Много е вероятно Байдън да не стигне до изборите през ноември, смята Боян Чуков

Европа се готви за промените, които може да настъпят с идването на Тръмп, смята международният анализатор
29 юни 2024 07:30, Красимир Ангелов
94

"И европейците, и страните членки на НАТО от Западна Европа - нямат единно мнение. Не само в Унгария, не само в Словакия, но и други страни започват да имат по-овъртолени позиции, опитват се да се ситуират в бъдещето. Виждаме между нашия премиер и нашия президент двете линии, които ги има в САЩ", коментира международният анализатор Боян Чуков в предаването "Денят ON AIR".

В България не се случва нещо кой знае какво по-различно от това, което виждаме в другите страни, смята експертът.

"Срещата във Вашингтон в момента ще се съобрази с това, което не се вижда на пръв план. Усещаме, че има някакви задкулисни договорки. Има някакви преговори между американците и руснаците, останалите не са в течение", посочи Чуков пред Bulgaria ON AIR.

Украинският президент Володимир Зеленски вдига мизата, но не преговаря с руснаците, подчерта още Чуков.

Той коментира и първия за тази кампания предизборен дебат между настоящия президент на САЩ Джо Байдън и съперника му - Доналд Тръмп.

"Американските медии са категорични, че Байдън е загубил, включително и демократите. Големите финансови спонсори на демократическата партия искат смяната на Байдън. Най-големият му успех, който отчитат, е, че не е паднал, докато е бил в залата. Шоуто беше направено по необичаен начин - нямаше публика, микрофонът се изключваше. Това, че се проведе рано може би ще даде аргумент Байдън да бъде подменен. Говори се, че може да бъде подменен с Мишел Обама. Много вероятно е Джо Байдън да не стигне до изборите през ноември", анализира гостът.

"В момента виждаме, че Доналд Тръмп ще спечели изборите. Америка е държава на големите изненади. Тръмп смени своите позиции - не е толкова против въоръжаването на Украйна. Американците имат традиция и много неудобните президент да ги застрелват. Доналд Тръмп няма да се спъне на финала. Всички се подготвят за идването му в Белия дом. Не очаквам промени в САЩ и позицията на САЩ. Европа се готви за промените, които ще настъпят в края на годината, след идването на Тръмп на власт", обобщи Чуков.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от Общество
Анкета на "Маркет-линкс": Решението е експертен кабинет
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Успех на Тръмп, целият свят го подкрепя!
58
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Може да убие пукала до тогава
57
4
 
4
 
! Отговори
АмериканецО преди 3 дни
Ти си гледай твоята страна изобщо дали ще има правителство, а скоро и кмет на столицата, пък после коментирай чуждата паница...
56
1
 
1
 
! Отговори
Дончо и Демента преди 3 дни
До IQ3.14. Чак пък да искам превод на брътвежите ти, за какво ми е? Все едно да се напъвам да схвана смисъла в изявленията на Байдън. Няма нужда, както се казва. Важно е ти да си разбираш и да направиш бройката за днешните "лекторски".
55
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
И наш боко може да не стигне до изборите ако имаме късмет . В САЩ нещата никак не са розави ;) Хората си губят собственоста . Инфлацията е удвоила цените от преди три години . Много хора си продават имотите които са изплатили към банката защото не могат да плащат дантка . Понеже американците живееха в големи къщи сега данъка на такава къща надхвърля 1000 долара на месец . 12 000 на година . Няма кой да плаща данъци . И не е само в Детроит където правителството направо ги субсидира .
54
1
 
0
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 3 дни
...дали международните анализатори са новите общественици и културтрегери? за канал1 от 1986та питам
53
1
 
1
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 3 дни
ае, кво прави "международен анализатор", анализира международно или прави анализи между народите?
52
2
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 дни
До Дончо и Дементаобади се на главния редактор, ще ти го преведе на български, че моите лекторски "леко превъзхождат" хонорара ти днеска.
51
6
 
4
 
! Отговори
ЕВРАЗИЙСКИ ЦЕННОСТИ преди 3 дни
АКО САЩ ИМАХА ЕВРАЗИЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ НА РУСИЯ, ОТДАВНА ЩЯХА ДА СА ПУСНАЛИ ДВОЙНИК НА БАЙДЪН, ЗА ДА СПЕЧЕЛИ БЕЗ ПРОБЛЕМИ.... НО НЕ СА, КАТО РАЗИЯ
50
5
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 3 дни
Червеноармеец в акция.Митрофанова е раздала бонусите.
49
0
 
0
 
! Отговори
Дончо и Демента преди 3 дни
Спретнаха нелошо шоу. Малко като на стоп кадър, ама нищо. И като чета коментарите, Христо Христов и IQ-то донякъде ги повтарят. Христо пцуе яко и всички наред, IQ-то мучи нещо неразбираемо
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Тия наред ли са да избират двама дядки над 70 да ги управляват?
47
3
 
3
 
! Отговори
глупости преди 3 дни
Руска пропаганда
46
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Преди малко чух по новините, че бидоня бил изморен и с грип и затова се държал като невменяем. Явно от щаба му са решили да го играе жертва и герой,
45
1
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 4 дни
До Христо Христовмуцка, нали се сещаш че при избирателна активност от 60 процента само, "твоите" ще ги търсят само да носят вода на членовете на комисиите по изборите? айде не разтегай като сотаджия "каратист" пред гимназистки
44
1
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 дни
И това е тема в раздел България защото... 85% са про'с'таците гласуващи да ни командват от Вашингтон.
43
2
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 4 дни
До Анонимен48 тоя като го гледам сигурно единственото нещо дето е дарил е кръв да се скатае от войниклъка, но знае как да оправи сащ и нато. типичен циментов каскет
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Те ще го сменят май демократите, прекалено вече е неадекватен и може да изгубят изборите :))
41
5
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 4 дни
До до 44...и ей така как си в мир, пияния ти комшия идва у вас, взема ти ключовете от бангията, товари вътре телевизора от йетел, оправя щерка ти, набива канчето на жена ти, изсипва квото не може да изпие от ракията ти в ***, и отпрашва към залеза, щот сте един народ, а твоя апартамент е негова исконна територия.
40
0
 
4
 
! Отговори
до 44 преди 4 дни
До Анонимен 44Евроценности....................такова животно нема...................има общочовешки ценности.................хората да се обичат и да живеят в мир, без войни!!!!