Васил Терзиев: Споделена е отговорността за ситуацията в София

Продължава работата, отбеляза той
28 ное 2023 17:50, Нели Христова
142
Васил Терзиев: Споделена е отговорността за ситуацията в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Продължава работата. На всички ни се иска много по-бързо да бъде разчистено, но не може да смогнат всички. Има прекалено много поражения от счупени дървета.

Това заяви кметът на София Васил Терзиев, предаде репортер на БГНЕС.

"Фирмите на места не се справиха. На места и хората не са си помогнали да почистят пред входовете”, добави Терзиев.

"Споделена е отговорността. За една спирка отговаря електротранспорт, за подлеза отговаря районната администрация. Сега ще направим пълен списък с това кой какво трябва да почисти. Ще го разработим като протокол и следващия път ще бъдем още по-подготвени", увери той.

Терзиев посочи, че са наложили глоби в размер на 120 000 лв. Градоначалникът увери, че всички служби са ангажирани и се работи усилено.

Той каза, че нискоемисионната зона още е неуредена тема. По думите му ще бъдат засегнати около 20 000 автомобила и отлагането на зоната към момента е невъзможно, защото е нужен Общинският съвет. "Не е ясно санкциите как ще се налагат", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
1
 
! Отговори
Кирил преди 5 месеца
Тихо се сипе първият снягМамин Васко вдигна белия флаг
123
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма сняг ,няма спиране на тока . Всичко грее и свети. Това са путински лъжи .
122
4
 
0
 
! Отговори
@@@ преди 5 месеца
В Етишопия сте много критични бе, тъкмо го избрахте тоя умния селф мейд милионер и веднага хейт.Човека още свиква с новото работно място, малко толерантност моля
121
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Колко бързо дойде промяната в София - толкова желана, толкова чакана - а изведнъж се оказва, че софиянци никак не я харесаха. Не мога да ги разбера, мислех че тези дни и те ще мятат шампанско като кмета заради сполетялото ги щастие от падналия първи сняг.
120
0
 
9
 
! Отговори
Надя преди 5 месеца
И като отговорността е споделена ти ще се самоглобиш ли? Едва ли ,всичко е бла,бла,бла. Самонадеяни лъжци и наглеци сте вие.
119
1
 
11
 
! Отговори
1212 преди 5 месеца
Не знам кой трябва да чисти ама гражданите си плащат данъците а вие сте там да намерите начин да свършите работата. Кво стана с 50 те мил. които оня ден раздадохте на вълка и сие.
118
1
 
10
 
! Отговори
О, божке преди 5 месеца
Абе, момче, престани с това "още по-подготвени". Ама вие не сте били подготвени, а бяхме много неподготвени и още има клони по кварталите. Снегът се превърна в киша и три дни след снега, дъждът изчисти тротоарите. След стотици в Пирогов с фрактури. Спри с тези протоколи и ще направим, ще сме..като по онова време. След 5 години няма да има пари и хората ще потребяват каквото им трябва? Сваляй розовите очила и започвай да работиш. Дядо ти, баща ти, чичо ти ги няма да те бутат и пондуркат.
117
1
 
9
 
! Отговори
Ост преди 5 месеца
Значи друг му е виновен на той или като са много виновните няма да има наказани .... ле..ке
116
1
 
11
 
! Отговори
А преди 5 месеца
Абсолютни смешници - ще направим, ще създадем... в бъдеще време сипват обещания на кило.
115
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Васко ухото след 30 Санта сняг обяви бедствено положение, спряха тока на половин София, затвориха цели квартали заради непочистени улици, спряха водата и напълниха болниците с пострадали заради замръзналите улици. Но той ще направи протокол.
114
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако отговорността е споделена,нека и краденето си споделяме.
113
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Kyфapчeтaтa c нapogнa napa нa ДC ce въpнaxa ga ynpaвлявaт Бълrapия...
112
1
 
10
 
! Отговори
Чичо Оруел преди 5 месеца
Скоро Васка ще открие министерството на ИСТИНАТА и тогава ще видите един сняг ;)
111
3
 
11
 
! Отговори
Марко преди 5 месеца
Имах приятелка Василка ! Не че се хваля ,ама беше хубава жена ! И в много ситуации имаше по мъжко поведение от Васка кмет на София!
110
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Cnogeли Coфия...
109
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е той сега се учи момчето. Оставете го 5 години да се понаучи. Или 10. И ще станат работите. Имайте търпение.
108
3
 
11
 
! Отговори
новина преди 5 месеца
ПП подали официално заявление за смяна на името си - вече ще се казват ПТП.
107
1
 
17
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 5 месеца
Това е много несериозно!!!! Кое е споделено ???? Че хората нямат ток повече от двадесет и четири часа? И господина който беше готов за зимата ги обвинява че не са си изчистили пред дома ????? ОТГОВОРНОСТТА Е НА КМЕТА БРЕ !!!!! Надявах се да излезне и като мъж да признае че се оа....ка ама не то да беше мъж да излезе !!!!!!! Няма мъже вече братче кво да ги правиш!!!!!!
106
1
 
5
 
! Отговори
НастаналМечтания Мир преди 5 месеца
Късметът на София е заявил пред верни нему ортаци,че ако нете тотой щалдаимсере в устата,при което ЧетатаКъсметковци,облечени в национални порнотекстилия бойно се развикали БългариЮнаци и Вив Перутката Боби целволетенияЧереп.Като се разчуло че се вика череп,Черепът се върнал в Южните араб територетки шо е забравил сушените смикини.След катоВасо многократно билнаречен Вазо,натъртено з, ВаЗо,с кимане на двете си уморени глави,Кметът изразил съглсие Народът д го прекръсти на Вазов а др Вазопедераза
105
1
 
16
 
! Отговори
ПРАЗНОТО КУФАРЧЕ... преди 5 месеца
НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ, ЧЕ БИВШИЯТ МИЛИОНЕР, АКО НЕ БЕШЕ ПРАХОСАЛ КУФАРЧЕТО, ЩЕШЕ ДА ДОЙДЕ ДА РИНЕ СНЕГА В СОФИЯ, И ДА ГО ПРАВЯТ НА ДРОБ ОТ ПОДИГРАВКИ.....??