Етиен Леви за "Величие": Такова чудо дори в зоопарка не съм виждал

Ситуацията обаче не била фрапираща
4 юли 2024 11:00, Нели Христова
97
Етиен Леви за "Величие": Такова чудо дори в зоопарка не съм виждал
Снимка: БГНЕС

Има напрежение и спорове във "Величие", но не е нещо фрапиращо. Не е по-различно от това в държавата. Не познавам Ивелин Михайлов, аз съм с гражданска квота, поканен съм от Николай Марков. Това заяви депутатът от "Величие" Етиен Леви в ефира на Нова тв.

''В партията има много елегантни и учтиви хора, а чухме много обиди. Такова чудо дори в зоопарка не съм виждал. Не знам какви са факторите отвън, които предизвикат напрежение, но такова има. Нямам представа дали го причинява Ивелин Михайлов или упълномощени лица", допълни той.

Споделя, че е човек на сцената и не усеща парламента като нещо свое. "Навлизам и се адаптирам все още. От полагането на клетва до днес усещам, че парламентът е школа. Интересно ми е да наблюдавам какви неща се случват", разкрива Леви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Певец(макар и с интересен глас), чието творчество всички бяхме забравили преди да се появи по форматите, където го издигнаха като голям капацитет. Но явно иска да цоца и от парламента. Интересно ми е дали арменецът ще го върне след края на политическата му авантюра и след като се показа като путинофил. Но и Леви като всички русофили не си е и мислил да се пренася в Русия. След 1989 забегна в Израел, но като видя, че там ще е никой и ще трябва да бачка се върна тук, където все още го помниха.
24
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Етиен се набута яко в тинята. Сега няма измъкване.
23
21
 
12
 
! Отговори
наблюдател преди 3 месеца
Тоя докато се ориентира и ще трябва да си ходи. В следващия парламен Величие ще има по голям процент и ще се е очистило от продажниците.
22
5
 
19
 
! Отговори
FMC преди 3 месеца
Ама я сега върви разпитай Милена, какво примерно мисли за Англия :) То човек като се опари, друг акъл му идва. СДС-една спусната организация, вътре всякаквва изметт заедно с т.н. интелигенция. Че там беше и Сидеров ;) Не само Етиен. Аз обаче съм горд, че нито веднъж не залитнах нито по СДС и партиите там, нито по БКП/БСП. За мен и едните и другите бяха изменици, продажници и най-вече мошеници. И до днес си патим от разлюспването на тия две организации-СДС и БКП.
21
0
 
18
 
! Отговори
Не си ами преди 3 месеца
Щото си скатал казармата сигурно....... Ако беше дал своето на държавата, нито в цирк щеше да ти е смешно, нито зоопарка щеше да ти е забавен.
20
6
 
26
 
! Отговори
Емигрант преди 3 месеца
Ако бях дърворезбар щех да издялам една човешка фигура от ПЪН и от нея щях да направя български политик ! Този музикантин нямаше дори да може да му бъде конкуренция ! Комунистически чипик !
19
3
 
36
 
! Отговори
Хаха ха преди 3 месеца
Помните ли милионният митинг на -сдс , водеха го - комунистите - петър берон , жельо желев , филип димитров , евгени бакьрджиев - на митинга пяха- етиен леви , васко кръпката , милена славоваПремина под надслов -времето е наше
18
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Интересно му било, той човека не знае за какво е там. Затова Ивелин ви погна, за работа сте там
17
1
 
17
 
! Отговори
Жакард Прави преди 3 месеца
С какъв величествен апломб започна възходът на биологичния зоопарк на българския политически Олимп. Ама в един момент - опа... издухаха се, оказа се най-краткото музикално испълнение като - "Три багатели" на Лигети, дето има само един удар с пръст по клавиша.
16
6
 
19
 
! Отговори
Доужасения преди 3 месеца
Абсолютно си прав 100% БКП.Само не разбирам защо упрекваш хората че едва ли не те са направили преврата в БКП.Демокрацията е по руски образец а този който смени режима е руснака Луканов по заповед от Кремъл.има няма банани сърди се на кремъл той докара тази демокрация
15
0
 
32
 
! Отговори
Хаха ха преди 3 месеца
Чудя се има ли поне един който не е бил от -бкп , дето сега не е в парламентаПрави бяха комунистите -времето е наше
14
5
 
43
 
! Отговори
Ваше двуличие преди 3 месеца
Още като го видях този в листата и всичко ми стана ясно за "партията"
13
1
 
39
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
а ти защо се набута в това чудо за пари сега доволен ли си имаш ли някакъвавторитет пред публиката
12
0
 
31
 
! Отговори
Аз живея в 16-ти ап. преди 3 месеца
И докато всички се адаптирате и научите, вола ще ни се отели.
11
0
 
23
 
! Отговори
Ганчо преди 3 месеца
Леви,десни,леви десни да вървим напред,като част от"Безразличие"! Що не си кюта в телевизията?
10
1
 
32
 
! Отговори
епизод пореден преди 3 месеца
Еврейски приказки за Лека нощ !
9
0
 
46
 
! Отговори
поредния .... преди 3 месеца
Никога не е късно да станеш за резил...
8
4
 
30
 
! Отговори
Ужас преди 3 месеца
Брате -100 г да минат - бкп си управлява посредством своите хораПаси , този , бочко , доган , атанасов , костов и куп други от изгорените списьци в партииният дом от -сдсПоне имате банани нали затова скачахте -банани и демокрация
7
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
АЛЧНИК НЕВИЖДАН КАКВО РАБОТИШ КАКВО ВЪРШИШ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА ПАРИТЕ СИ ТАМ КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТОЗИ И ЗА ОСТАНАЛОТО СБОРИЩЕ ОТВРАТ СТЕ ЛИЦЕМЕРИ
6
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Агент Панайотов докладва