Костадин Костадинов: В България е пълно с американски агенти

Според лидера на "Възраждане" у нас няма руско влияние
Обновена: 5 яну 2023 21:56 | 5 яну 2023 21:09, Красимир Ангелов
217

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов заяви в предаването "Денят ON AIR", че няма руско влияние в България.

"Русия е толкова изолирана от нашата страна, че думи нямам. Сигурно има руски агенти, но с американски агенти е пълно", подчерта той.

Костадинов коментира и наболялата тема от днес за бъдещето на въглищните ни централи.

"В началото на годината мина като водеща новина, че сме получили 1,4 млрд. по Плана за възстановяване. Само годишната печалба на ТЕЦ Марица Изток 2 до началото на тази година е половината от тази сума. Сега вече е на печалба. Още не знаем печалбата на американските ТЕЦ-ове, но със сигурност е по-голяма. Поели сме ангажимента да ликвидираме изключително печеливша индустрия за милиарди, за да получим милиони - това е национално предателство", настоя лидерът на "Възраждане" пред Bulgaria ON AIR.

Той подчерта, че Маришкият басейн може да бъде използван почти до края на 21 век. И добави, че това е почти неизчерпаем източник на енергия, за чието затваряне се говори.

"Това НС е мъртвородено. Тази конфигурация в парламента не работи. Единственото добро решение е да се саморазпусне. Парламентът на никого няма да липсва. Американската пета колона в парламента разполага с 227 депутати. Ако искаха редовен кабинет, щяха да си го направят. Третият мандат няма да се случи, личностните различия няма да позволят. Хората, които определят съдбините на България, искат да ходим на нови избори", каза още Костадинов.

"На 11 януари започваме събиране на подписи за референдум за запазване на българския лев. Поставили сме си за цел да съберем половин милион подписа", отбеляза лидерът на "Възраждане".

Още вижте в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
1
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 година
При избори ако няма манипулиране на вота Възраждане ще спечели.Но всички знаем че е по-лесно да купеш комисията отколкото гражданите
171
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
за съжаление руските са повече даже са в управлението парламента и президентството службите за сигурност енергетиката и други а копейкин явно не обича конкуренцията.
170
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отиди напрей една шпатла на Митрофанова, може и тройка заедно с Радев. Всичките се бийте кой да ви плаща я в Евра я в Рубли я в Долари.Мразя политиците ни, нямало е един нормален от както съм роден. Колкото по малко се бъркате в живота на хората толкова по - добре. Едни могат да говорят против Руснаците ама немогат да говорят против ЕС и САЩ. Другите могат да говорят против САЩ и ЕС ама немогат да говорят против Руснаците. ЯСНО КОЙ ВИ КЛАТИ ФЕСА като бял ден!!!!
169
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма руски агент, но има агенти на болшевиките. КГБ не е напускало България. Копейкин какъв е?
168
1
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Байдън е кофти президент,а Тръмп сам си уввреди за евентуален следващ мандат. В същото време в Русия цари хаос и Путин вече е аутсайдер.По-скоро си мисля,че България е пълна с двойни агенти-руско-американски.Либерализмът изврати всичко и предаността е забранена.Но и друго ще кажа на КК.ЕС подслонява с домове,месечни социални и право на труд всички руснаци.Не е такъв случаят с американските граждани,които нямат право на нищо. За мен ЕС е абсолютно проруска мафия. Дали на КК му прави впечатление?
167
6
 
7
 
! Отговори
Радньо преди 1 година
Костя, дypak си. Или по-точно хората, които ти гласуват доверие, ама и това ще мине. Нали знаеш колко е електоралната подкрепа за Атака към днешна дата? Това те чака и теб, с долнярската кремълска пропаганда, която тръбиш денонощно.
166
8
 
8
 
! Отговори
тя преди 1 година
"Възраждане" казват това ,което другите срамежливо премълчават !
165
3
 
3
 
! Отговори
тя преди 1 година
Колкото са посолствата ,толкова са и агентурните мрежи ,просто това им е работата !
164
2
 
2
 
! Отговори
Ген.Суровикин АРМАГЕ преди 1 година
Вугариа нема да я има до 2060 году..Амин .
163
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов е най-адекватният български политик в момента. Много хора ще се преориентират към Възраждане заради това, че само те виждат истинските проблеми на България и предлагат решения. А за активирането на троловете против него няма какво да говорим! Както винаги!
162
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съм фен на Възраждане, ама не виждам нищо невярно в казаното от него. Държавата ни е окупирана от американски агенти, те не само че не се крият, но и явно се афишират. Всички се привикват в американското посолство, за да им се нареди какъв парламент да съставят и какво позиции да имат. Какъв е изобщо смисъла да има избори и да се гласува, след като американците решават, вместо българите. Държавата ни се управлява не от народа.
161
6
 
8
 
! Отговори
Бориславов преди 1 година
Не забравяйте, че тия от партия възраждане ви говориха, колко лоши са ваксините-експериментални течности, а се оказа че половината са ваксинирани. Не забравяйте, че възрожденци плюят еврото, а спестяванията им са в евро. Всичко е с цел да се облажат от властта, като ви говорят щуротии. Коцето даже и къща си построи от партийната субсидия, ама българина като му покажат един байрак и е патриот на маса. Толкова за тия пишман патриоти, а че са агенти на Кремъл е ясно. Не случайно му казват Копейкин.
160
4
 
5
 
! Отговори
Еди Кой си преди 1 година
Аз като гледам, Май.. На така лелеяните избори за Възраждане.. Май и те ще я свършат като ИТН. Само със свои интереси и непрекъснато мрънкане за избори, няма да стане. Май всички в тоя парламент са против съставяне на правителство и цел-хвърляне на Държавата в хаос. Които не е кадърен да управлява и да полага грижи за тежкият хал, до който доведоха България, нямат място в Парламента!
159
7
 
3
 
! Отговори
Левски преди 1 година
До АнонименКакви престъпления са извършили? Защо като унищожаваш държави като печаташ долари и плащаш да съсипваш икономики трябва да е нормалнооо...Малко ни е още трябва ...
158
3
 
1
 
! Отговори
Левски преди 1 година
До ГроздевЕврика испъкна как го доказа че са проруска партия и кой ти вмени че е много лошо това?Ааа да за теб е нормално да наблюдаваш 33 г. не 2 или 3 а 33г. как една нация на която 20% от същата нация ограбват собственният си народ наричани богати и изгониха работоспособния народ от държавата си.Слушай Виктор Николаев той щА Упрай...сигурно нямаш деца...
157
3
 
2
 
! Отговори
Левски преди 1 година
До АнонименЗащо долу ние народът не щем унищожаване на държавата не щем 60 пола не щем чужди пари да ги усвояват на наш гръб без право на реагиране...а ти си отивай при половете и не ни занимавай...
156
2
 
1
 
! Отговори
Левски преди 1 година
До АнонимКакво се така се чудиш. Каква история има той и каква имат останалите предатели в парламента 33 г. се хвалят депутатите как ни ограбват и стигна се до там да усвояват милярди на 80 % бедните българи вменяват полове 60-70 ли бяха...ако си от богатите разбирам защо се чудиш на тЕа хора...поне не им се подигравай /на обикновените хора/...
155
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко е вярно и точно казано! Няма как народът да бъде заблуждаван дълго, все повече хора осъзнават, че във Възраждане е спасението!
154
13
 
11
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Трябва още много американци. Защото такива като тоя са повече. И пречат на обществото.
153
7
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Ако е така. Тоя нямаше да говори , а трябваше с чамадан на гарата за Москва .