Няма ли бюджет до края на месеца, няма по-високи пенсии от 1 юли

Срокът няма да може да се спази
1 юни 2022 15:29, Росен Стойчев
18
Няма ли бюджет до края на месеца, няма по-високи пенсии от 1 юли

"Много е важно да видим предложенията за антикризисни мерки как са разписани. Дали има възможност за диференциране към най-уязвимите групи. Много държа на това, за да няма раздаване на пари на калпак". Това обяви Любомир Каримански от ИТН, съобщи Bulgaria ON AIR.

Представителите на различните групи в парламента коментираха актуализацията на бюджета.

"Голямата идея е до 25 юни да бъде приета актуализацията бюджета.

Още по темата
Да може от 1 юли да има увеличение на пенсиите. Ако се закъснение, срокът няма да се спази", коментира Борислав Гуцанов от БСП.

"Ще обсъдим много внимателно както необходимостта от подпомагане на българските домакинства, така и макроикономическата картина в страната", каза Христо Иванов от "Демократична България".

"Надяваме се в края на месеца, при съгласие в коалицията, да нямаме проблеми при приемането на актуализацията", добави Андрей Гюров от "Продължаваме промяната".

За да бъде приета актуализацията на бюджета, той трябва да получи одобрение от ресорните парламентарни комисии и след това да бъде гласуван в НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
пенсионерка преди 1 година
Нали виждате човека от първата снимка - той и шефката му, като ви кажат "Добър ден" ще гледате къде е слънцето...Това са години, години, години....една и съща развалена плоча, една и съща песен в различен аранжимент....Живяла съм достатъчно , за да им вярвам...Натискат си парцалите и по цял ден разправят колко им е стабилна коалицията....без срам и свян.
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стачки не съм видял. Пенсионерите са доволни, живеят си живота.
10
3
 
2
 
! Отговори
коментар преди 1 година
ПОНЕЖЕ ВСЕ НЕВЕЖИ СЕ ИЗКАЗВАТ ЩЕ ПОЯСНЯ !!! ПРИ ГЕРБ ВСИЧКО БЕШЕ ПРИЛИЧНО А СЕГА С РАДЕФ БСП ПП ВСИЧКО Е ДОСТА ПЕР.ВЕЗ.НО.!!!!!
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А за украйнците има милиони ,оставка ПП
8
0
 
5
 
! Отговори
До 8 преди 1 година
Ти явно си от Гугъл поколението или нямаш и един работен ден или си още голобрад ученик ! Явно не си в час!Когато тро лиш поне питай или се образовай!
7
3
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
Тоя не добре , защото нищо несе е вдигнало ине се знае. Стига вече писахте неща. които е невъзможно да се изпълнят! Коментират хора некомпетентни и безработни според писанията. ХАЙДЕ СТИГА СТЕ ЖИВЯЛИ В МИНАЛОТО- ГОДИНАТА Е 2022
6
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При ГЕРБ заплати и пенсии или не се вдигаха или се вдигаха с мижав процент. Сега заплатите и пенсиите доста скочиха, откакто свалихме режима на Бойко Борисов.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грижата за младите минава през грижа за пенсионерите. Каква е перспективата пред младите, тежя виждат в живота на пенсионерите. Ако искаме повече млади да избягат от България, тогава да оставим пенсионерите да мизерстват, както направиха СДС след 1989 година и два милиона млади българи избягаха от България за 4 години след 1989 година.
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъжата стана основният аргумент на тази коалиция и нейния простоКиро! Официално обявиха,че ще вдигат пенсиит с 20% от 1 юни, сега говорят за 10%,но не знаят от кога!!!
3
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе стига с тея пенсии вече. Нищо не правите за младите хора. И после кой ще внася?? Смачкахте младите, накарахте ги да емигрират. Айде дъ.ртаци, къде сте? Защо не стачкувахте? Е в Гърция свалиха правителството за 2 цента увеличение на захарта. Къде сте мишки?
2
3
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Срама нямате, ама и ние търпимост вече нямаме,Така и така ни убивате по-бавно ,старите и болните , но ще Ви махнем преди да си отидем, децата после ,да не страдат
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези компенсации с горивата, Гърция и Германия ги въведоха преди месеци и хората им се възползват, Нашите *** още умуват акви мерки, пък колко стотинки, ама на кои групи хора, а времето си лети! Heщacтнцu!