Мартин Димитров: Подкрепата за горивата започва от юли

Възможно е еврото да бъде прието на различна дата
1 юни 2022 11:27, Росен Стойчев
35
Мартин Димитров: Подкрепата за горивата започва от юли
Снимка: БГНЕС

"България трябва да се движи по пътя на възприемане на еврото - носи повече сигурност, инвестиции и икономически растеж. Отсега трябва да започнем с техническата подготовка, както и да правим анализи.

Още по темата
Нужна е и информационна кампания, защото цари масова дезинформация и всяване на страхове". Коментарът е на Мартин Димитров от ДБ пред Нова Нюз.

По думите му е напълно възможно датата за приемане на еврото да не е 1 януари 2024 г., а по-късно. "Критерият за инфлация позволява по-широко тълкуване и трябва да сме готови. Забавянето не е фатално, трябва да сме готови", посочи той.

"От 1 юли мярката за подкрепа от 25 стотинки на литър гориво трябва да стартира за най-евтините горива - бензин и дизел. Обсъжда се отстъпката да се предоставя с представяне на талон и записване на регистрационния номер", допълни Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шутът на другаря Костов дрънка глупости, щото толкова може. Какво евро бълнува?!? Русия усилено преговаря с Китай и Индия за още доставки на нефт и газ. Ако се договорят планът е до Септември да Русия да спре напълно износа на нефт и газ за ЕС с изключение на Унгария д която имат дългосрочен договор. Това означава икономическа смърт за ЕС и рецесия като тази от началото на миналия век в САЩ. И тия с еврото са на борсата.
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откакто "мъдрецът" Мартин Муньов Думитров стана диригентче на муньовчетата, съвсе м се "оправихме4. Нима не е ОЧЕВИДНО, че НАДУВАТЕ инфлацията, за да лапате безогледно и да ни ограбите най-безогледно! ГРАБИТЕ от всичко и от ВСЕКИ, за да уж дадете на някой си там, който и до ден днешен НЕ е видял РЕАЛНА поза от гръмко разтръбените ви комунизми-ПОПУЛИЗМИ?
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя па какъв е и в качеството на какъв се изказва
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мартине, Мартине! Крайно време е вие и вашата партия да спрете да философствате, да демонстрирате, че нещо правите, при положение, че страната ни, и жизнения стандарт на хората се влошават! С нищо до сега не сте ни убедили, че сте полезни за просперитета на страната ни! От 2007 г. тя продължава да стои на последно място в Европейския съюз.
24
1
 
3
 
! Отговори
ссс преди 2 години
До Анонимен ..Да бе дреме им на бюкселските ***. Те ще си вдигат доходите, освен официалните и неофициалните такива.
23
3
 
9
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 2 години
Браво, "подкрепата" е сериозна!
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Купони, това е положението. Скоро и за хляба и основните храни. Ние сме го преживели това, да му мислят бррюкселските урсули, как ще ги търси народа.
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 14, защото през 2008 година можеше да се внасят петролни продукти от рафинериите в Гърция и Румъния, та Лукойл имаше конкуренция, после Баце така нагласи закона за данъчните складове, че направи напрактика Лукойл абсолютен монополист на пазара, в момента почти няма внос на петролни продукти от рафинериите в Гърция и Румъния, е това е причината
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно от нещата на глобалните сатанисти е да ограничат предвижването на хора, направиха го с ковида но нямаше вече как да продължат с него, сега е ред с горивото...
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А на пропан-бутана?
18
5
 
2
 
! Отговори
ахахаха преди 2 години
До Възмутен: а без тези 25 стотинки? а?
17
3
 
1
 
! Отговори
Еха преди 2 години
До Анонимен: Петрола сега е евтин, но преди 3 месеца не е бил, затова сега е скъп бензина, при тези цени на петрола сега, се очаква бензина да поевтинее след някой друг месец. Т.е. там нещата вървят с неколко месеца назад не е цена днес към цена днес.
16
1
 
19
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
А защо не от догодина?Хаха!Мошенници!Те спекулантите ще го вдигнат с 1 лев заради вашите 25 стинки!В другите държави дават на хората хиляди евро помощи ,тез 25 стинки!?
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сега една наша фирма ще спечели да и съалира софтуера и системи за разпизнаване на номера на колат по вс бензиностанции.
14
2
 
3
 
! Отговори
Да преди 2 години
До Да каже Кирето: Абе -о, тези пари за пенсионерите да не са ги напечтали от нищото?! Инфлацията в Щатите е 8.5% нещо невиждано от 40 години насам. Или ти си мислиш, че всичко е както по времето на бойковото безвремие. Айде малко да се освестите с гербарските опорки - не живеем в изолиран свят, всеки е толкова зависим от всеки в днешно време, че идея си нямаш.... И ако не бяха ПП да позапушят течове тук и там, да сме станали дори още по-зле отколкото сме сега.....
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аха, от юли, да стане края на юни 5 лв и ще ви върнем 25 ст. Тази шайка е за бесилката.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обсъжда се отстъпката да се предоставя с представяне на талон и записване на регистрационния номер" - на купони няма ли да минем? Булг аристан 2022 да ми и господа.
11
1
 
6
 
! Отговори
Мартине преди 2 години
Продаажнико. Кефи ли те промяната. И вие натопихте плувките
10
0
 
5
 
! Отговори
ссс преди 2 години
До Бе.. Не е избиване на отстъпка, това е увеличение на печалба. Да не би тази отстъпка да е на гърба на бензиностанциите. Е за това не сме за еврото, щото сме из..мекяри и мош..еници и нищо добро не ни чака, освен милионерите да се увеличават, а когато някой незаслужено забогатява - обедняват хиляди.
9
2
 
6
 
! Отговори
Да каже Кирето преди 2 години
Какво стана с десетките милиарди, които всяка година се крадат? Къде са? Нали заради тях сме били вечно бедни, вечно на опашката? Защо не отлепяме? Защо не виждаме повече доходи, а точно обратното? Защо обедняваме? Защо само говориш, а ние ставаме все по-зле и по-зле? Милиардите не са при нас. Щяхме да усетим. Значи са при вас. Като ги имате, защо теглите заеми за щяло и нещяло?