Пеевски за отказа на Радев да ни представлява пред НАТО: Обслужва чужди интереси!

Според председателя на ДПС президентът се опитва да дестабилизира държавата
27 юни 2024 18:12, Нели Христова
352
Пеевски за отказа на Радев да ни представлява пред НАТО: Обслужва чужди интереси!
Снимка: БГНЕС

Отказът на Румен Радев да поеме отговорността да оглави делегацията на България на Срещата на върха на НАТО е потвърждение на това, за което предупреждавах многократно - неговите позиции обслужват чужди, а не националните български интереси и са подчинени на зависимости и връзки на Изток, обратно на евроатлантическите ценности и принципи! Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски.

"С измисленото “различни виждания”, бягство в чужбина, когато НАТО заседава в София и още подобни примери, Радев играе двойна, лицемерна игра. Радев последоватлно и демонстративно се опитва да отклони България от нейните ангажименти и да я дестабилизира, прокарвайки руското влияние и пропаганда в този критичен за сигурността на Европа и света момент", подчерта Пеевски.

Той посочи, че последователната позиция на евроатлантическото мнозинство в предходните парламенти на страната в подкрепа за Украйна, срещу непредизвиканата агресия на Русия и лоялността на България към Алианса не може да бъде компрометирана, в името на лични интереси и политически амбиции. "Заиграването с картата на сигурността и внушаването на страхове у хората е крах за високата институция на президент и злоупотреба с доверието на хората", категоричен е Делян Пеевски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Изчезвай прасе защото ще ти приберем всичките пари и ще останеш по едни бели ***.
71
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Радев започва да слиза надолу! Отказ от СВЕТОВНА СРЕЩА няма да му вдигне рейтинга,който вече пада. Това няма да направи по-привлекателен бъдещ партиен проект на Радев. Той започва да трупа пасиви точно от такива недомлъвки по позиции като НАТО и Украйна.
70
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Фидане, айде като си много ербап и като не защитаваш чужди интереси, отиди и подпиши за влизането ни във войната. После посрещай и ковчезите на летището и сложи туловището си пред сарматите дето ще летят към бургас и варна и накрая на нюрнбергският процес представяй България. Сполай ти.
69
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво разбира това прасе от идентификация на национален интерес ? нищо. не може да знае какъв е българският интерес. Защото той не е в американската война в украйна. Даже интересът на нато е извън украйна -- то е въвлечено там от някакъв хипотетичен американски интерес. Но нас българите хипотетичните американски интереси не ни засягат.Освен ако не искаме да си намираме работа в чужди дела за безплатно.
68
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пеевски, ако отиде ще гледа като на снимката.
67
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От спешните отделения на болниците съобщават ,че вече няма свободни легла ,за русофляци ,получили инфаркт!!! Препоръчват им ,да пият студена вода и да лежат на диваните !!!
66
0
 
0
 
! Отговори
Сребреница 2 преди 3 месеца
А пък при нас в казармата имаше прийом " Да от***ш по устав". Викаш "Слушам" и си оставяш ръцете , така че да не става и за оправяне. Аз да бях на негово място, щях да ида до Вашингтон и да си заявя и отстоя каквото си реша. Щом оная дипломатка /чиновничка може, върховния главнокомандващ / избран пряко/ - що да не може?!? Най ми е кеф да цакам със седмак спатия, викаше старшината ни.
65
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За себе си казал))
64
0
 
11
 
! Отговори
Кръчматъ преди 3 месеца
Шишо Кебаба е новата "ПеперуТка" на Доган, яростно и като един истински Ен::::::чар отстояващ интересите на новия си Господар и Турция.
63
3
 
5
 
! Отговори
Боче го избра преди 3 месеца
Хората го избраха, защото Боко сложи Цецка-Квазимодото и професорска-ректорската мека китка Герджика.......Трябва срещу от Типа на РАЯ НАЗАРЯН....да пръска разврат и сексапил...
62
0
 
13
 
! Отговори
Прасе, преди 3 месеца
следващия път няма да те бият.
61
8
 
3
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
До Българин Президента е руска матрьошка а този е руски олигарх.
60
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И американските, и руските са ни все чужди интереси. А Радев в случая обслужва не, а защитава българските интереси. Обслужващите са други, включително и тоя, дето раздава о;енки за президента.
59
0
 
18
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
Да заколим прасето! Как се оставихме като народ и нация да стигнем до такова дъно? Тази *** да има думата през президента.
58
0
 
9
 
! Отговори
Нане преди 3 месеца
Каква музика за ушите ми са прозренията на тоя хатлантик с айкю нула.... ===)))
57
1
 
4
 
! Отговори
ППДБ преди 3 месеца
вече Означана (П)одготнети (П)апагали от (Д)егенерирали (Б)ългари: днес при Гризова един, по Канал1 друг - повтарят едни и същи заучени отговори "да не правиме хипотеза върху хипотезата" - помислете си дали в 1 ден двама различни Мислещи индивида биха употребили тази фраза, ако Найо не им ги набива в Тиквите и това е само 1 пример - имаше поне още 4-5 такива същите, т.е. тия са Станали като Клонинги!!
56
1
 
7
 
! Отговори
Не по думите преди 3 месеца
А по делата и по рейтинга ще ги познаете - кой обслужва чужди и кой обслужва български интереси.
55
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Киро да сяда в скута на Пеевски и да заминават ,нали са най-големите евроатлантици )))
54
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пеевски е единствения ,истински български политик ...Множеството останали политици са мижитурки ,страхливци, или жалки рубладжии ,като цига.нина Копейкин и много други ...
53
2
 
0
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
До Лизачев От "посолството" знаят за отличната работа на РАДЕВ с ДПСи ГЕРБ на всички нива в държавата. Това дори не е нужно да се отделят ресурси за проучване - публична тайна е в българската администрация, в която се говори за "хората на Радев" и "хората на Пеевски/Борисов". Имайте предвид, че всъщност е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО Радев да има каквито и да е "хора" в различните власти. България е напълно пропаднала държава.