Рашидов: Слави е проект на Доган, знам кои партии в кои кръчми са създадени

Този парламент е стигнал своя праг, смята той
20 юни 2024 09:23, Александър Попов
115
Рашидов: Слави е проект на Доган, знам кои партии в кои кръчми са създадени
Снимка: БГНЕС

"Аз не съм убеден, че това са най-мъдрите хора, които ще оправят държавата. Капацитетът е толкова. Всеки човек има своя праг и граница, докъдето може. Този парламент е стигнал своя праг, до тук може. Повече дъно няма, ние сме там. 70% не гласуват – там са учени от БАН, професори, доктори, инженери, журналисти, хора на изкуствата. Този мозък не може да седи само робски – както не гласува, утре ДПС ще бъде първа сила. Една-две птички в този парламент пролет не правят. Толкова може, повече няма да направи. Не очаквайте друго", заяви бившият депутат и председател на парламента Вежди Рашидов пред bTV.

Все пак той смята, че правителство ще има, като той прогнозира интересна развръзка.

"Взаимно ще играят спектакъла. Ще дойде до Слави, ще му дадат мандата, зависи президентът как ще играе. С подкрепата на ГЕРБ, в името на народа ще се сглоби, защото Слави е проект на Доган. Аз толкова много неща знам, че не ми се говори. Не аз съм бил близък до Доган, Слави е ходил до Доган, нормално – учил се е на политика. Инженерството може да го прави абсолютно всеки. Знам много партии в кои кръчми се създадоха. Защото ако ГЕРБ направи с ДПС, много отговори трябва да даде на електората си. С ИТН стигат, но трябва някакъв спектакъл, дайте да го видим", каза Вежди Рашидов.

Той коментира и избора на председател на Народното събрание.

"Рая Назарян е симпатично и красиво дете. Хубаво момиче, хубава жена. Не съм много близък с нея, но изхвърлянето един път и въртенето на центрофугата не е добре за бъдеща кариера. Когато влизаш от парадната врата, втори път е трудно, излизаш от задната врата. Съжалявам, че тя бе отхвърлена. Да, тя мина през стъргата. Мелачката я смля и пак цяло парче сега не става. Това е в рамките на шегата. Жал ми е за момичето, защото тя трябва да има перспектива и да върви напред“, посочи той.

По думите му законът трябва да се промени, така че лидерите на партии да не могат да предлагат председател на Народното събрание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
11
 
! Отговори
Марин М. преди 3 месеца
Слави е проект на Доган.Казва го не филанкишията,а човека който е бил и е в кухнята на омразната турска партия.Дали е така,че итн са малкото дпс,ние го знаем,зависи от действията на учиндолския с които ще ни опровергае, или не.Т.Йорданов,когато говориш пред камера,не го усуквай като лясковски ***,а говори така,че да се противопоставиш на един от омразните льохмани,които си играят с държавата като с фирма от 1992 год.Всички знаем за тази фирма и за нейният създател.
36
2
 
3
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 месеца
Днесбг ви дава поле за изява. Това означава ли, че вие сте проект на днесбг? Замислете се, преди да твърдите врели-некипели. А политиците са ни ясни, те само с това се занимават-да бълват полулъжи и полуистини.
35
2
 
16
 
! Отговори
Край с ГЕРБ? преди 3 месеца
Идва ли краят на ГЕРБ?
34
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Герп се славят с кадрите си, пияница и то от най-допните, главната мутра на прехода, наркомани и пидирасти, нема такъв сбирщайн.
33
1
 
1
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 месеца
Знаете ли какво казвате повечето тук? Вие казвате "аз съм съединител, но съм женен с 4 деца и мразя съединителите". Кое определя човек -действията му или мислите? Вие може да си мислите да убиете руснак, но не го правите. А може и да не си го мислите, а да го направите. Кое определя ВАС като гражданин на една държава? Не за равяйте, че може да си проект на някой, както твърдите, но може да станете и двойни агенти, да се възползвате от благоволението на някой!
32
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Айде пак Слави бил партия на Доган, а кой се коалира с вас бе умно красиви жаби такива, видяхме ви колко сте "принципни" от разни референдумчета и пълните гащите
31
5
 
11
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 3 месеца
Пеевски е истинският лидер на ИТН, на Слави му плащат от време на време да каже нещо за да кълват шараните на гола кука...
30
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Славчо е на Доган,това го знае всяко дете!
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 16, не е нужно рашидов да го казва, самият борисов се хвалеше, че ГЕРБ е проект на немска фондация, в управителния съвет на която влиза Меркел, те не са искали борисов, но Меркел казала, че и трябва полицай
28
3
 
5
 
! Отговори
а,добро утро преди 3 месеца
тоя направо откри Америка,но си истава същия нендерталец дето преценява една жена дали е хубава,гну сен мачист,нищо не е научил,ако мъжете ги оценяваха по външността щяха гладни да измрат,добре че са си заформили патрирхат с привилегии,че иначе нямат никакъв шанс ако трябваше да се съревноват на равни начала с жените
27
3
 
6
 
! Отговори
О, божке преди 3 месеца
Доган е учил Славчо на политика? Е, нема какво, ако може да не обучава повече кадри. Шоумените щели да предлагат кабинет? Пак ли шнорхела и онзи изцъклен, дето крещя по телевизиите, че е роден на пъ па на Сооофиияяя. Абе, закривайте държавата.
26
1
 
11
 
! Отговори
Курис Пичерядис преди 3 месеца
Начина на изразяване на нашите " Политици"няма аналог никъде по света....
25
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Слави е пионка на мутрите и Доган още от 1992г.Кръста му е под ъгъл 90 градуса...
24
4
 
10
 
! Отговори
Край преди 3 месеца
А не бе - 20г. в най-гледаното време на най-гледаната тогава телевизия го държаха сигурно щото е най-големия умник и прави най-хубавите смешки. Доган го държа там разбира се.
23
4
 
11
 
! Отговори
Дали е пияница преди 3 месеца
или не Рашидов, не е важно,но,че ИТН са създадени от Доган това е верно,цялото минало на тази шайка измамници показва и доказва думите на мултака!Защо не сглоби правителство Чалгаря когато цялата власт беше в ръцете му-ТРИ ПЪТИ ПРЕДЛАГА ЗА МИНИСТРИ ИЗМИСЛЕНЯЦИ С ЦЕЛ ПРОВАЛ!Как така фирмата на Тошкото е с партньор депутат от ДПС?Как се ИЗЧАГЪРТВАТ мутрите когато през 90-те същите са те уредили в ТВ-пространството и си им слугувал?Колко са заблудени от проsтотията си електоратът им не е за вярване
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Рашидов,откакто го изхвърлиха като мръсно коте,прогледна. Много знаел,ама ще си мълчи.Че утре като му закъсат строителните проекти Кой ще помага.Както в случая с КТБ.Мултака си взима милионите,а българите го издухаха...
21
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
оставете ги на мира, на Петков и Иванов им е позволено да правят правителство с ГЕРБ и ДПС, денонощно да ни говорят колко са се променили пеевски и борисов, колко добри са станали, а сега като пострадаха от другаруването си с тях, сетиха се за лозунгите от протестите и песните, които пееха, които бяха на музикантите на ИТН и никой друг няма право да говори с представители на ГЕРБ - ИТН няма да получат мандат, президентът е лоялен на БСП, на тях ще даде трети мандат ако се стигне до там
20
3
 
10
 
! Отговори
? преди 3 месеца
Електората на ГЕРБ знае че с ДПС са винаги в един лагер.Слави е пионка на мафията както видяхме последния път. Таки му казва и той действа. Но Величие, Възраждане то все едно и също.Преди бяха Атака, после Патриоти, ВМРО и незнам си какво.Електората и там е един и същ.
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Аз не съм убеден, че това са най-мъдрите хора, които ще оправят държавата." -> "Повече дъно няма, ние сме там."
18
1
 
8
 
! Отговори
Пищалов преди 3 месеца
Много насечен и неразбираем говор, сякаш и той е сръбнал в някоя кръчма.