Пеевски: ДПС няма да се разцепи, разумът е с г-н Доган да сме заедно

Ще върнем празен мандат, заяви лидерът на партията
Обновена: 4 юли 2024 13:40 | 4 юли 2024 13:16, Елка Василева
250
Пеевски: ДПС няма да се разцепи, разумът е с г-н Доган да сме заедно
Снимка: архив, БГНЕС

ДПС ще бъде монолитно и с г-н Доган ще върви напред и ще бъдем заедно, каза председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

Още по темата
На никого няма да позволим да цепи и да интригантства. Имам различия към определени хора, каза Пеевски.

Разумът е с г-н Доган да бъдем заедно, ДПС няма да се разцепи. Четиринадесетте депутати, които гласуваха против Росен Желязков, няма да бъдат изключени, заяви още Пеевски.

Ще върнем втория мандат веднага. Третият мандат вероятно също няма да е успешен и е ясно, че вървим към избори, каза Пеевски.

Искам да се чуват регионите. Когото не харесват хората, не искам да е депутат, не искам да се бърка в организациите и да потиска хората, коментира още Пеевски. Държа хората на ДПС спокойно да си избират своите представители и всички да бъдем заедно, каза още той. И обясни, че са изключени от парламентарната група само хора, за които това е било поискано от организациите. Няма нито един изключен от мен човек, добави той на въпрос дали ще бъдат изключени 14 депутати на ДПС, гласували против кандидатурата на Росен Желязков за премиер, излъчен от ГЕРБ-СДС.

Относно споделените отговорности с другия председател Пеевски каза, че Джевджет Чакъров има точни функции, които са ясно профилирани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
2
 
4
 
! Отговори
Според мен преди 3 месеца
Относно залозите - слагам - 100 тарка на доган - като див мустанг е в гонките - досега не е имал поражениеДа заложиш на шиши е като да заложиш на - куц броненосец в сьстезанията
132
3
 
11
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 3 месеца
"Държа хората на ДПС спокойно да си избират своите представители"-а ти как беше избран?Като те посочи Доган и всички като овце гласуваха за теб.То бива наглост,ама този прекали.И това ми било партия.Както в ДПС,така и в ГЕРБ има култ към личността-каквото каже вождът това става.Никой не пита ББ какво са обсъдили със СДС-нали са коалиция.Има две ОПГ-та както казваше Какскета.Това са ДПС и ГЕРБ.Защо нито един социолог,психолог,антрополог не коментират,че тези организации не са партии.
131
3
 
3
 
! Отговори
Пеевски жално преди 3 месеца
Соня, моля те не ми навирай този микрофон в устата!
130
5
 
14
 
! Отговори
АЗ преди 3 месеца
Лицето Пеевски е нищо в ДПС! Той само го играе лидер! Лидерът е един и е кристално ясно кой е това! Ако Пеевски продължи да се разпорежда и да командири в ДПС , лидерът много лесно може да излезе и да обяви пред своите, че при тях се е настанил похитител на партията. И тогава какво става с Пеевски някой би ли предположил??? Дори и да има връзки и влияние в територията. Лидерът в ДПС е и си остава един, поне докато не се спомине!
129
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този вчера не беше ли евроатлантик, че днес е обединен с русофилите?
128
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 132 Е, той знае, че няма как родопчани да станат толкова мизерни като руснаците. Пък и децата им работят на Запад. Не ги мисли. Споко!
127
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много ми е интересен как говори за евро атлантизъм , а хората в Родопите живечт още в 19 век и се молят на падишаха за дърва , а буквално живеят в гората .
126
1
 
8
 
! Отговори
Пеевски преди 3 месеца
Който плаща, той поеъча музиката.
125
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тя тая на Доган излезе , пусни прасе под одъра да ти се качи на главата. Въобще не му разбирам замисъла на Доганя , тоя път ептен философски излезе .
124
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нали имам приятели турци .Общо взето не са доволни от Доган и блатото около него , но категорично не искат Пеевски .Ако трябва обаче да избират между двамата , ще заложат 100% на Доган
123
4
 
3
 
! Отговори
До предн коментар преди 3 месеца
Арогантен и алчен - изброи току що две качества ценени в бьлгарияЗа лидер на дадена партия
122
3
 
6
 
! Отговори
Бат Ради да ви обади преди 3 месеца
България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба
121
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пеевски е вреден за ДПС , както и за най-малко още две държави освен България .Токсичен е за българския обществен живот .Първо на преглед при доктор Гълабова и после ако разреши , пак в парламента .
120
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кво си пипнал е изсъхнало бе Свински .
119
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако няма Доган ,няма ДПС , това го знаят и турци и българи .Пеевски не е добре приет от турците ,защото е твърде арогантен , но той няма друг път и ако не е с ДПС , няма да е с никой .
118
3
 
15
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 3 месеца
Доган показа кой разпределя порциите в тая държава. Тиквата и прасето се бяха договорили, ама без Доган в схемата. Да видим кой кого. Аз залагам за Доган. И тиквата и прасето са пътници.
117
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нямам представа как този го изтикаха за някакъв лидер. Няма нито едно качество, което да му отреди място сред лидерите, освен, че е арогантен и алчен.
116
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ето какво мисля аз .В съгласие с Доган се отървава от зависимите и преяли от хранилката на ДПС .Започват брожения в партията , подклаждане от едно гласуване , което така или иначе беше уговорено предварително . Сега следва консолидидиране на партията , още по голяма подкрепа от турците ,зер Пеефски башка турчин и ще ги командва . Запазване на целоста въпреки несъгласията на доста голяма част от партията .Сега въпроса е ДПС ще хвърли ли Пеевски на кучетата и така Доган окончателно ще по силен
115
1
 
3
 
! Отговори
Дам... преди 3 месеца
Разбира се, че няма да бъдат изключени! Ако бъдат отстранени и се иде на избори ДПС няма да бъде разпозната като партия на турците в България. А Пеевски цели две неща, да вкара повече българи там, да не се натяква за етническия произход на ДПС и разбира се основната цел е да овладее територията изцяло, сиреч иска да управлява. Така, че или българите следа да поумнеят при гласуването или...ДПС ще се окажат на първото място!
114
3
 
4
 
! Отговори
Надявай ср преди 3 месеца
Няма как да не се разцепи щом едните гласуват за Русия, а другите пеотив Русия!