29 "Радев гласувахме за теб,подкрепяхме те заради приноса които имаше за свалянето на мутрата -крадец Борисов,но пак ние ,тези които те избрахме ще те свалим като предизвикаме импийчмънт заради зависимостта ти от Кремъл ." А да не мислиш, че свалянето на Борисов не беше организирано от Кремъл и ако е така, защо си мислиш, че това е било в полза на българския интерес?
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 26 "За С 300 е 100% прав.Подарят ли ги на украйна, това е противодържавна дейност." Това е все едно да кажеш, че подкрепяйки съюзниците през Втората световна война, си извършвал "антидържавна дейност" срещу Хитлер! Тук става дума за това да се определим и действаме спрямо ЦЕННОСТИ и е видно тоя другар на снимката с кои ценности се идентифицира - с тези на фашиста в Кремъл! Затова трепери да се опълчи срещу него, защото оня ще го търси, а има канали как да го намери и то отдавна.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев гласувахме за теб,подкрепяхме те заради приноса които имаше за свалянето на мутрата -крадец Борисов,но пак ние ,тези които те избрахме ще те свалим като предизвикаме импийчмънт заради зависимостта ти от Кремъл .
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като нямаме самолети, ПВО-то е единствената ни защита. Имаме солидни аргументи да откажем на американците. Но незнаем какъв точно е планът им за нас. Дано да имаме наш план и да има кой да го изложи по удобен за тях начин.
19
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За С 300 е 100% прав.Подарят ли ги на украйна, това е противодържавна дейност.
18
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С думите си руския слуга Радев продължава да се кълне във вярност на Путин. Само така може да се тълкува продължаващият гььььоннсуратлък да се прави на "неутрален", при положение, че ЦЕЛИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ осъди нападението на руския фашист в Кремъл и помага на нападнатата Украйна. Русия вече е изключена от почти всяка международна организация, тоя говори за "неутралитет"! Сегашните руски продажници удариха в земята дори комунистите, които ни управляваха преди 89та!
17
9
 
14
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Бойко трябва да бъде съден за корупция! Путиниста Радев трябва да бъде осъден за държавна измяна!
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пък този съд трябва да е независим и справедлив, нали? А имаме ли го тук??
15
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мън - мън-мън - мън -мън ...
14
20
 
22
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Боже, колко ме е гнус от този "президент". Въвличали сме се в конфликт, трябвало да мерим риска. Абе, Радев, ти кога ще разбереш, че режимът на Путин е бита карта вече. Целият цивилизован Свят е ясно против Путин и трябва да се направи всичко възможно включително и на фронта за да може Путин да бъде свален и отношенията с Русия да бъдат възстановени с едно ново руско управление в което да не влизат психическо-болни хора като Путин. Радев, ти си срам за България.
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 8/13 "И изведнъж Америка забрави, че ги е искал" Америка никога не е "искала" полските самолети. Това е откровена лъжа. Бившия шеф на американските войски в Европа изрично говори по този въпрос, като каза, че поляците са предложили сами да си дадат самолетите, но без никаква конкретика за това как, къде и така нататък. След това е било преценено, че това е риск от ескалация и затова американците са отказали на поляците. Защо говориш неверни неща?