Димитър Главчев лично кара картера с който българската делегаци към Света Гора

Днес министърът ще проведе среща с духовното ръководство
Обновена: 10 май 2024 21:08 | 10 май 2024 14:53, Нели Христова
9
Димитър Главчев лично кара картера с който българската делегаци към Света Гора
Снимка: Facebook

Премиерът Димитър Главчев лично пое управлението на катера, с който българската делегация се придвижва при поклонническото си посещението за Света Гора в Атон.

Българските държавници пристигнаха днес, а довечера ще участват във вечерната и нощната служба и в светата литургия, както и в литийното шествие с иконата на Свети Великомъченик Георги – Зограф.

Заедно с премиера Главчев в Света гора са министрите на образованието и науката проф. Галин Цоков, на културата Найден Тодоров, на туризма Евтим Милошев, на земеделието и храните Георги Тахов, както и народни представители.

Служебният министър председател ще проведе среща с духовното ръководство на Света гора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от Избори 2024
ЦИК: Ще обявим резултатите в срок
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
Всичко това за сметка на българските данъкоплатци. Ядене,пиене и воаяжи на мутрите,които ограбиха България и продължават да ограбват българския народ.
8
0
 
0
 
! Отговори
Аман от полуграмотни преди 1 седмица
доста грешки в кратък текст...Света Гора в Атон /то май е едно и също/ Монасите да си пазят Паисиевата история, че предишната официална делегация от 90-те години я открадна и тържествено я дари на НИМ/ та се чудихме как да я върнем/
7
0
 
1
 
! Отговори
Обективен преди 1 седмица
Картер кара делегаци ????? Ха-ха-ха-ха.
6
0
 
3
 
! Отговори
Рапунцел преди 1 седмица
Картера???
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кьор софра на държавна издръжка. Пари за болни деца няма а за гуляи бол.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Ристю Мравояда :- да ядеш на Буци та шу ци....
3
0
 
3
 
! Отговори
Ристю Мравояда : преди 1 седмица
ГлавчУ - аматьор! А моя десант с гумената лодка на Росенец? А целуване на ръка на Доганя и каквото друго подаде? А мазното турско кафе в скута на Шиши Магнитски?А четворната трансатлантическа сглобка с Буци,Шиши у ХараКиро? А правосъдната схема? Ами потурчването на конституцията? Ами бетонирането на Толупий 404 Банкянски доживот във властта?А най-бързо изпълнени инструкции от Посолството? А грантовете от Козяк 16? Ами заслужената титла Грантояд? ГлавчУ - аматьор!!!
2
0
 
5
 
! Отговори
Пресцентър преди 1 седмица
Хахаха, след като се видя, че Главчев може да работи на две места едновременно и след тази публикация, екипът на Днес първи съобщиха, че отварят трета паралелна позиция за мултифункционалния господин - водач на картери. Той ще трябва да има сериозен опит с български делегаци. Кандидатурите на хора без опит няма да бъдат разглеждани.
1
0
 
11
 
! Отговори
какъв е този картер? преди 1 седмица
Днес.бг: "Димитър Главчев лично кара картера с който българската делегаци към Света Гора" АЗ: извинете, ама нищо не разбрах от заглавието! Какъв картер кара Главчев? Знам, че всеки двигател си има картер, но как се кара картера по пътищата? Икакво означава думата "делегаци"? На немски или латински ли е? Там някои думи завършват на -ци! А израза "С който българската делегаци към към Света гора"-тук пък съвсем нищо не разбрах.