Борисов: Преди вадеха снимки на мен, сега вадят на тях, на кучета и котки...

Направих Дани Митов зам.-председател, за да имаме мост към ПП
Обновена: 19 апр 2024 10:05 | 19 апр 2024 10:05, Нели Христова
83
Борисов: Преди вадеха снимки на мен, сега вадят на тях, на кучета и котки...
Снимка: БГНЕС

Никакви очаквания, даже не знам, че се срещат. Тяхна работа, те носят цялата отговорност. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в кулоарите на парламента срещата между президента Румен Радев и служебния премиер Димитър Главчев във връзка с искането на последния да бъдат сменени външния и земеделския министри.

"Вече не се съгласявам за нищо", отсече Борисов.

За тях не коментирам нищо повече, отсече той всякакви въпроси за Радев и Главчев.

Борисов обаче отново напомни за масата партийни кадри на БСП, които Радев е назначавал в служебни правителства, за партиите на Стефан Янев и ПП.

ГЕРБ ще подкрепи всички комисии, обясни лидерът.

"Гледах какво се случва, вадеха снимки на мен, сега се вадят на тях", пошегува се по темата с пудела. "Гледах какво показват по телевизията - кучета, котки. Но иначе казах, че ще коментирам, когато има решение на съда", обясни Борисов.

Запитан дали би работил с ПП-ДБ след изборите, той обясни: Всичко зависи от тях. Не мога да разбера - те не реагират по министрите, които бяха в служебните кабинети на Радев. Не реагират за външния министър. А аз взех човек от тях - Дани Митов, и го направих зам.-председател, за да имаме мост към тях.

А за министрите си, които останаха, нищо не казват, за областните управители също. Не е честно всеки ден всеки въпрос да е свързан с само с външния министър, ядоса се Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
1
 
! Отговори
.... преди 1 седмица
......
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
По добре Борисов отколкото внуците на БКП ,ПП особенно нагли хора ,смениха конституцията в тяхна полза,взеха правата на президента и гл.прокурор ,хвърлиха милиони по Украйна ,ПП на колене ,че ви прати.на изборите на Марс гадове
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Измисли ли план Б за Главчо,че той много забравя.Нищо,че има 23 съветници,които пък даже и не мислят.
73
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В страна Тиквония ,Тиквончо и Шиши командват под зоркия поглед на Доган паша.След изборите пак същия филм ще гледаме.Нормалните хора не ходят да гласуват защото няма за кой и това е пагубно за България
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На тебе само икони трябва да ти вадят! Четири папи са те галИлИ по главата, двама патрирси прати в рая.... Св. Св. св Бойко Борисов требе да те именуват!
71
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
НАЛИ ИЗЧЕГЪРТАХА ГЕРБ И КАКВО НАПРАВИ РАДЕВ? ПАРТИИНИ ПРОЕКТИ?ХАРВАРД ДОЙДЕ НА КРАКА ДА УПРАВЛЯВА, НО НА БЪРЗА РЪКА НИ ОПРАВИ!ПАРИТЕ ГИ НЯМА! ПЪТИЩА НЯМА! НИЩО НЯМА! НО ИМАМЕ ЗАКОНИ!ДАЖЕ ВНОСИТЕЛЯ НА ЗАКОНИТЕ ОСТАНА НЕДОВОЛЕН!
70
3
 
4
 
! Отговори
КОЙ МИ С.А В ГАЩИТЕ? преди 1 седмица
КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ "ЕНТЕЛЕГЕНТЕН" ЗА ДА ГЛАСУВАШ ШЕСТ ПЪТИ ИЗВЪНРЕДНО ЗА ЧАЛГАРИ, ШАПКАРИ, ПАРАПЕТИ, ШАРЛАТАНИ ИЛИ ДЕСАНТЧИЦИ В РАМКИТА НА 2 ГОДИНИ?
69
1
 
6
 
! Отговори
рендетУ преди 1 седмица
Качеството на политическите лидери, зависи пряко от качеството (интелект, ерудиция, нравственост) на населението!!! Не може нормален, средно интелигентен и ерудиран човек да гласува за Мутри, Меринджеи, Чалга шоумени и Олигарси, и то не веднъж, а многократно!!! Извода си го направете вие!!!
68
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Толкова си ми опротивял,че даже нямам желание да те коментирам.
67
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Къдравата Сю си придава важност, ще кажеш, че нещо зависи от него.Пеевски му свирна да излезе от къщичката за кученца, която представлява ГЕРБ, за да го нахрани и него малко и Дани Сю почна радостно да мята опашка и да подскача. После се разбраха друго с Тиквата и Чорапа и Пеевски му би един шут на гербавото кученце да се прибира обратно в къщичката от където е изпълзяло, горкото. Отново ненахранено, но и отново изгаврено и унизено.Пеевски буквално се гаври с гербопитеците хахахаххахаха
66
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Оня бил забравил кой е Даниел Митов,тоя пък не знаел,че ще се срещат с президента.Имаме си старци разбойници на високи нива,време е да ги пенсионираме,че очевидно са с напреднала деменция.
65
4
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 седмица
Циркаджия, ама номерата му вече не вървят, изтъркаха се!
64
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Отговорността за Външния министър е на този, който го е посочил и който го избрал Главчев (разбирайте Борисов)!Трябва да си завършен айдиът за да поискаш втора смяна за Министър с един и същ ресор два пъти за 12 дни!
63
2
 
3
 
! Отговори
Драпаме преди 1 седмица
за еврозоната, за да може корупцията да тече по-мазно, а и с допълнителни корупционни помощи отвън. Като приемем еврото, ще ни държат като куче на синджир и каквото и да става, няма да имаме право да сме несъгласни с решенията на ЕС. Ще ни режат парите, както си искат.
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всички носят отговорност, само главният интригант Тиквата е невинен и чисто бял като нов чаршаф.
61
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Докато Борисов и Пеевски са в политиката и ежедневно по медиите, вместо в затвора, където йм е мястото, ПРОМЯНА няма да има.
60
5
 
3
 
! Отговори
ББ НИ ОСТАВИ НЕЩИЧКО преди 1 седмица
МИ НАЛИ ИКОНОМИКАТА НИ Е НАСЛЕДСТВО ОТ БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ 12 ГОДИНИ? ТОВА КОЕТО ИМАМЕ Е НАСЛЕДСТВОТО ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ. ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ ИМАМЕ ПОСТРОЕН САМО ЕДИН ЗАВОД ЗА ЕЛ. АВТОМОБИЛИ, ТРИ МОСТА, ДВА ТУНЕЛИ И ЧЕТИРИ МАГИСТРАЛИ И НИКАКВИ ИНВЕСТИЦИИ И НИКАКВИ ПАРИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ?!?!?! НИЩО!
59
2
 
5
 
! Отговори
Кръвожаден преди 1 седмица
Банкянския Лукашенко скоро не е пребивал протестиращи и е жаден за кръв.
58
5
 
3
 
! Отговори
РАДЕВ ДОКАРА РАШКОВ преди 1 седмица
АБЕ МАЙ РАШКОВ ИМА ПОВЕЧЕ ПАЧКИ И ИМОТИ ОТ БАЦЕ? БИЛ Е НА НЕЗНАЧИТЕЛНИ ДЛЪЖНОСТИ СЪС СКРОМНА ЗАПЛАТА А ГРАДИНАРЯ МУ Е МИЛИОНЕР? БАЦЕ Е ПЪРВИЯ И НАЙ-ВАЖНИЯ В ДЪРЖАВАТА ЦЕЛИ 12 ГОДИНИ, А РАЗНИ ЦЪЪРВУЛИ КРАДАТ ЯКО И ТОПЯТ ЧОВЕКА ОТ КОЙТО 12 ГОДИНИ Е ЗАВИСИЛА ДЪРЖАВАТА И ИЗБИРАН ТРИ МАНДАТА ОТ НАРОДА?
57
2
 
6
 
! Отговори
Не го ли е срам? преди 1 седмица
За 12 години не е оставил НИЩО, само кражби и корупция.. Държавата е пред тотален разпад. Не го ли е срам да излиза и да се показва?