ПП: Мафията си поиска държавата, поръчково разчистване на сметки

Човекът от диванчето сеел слухове за тайни договорки за РМС
331
ПП: Мафията си поиска държавата, поръчково разчистване на сметки
Снимка: БГНЕС

Като поръчково разчистване на сметки определи искането на ИТН, ГЕРБ, ДПИ и "Възраждане" за предсрочното освобождаване от поста на шефа на НС Никола Минчев председателят на ПГ на ПП Андрей Гюров.

„Днес мафията си поиска държавата“, скочи той.

Още по темата

„Ако депутатите са уплашени от мафията как българите да бъдат смели. Преди година едва успяха да си вземат държавата от задкусилието и ни я дадоха да я пазим, не ги предавайте“, призова Гюров депутатите.

По думите му мафията иска да удари върха на парламентарната ни република – НС.

„Броени дни, след като спряхме транзита от магистралите към чекмеджетата, дадохме да се разбере, че антикорупционната комисия ще заработи, мафията прави днешния ход за дестабилизиране на държавата, защото колкото и бутафорни външнополитически декори,  едно е ясно - става дума за пари“, настоя Гюров.

Според него за всички е ясно, че най- младият председател в историята на парламента е блестящ юрист, който е доказал, че е блюстител на политическия морал и чест.

„Всички сте признавали, че цените Никола Минчев, който е един от най- успешните председатели, които НС е имало. Нямате никакви доходи срещу него, целта е ясна търсите сплашване. Шоуто на мафията беше да продължи каквото и да беше направил той. Всички знаете, че македонският сценарий е фалшив, става ясно, че няма тайни договорни и поети обещания и че всички приказки в тази посока са измислици на човека от диванчето, който искаше да продаде националния интерес срещу договорка за отпадане на визите за българите за САЩ“, отсече Гюров.

„Днес мафията ще си преброи гласовете в залата и все още има време да застанете от правилната страна на историята, моментът за държавата ни е критичен и всеки българин очаква от нас да гласуваме бюджета. Това е истинският разговор, който трябва да водим“, настоя той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


331
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
2
 
3
 
! Отговори
Алов преди 2 години
Бойко го каза отдавна - след сегашните уволения после като дойдат пак на власт ще има сеч + на роднини и така нататък. Шефа на правителствената болница, на Света-Ана,на Пирогов масово разчистване на сметки, и т.н. добре е да си изкарате визи в чужбина и да напуснете преди да се повдигнат обвинения срещу вас и да ви забранят излзиането от страната
117
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кво става в парламента на банановата република. Има ли дебати, има ли цирк, има ли КЕШ?
116
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен до 111 преди 2 години
Аз съм в такава държава която е скъсала със Русия и рафтовете по магазините започнаха да се опразват от както въведоха санкциите. Цените на всичко литнаха нагоре няма да ти показвам фиша от заплатата защото тя не е вдигана от една година. Най ми е интересно някой да дава пример с място където никога не е живял а само е слушал.
115
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
130 Не е вярно, Белгия беше цяла година без правителство...По-добре така, отколкото престъпно правителство, което розхищава милиарди и служи на чужди интереси. Избори.
114
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шишкото г. Йорданов, който явно, е посещавал школи по риторика, даде подробни указания на желаещите депутати, да подобрят риторичните си умения?! И с това се запълва ценното за държавата парламентарно време?! Позор, за ПП и компания! Нищо не свършиха само щети за държавата нанесоха.
113
4
 
9
 
! Отговори
До 122 преди 2 години
Има интерес простия избирател дето се върза на лъжи и преврат. Сега държава няма да има. В африка е така, без правителство!
112
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя да ми говори за морал?!Нали точно този го изобличиха по повод докторантурата му.
111
1
 
5
 
! Отговори
Роси преди 2 години
Има ли нормални хора,които да не са разбрали,че превратаджиите са много ***.и,страшно нагли ,лъжци,които нищо не могат да докажат но си бършат задните части с Борисов Толкова сте жалки.Марш бе некадърници, нагли
110
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да идва копейкин и мутрите от банкя и народа се си получи заслуженото. Той това си иска.
109
1
 
0
 
! Отговори
Чук и Гек преди 2 години
До АнонименПродава се на баба ти перуката!
108
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
109 живеем в демокрация. Всеки има правото да си държи портрета на който иска. Ако си е сложила портрета на Байдън или Урсула по-голямо право ли ще има да вдига цените в магазина? Не знаех, че цените зависят от портрети, странно защо ли си мислих че зависи от икономиката на държавата и от политиката в тази област. Извини ме, не съм учила в Харвард и не знаех, че зависи от портрети!
107
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трифон взе едни милиони и си свърши работата да създаде хаос в държавата за четвърти път Кой има интерес от това ????
106
5
 
5
 
! Отговори
до 111 преди 2 години
Точно така. *** сега да видиш САЩ как вият пред бензиностанции. *** да видиш във Франция по малките улички как се влачат клошари. После си купи краставица и домат с вкус на риба от някой немски магазин. Накрая финиширай в Италия, където се борят като луди с мафията си, ама не се случва. Ако не искаш на юг, *** на север, за да ти вземат децата, и да ги обучат на това колко е яко да си гей!
105
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен до Мафията преди 2 години
Гешев, Тикквата и цялата пасмина от ГЕРБ, ДПС, БСП
104
3
 
6
 
! Отговори
Хъм... преди 2 години
Едно доказателство дайте поне веднъж от ПП, само едно единствено и ще ви повярвам за каквото и да е! То не беше нелегални трансплантации, ко стана, тоя дето го назначихте взе да ви съди, иначе 0-нищо. Източеният язовир, на вашия любим гугъл, пак пълен? Инхаус? Ползвахте тая порочна процедура да поръчате машините за гласуване, без обществена поръчка и през държавна фирма. Едно бе хора, едно единствено доказателство, само ЕДНО? Но при толкова видни изречени лъжи, надали!
103
0
 
3
 
! Отговори
Васко преди 2 години
Лесно се ОБЯВЯВА на думи МАФИЯ И КОРУПЦИЯ. Проблема е, че дума дупка не прави. Няма резултати една година.Когато се повтаря едно и също то се изтърква ,а когато това се прави от хората които имат власт започва да мирише. Поставя се един до стената ,заковават го и се дава пример на хората. Останалото е шмекеруване.
102
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами, върнете си пак дпс и бойко. Вие ъова и си заслужавате. Заедно с копейкин.Никаква милост за селлянндурите и провинциалните лелки и срарчоци. Само високи цени и мизерия, мачкане и мутри, докато им дойде акъла в главите.
101
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
102 Повече от година изчегъртване, с цялата машина на изпълнителната власт, силовите структури и помощта на руските шпиони в България, не успяхте да докажете "кражбите" на ГЕРБ. Фиаското с ареста на алкохолно омаяният старик от ДС, бе осъдено то Брюксел.
100
5
 
4
 
! Отговори
Мафията преди 2 години
Ние си имаме Кирчо, Кокорчо и културиста. Буджака, Черепа Маджо
99
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вместо да гласуват бюджета и да свършат някаква работа която е полезна за държавата се занимават с интриги и глупости това с оставката на Минчев е несъстоятелно мафията показва мусколи позор позор позор