Рашидов: Слави е проект на Доган, знам кои партии в кои кръчми са създадени

Този парламент е стигнал своя праг, смята той
20 юни 2024 09:23, Александър Попов
115
Рашидов: Слави е проект на Доган, знам кои партии в кои кръчми са създадени
Снимка: БГНЕС

"Аз не съм убеден, че това са най-мъдрите хора, които ще оправят държавата. Капацитетът е толкова. Всеки човек има своя праг и граница, докъдето може. Този парламент е стигнал своя праг, до тук може. Повече дъно няма, ние сме там. 70% не гласуват – там са учени от БАН, професори, доктори, инженери, журналисти, хора на изкуствата. Този мозък не може да седи само робски – както не гласува, утре ДПС ще бъде първа сила. Една-две птички в този парламент пролет не правят. Толкова може, повече няма да направи. Не очаквайте друго", заяви бившият депутат и председател на парламента Вежди Рашидов пред bTV.

Все пак той смята, че правителство ще има, като той прогнозира интересна развръзка.

"Взаимно ще играят спектакъла. Ще дойде до Слави, ще му дадат мандата, зависи президентът как ще играе. С подкрепата на ГЕРБ, в името на народа ще се сглоби, защото Слави е проект на Доган. Аз толкова много неща знам, че не ми се говори. Не аз съм бил близък до Доган, Слави е ходил до Доган, нормално – учил се е на политика. Инженерството може да го прави абсолютно всеки. Знам много партии в кои кръчми се създадоха. Защото ако ГЕРБ направи с ДПС, много отговори трябва да даде на електората си. С ИТН стигат, но трябва някакъв спектакъл, дайте да го видим", каза Вежди Рашидов.

Той коментира и избора на председател на Народното събрание.

"Рая Назарян е симпатично и красиво дете. Хубаво момиче, хубава жена. Не съм много близък с нея, но изхвърлянето един път и въртенето на центрофугата не е добре за бъдеща кариера. Когато влизаш от парадната врата, втори път е трудно, излизаш от задната врата. Съжалявам, че тя бе отхвърлена. Да, тя мина през стъргата. Мелачката я смля и пак цяло парче сега не става. Това е в рамките на шегата. Жал ми е за момичето, защото тя трябва да има перспектива и да върви напред“, посочи той.

По думите му законът трябва да се промени, така че лидерите на партии да не могат да предлагат председател на Народното събрание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
7
 
! Отговори
Тоя дъртак преди 3 месеца
Има хората съвсем за ***. Ег_ати измишльотините
16
4
 
16
 
! Отговори
Хаха ха преди 3 месеца
Вярвам , че е честен човек с над -2 милиона влог при герб кога ние работещите нямахме и по -500 лв в банката , щото герб/дпс даваше -400 лв заплатаАбе вервам му отвсякаде
15
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Рашидов много знае но не казва къде ГЕРБ е създадена.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
към 14, Михайлов имах предвид*
13
5
 
3
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 месеца
Не разбрах кой върти центрофугата и какво има предвид под "центрофуга" . Иначе...ако сам не си си проект, няма как да бъдеш проект на друг. Значи...аз за да стана проект на РП или АП, първо трябва да им се представя, нали? Значи лично аз съм проект на себе си. Това да хванеш някой в кръчмата и да ти е проект, са пълни фантазии.
12
6
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ преди 3 месеца
РАШИДОВ, КАКВО СЕ СЛУЧВА С ТЕБ?..... НЕ ПЛЮЙ ТАМ, КЪДЕТО СА ТЕ ИМАЛИ ЗА, НОРМАЛЕН ЧОВЕК...
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
досега всички, дори нинова говореха как правителство ще има, защото ИТН ще подкрепи ГЕРБ и ДПС, никой не си задава въпроса защо началникът на величие отсъства още първия ден, при самата клетва, че Виктория Василева е сменила куп партии, а василев заяви, че нарочно не плащал задълженията си,а можел да ги изплати веднага, защо толкова марков иска да се срещне а борисов лично и да говори за кабинет
10
2
 
11
 
! Отговори
Вьзмутен преди 3 месеца
Защо не каже -ако не бе в герб щяха ли да му вьрнат - над 2 милиона кеш от фалиралата -ктбА по интересно е каква заплата е получавал та е сьбрал над 2 милиона влог в ктбДали има още в други банки незнам
9
5
 
5
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 3 месеца
То на слаеуцата и личи , че си пада по турския ... бей. Опитва да го прикрие , но не и се получава. Горката . Чуди се и тя кой батко е по - добър. Иначе такъв срам носи, че от години не си е показвала сурата навън. Достойна е тя.
8
4
 
6
 
! Отговори
Ръсел преди 3 месеца
А добрутро
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Айде, пак - вечната борба. В тая държава никой не се вълнува от политика - само от Бойко, Доган, Пеевски. Дори за Рая Назарян не се коментира образование, качества и т.н., а колко красива била. Мда, много е важно за председател на НС да е красив, трябва да радва окото.
6
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Славитуу каза на боко да делим властта 50 на 50 . тиквата вика НЕЕее!!! Не давам власт ще строя дворец в Банкя с парите на народа . Власт не давам щото може да ми го вземат с техен прокурор . Само от мойте прокурори искам . Славитуу пак му вика - Аве дай половината баница ве сенски тарикат . НЕЕеее !!! Ти знайш ли на кого съм се дупил аз ??? кай май милвал и по главата и по дупето ? И Славитууу - Ми тогава ще си напрая партия да не са задавиш с власт . Ненаситник дебел .
5
8
 
16
 
! Отговори
Мата Рая преди 3 месеца
Тоя дърт пияница с размътен мозък от къде го извадихте?
4
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Я кажи герп-дпс тогава къде са създадени и на кой са проект.
3
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Прав е Веждичката,Гнусния Чалгар е осмивал кого ли не,но срещу Доган дума не е обелвал едно време даже много обичаше да му връзва обувките,ама обърнат с гръб към него.
2
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За кръчмите е сигурно че ги знаеш - за другото не толкова .
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не знам но в този парламент явно работят климатиците на макс понеже аз не видях един депутат по къси *** и риза с къс ръкав.