Кубрат Пулев: Не мога да повярвам, че хората гласуваха доверие на Слави Трифонов

Много пъти са му предлагали да стане министър
24 юли 2022 12:15, Росен Стойчев
200
Кубрат Пулев: Не мога да повярвам, че хората гласуваха доверие на Слави Трифонов
Снимка: БГНЕС

Нямам изкушение за политиката. Дойдоха много хора, но не ме изкушиха. Много пъти са ми предлагали да стана министър. Не мога да загърбя интереса на спортистите и да гледам нечий друг интерес". Това каза пред БТВ Кубрат Пулев.

"Предвиждах, че това ще се случи и за "Има такъв народ", за Трифонов.

Още по темата
Просто не мога да повярвам, че хората му гласуваха толкова голямо доверие. Не искам да говоря срещу някого, но тотално излъга хората. Той дори не се показа, той се скри", смята Кобрата

"Преди време беше такава ситуацията, от много места ме агитираха. Нямам болни амбиции. За мен е важно, ако има смисъл, да видя, че реално ще има максимален ефект, който да помогне на българския народ", каза Пулев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
7
 
24
 
! Отговори
оффф преди 1 година
тоя пък, какво ни интересува неговото мнение за политиката, да каже кога е следващия му мач, да се изказва там където е компетентен. И да хване най-накрая да набие някой боксьор на ринга, че напоследък само яде бой.
71
8
 
13
 
! Отговори
666 преди 1 година
Повярвай! И сега същите ,,умници,, ще гласуват за Възраждане, новите месии! Ще чакаме месията до Армагедон!
70
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 108Проблема с мисловната дейност не заради мускулите, той така или иначе няма толкова много, проблема идва от ударите в главата.
69
5
 
24
 
! Отговори
alex преди 1 година
и аз не мога да повярвам че си мислиш че си боксьор , а прот уличен бияч .......ама на
68
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти пък, като си някой многознайко, едва завършил с 3. Как можа да повярваш, че гласуваха за наглите, некадърни с дипломи, които не им трябват обаче. Които обслужват Русия/БСП, САЩ, ЕС и корпоративни интереси, едновременно но, най-добре обслужиха себе си. Забавления, лукс, който колегите им и в Западна Европа нямат. В най-бедната страна в съюза.
67
7
 
28
 
! Отговори
благоевград преди 1 година
А ти като какъв се изказваш бе помия долна !От мутри като теб които се правят на мъже на децата в дискотеките, акъл не искаме !Много си пр-ост не мога да разбера защо изобщо те дават по тв и тем подобни ..
66
14
 
12
 
! Отговори
И аз преди 1 година
не мога да повярвам, че има хора, които гласуват за анархо-фашиста комунист Копейкин, но всеки си има свои чуденки и ниво на IQ.
65
4
 
7
 
! Отговори
Чисора.. .. преди 1 година
не мога да повярвам, че Кубрат има връзка с чалга-певици........падна му гарда...
64
6
 
14
 
! Отговори
виктория преди 1 година
Слави Трифонов е лишен от всякаква логика,последователен е в провалите!Проблема е не в това,че България се лута като улаво шиле по избори и губи 2 ценни години. Проблема е че периода не позволява подобни изпълнения! Не ви ли стигнаха 33 години преход да си правите експерименти с тази страна, ами и последните 2 г, когато целят свят е в пандемия,бушува война в съседна страна и допускате да цари хаос.Ако това не е умишлено сте прости!Ако е преднамерено,тогава сте съучасници в разсипването на БГ!
63
2
 
3
 
! Отговори
Ето ти ИНФОТО преди 1 година
До моник бонева----------------------ПУТИН никога не го е интересувала унгарката от Югославия Моника Селеш а живо се интересуаше от расистко ксенофобската помия с която бе заливана руската тенисистка АНЯ КУРНИКОВА и използва ловко Моника Селеш да действа подприкитие.........................Запомнил съм изказване на наша съзтезателка по Худ.гимнастика която каза7"Руките МЪЖЕ гледат на Руските ЖЕНИ като на БОГОИЗБРАНИ а българският мъж турски азиатски чалгар и п ростак
62
5
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Щом и боксьора Пулев е разбрал...отдавна,че няма смисъл да се гласува за скрития в тъмното холче,седнал на...диванчето Славчо (явно за да не се виждат...конците с които го...движи задкулисието,пардон ГЕПИ от Банкя),значи е дошло ред и...други да го разберат.
61
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз разлика между Слави и Кобрата не виждам.Взели едни пари в това време и вече разбирачи в политиката.
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото българи - толкова мнения. С какво мнението на Кобрата е по-специално? Като избиратели всички сме равни, нали така, Кирчо?))) Но никой не е по-равен от Рашков.((
59
1
 
18
 
! Отговори
Един Българин пита преди 1 година
Днес, защо обиждате читателите си с този "мислител"? Всички отдавна разбраха, че той има непреодолими проблеми с мисленето. Предлага ли го за министър, голям смях.
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кажи в ко верваш направо
57
5
 
3
 
! Отговори
Абе преди 1 година
Прав е за Слави, но и на него не му е мястото в политиката. Единствено би бил добър за спортен министър.
56
2
 
8
 
! Отговори
Диван воевода преди 1 година
Диван воеводата някой виждал ли го е на живо? Здрав ли е? С акъла ли си е?
55
1
 
6
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Аз съм беден, много беден...българин. Обичам да мрънкам, прося, не съм работлив, но за сметка на това съм завистлив. Злобничък съм, но само към успелите, те са гадове! Разбирам от всичко, но съм недооценен. Най-големите врагове на отечеството ги громя вечер, между 19.00 и 21.00 в нета, когато ракийката ми е дала криле.Братя гербери и слависти, знам, че сме много. Ще победим!
54
3
 
1
 
! Отговори
моник бонева преди 1 година
До АнонименПо добре не го пиши това,защото преднамерената анти-пропаганда работи за тях!Българина е инатлив човек и като нищо ще гласува напук за него, ако всички предвиждания са анти ИТН!Народопсихология!Чалгаря може и сам да си прави черен пиар. Той по отношение на саморекламата е доста вещ,дълги години е в шоубизнеса познава си стоката,какви хора има насреща си!Трифонов или е луд който е решил ,че политиката е фасулска работа и той я умее най-добре от всички ,или някой умело му дърпа конците
53
0
 
4
 
! Отговори
Фен преди 1 година
шо ми триете коментарите бре, с тоя за 5 мин и ще му сменя мнението:)