Надежда Нейнски: България отсъства в големите дебати

Страната ни няма висок авторитет в международната общност
6 юли 2024 20:20, Нели Христова
61
 Надежда Нейнски: България отсъства в големите дебати
Снимка: БГНЕС

България отсъства в големите дебати. Страната ни няма висок авторитет в международната общност. Това каза бившият министър на външните работи Надежда Нейнски пред NOVA NEWS.

Тя посочи, че позицията на България по отношение на войната в Украйна е ясна и тя е взета от Народното събрание. По нейни думи всяко друго мнение по темата, на отделни политически фигури, не може да подмени позицията на една парламентарна република. "В този смисъл, разноговоренето сред висшите представители в българската политика руши авторитета на България. В очите на съюзниците тя е държава, на която не може да се разчита", посочи Нейнски.

Бившият външен министър коментира резултатите от изборите във Великобритания. Тя смята, че победата на лейбъристите никак не е случайна, тъй като те водят вече 14 години политически разговори със своите избиратели. Във Великобритания има много недоволни от резултатите от Брекзит, тъй като нищо от това, което привържениците му планираха, не сработи до степен, в която да компенсира щетите от излизането в общия пазар, посочи още дипломатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Митко Любопитко преди 2 месеца
Тази колкото е гpo3на ли е толкоз е mъna или обратното ?! България отсъства от големите дебати точно заради тебе и твоя тъмничък ментор , с кагото положихте началото на края й ...
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За огромно съжаление БЪЛГАРИЯ е това,което я направихте всички вие престъпно продажни антибългарски политици! Пропадането на ДЪРЖАВАТА ни започна точно от садистичното античовешко управление на костовия режим! Окрадохте държавни активи за милиарди,окрадохте спестяванията на хората с деноминацията,извършихте шоковата терапия,ограбихте народа до шушка и предадохте нац.интереси на РОДИНАТА ни! Истината е,че пропадналите държави никой не ги уважава,тях само ги ограбват,след което ги наритват в ъгъла
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Как да е там след толкова много правителства на фигуранти, гълъби, тикви ? Абсолютна повърня е в момента в България. Дано някой по-бързо разтури цирка.
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вярно е! Не останаха държавни гаражи за приватизирана на тънка лайсна! Великият отличник политически икономист Костов как раздаде какво ли не за по 1 долар и после онези само разпродаваха собствеността. Комунистите направо бяха с пръст в уста като ви гледха как крадете. Дъщеря ти като я изключиха от лицея във Франция? Колкото си по-беден, толкова си по-алчен. Запада краде от колонии, а вие от народните придобивки.
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая на времето течеше много Русия сега плюе по Русия на ляво и дясно )))
35
0
 
4
 
! Отговори
Математик преди 2 месеца
България отсъства от тези дебати заради *** като вас! Като отидете " на Запад " да се правите на политици се държите като дресирани булонки, само за да си изпросите една нищо незначеща одобрителна усмивка.
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
България няма как да присъства, защото е зависима колония даже не на щатите, а просто на чиновниците от посолството. С Орбан обаче се съобразяват и си скубят косите даже, защото една малка Унгария вече е фактор и ги прави луди ония.
33
0
 
16
 
! Отговори
Иванов преди 2 месеца
"Добро утро"...! На кой ид....от не му е ясно, че нас никой НЕ ни бръсне за НИЩООО! И тази от снимката има своя "дан" в унищожението на тази бивша държава!
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 2 месеца
Е то... изненаданите сигурно живеят под камък ??! България е загубила ВСЯКАКЪВ суверенитет и полит. тежест ! Но за 'операторите' от посолствотО*, малката територия БълХаRия е страничен проект..в седобедната почивка се занимават с нас..!
31
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Отвратенячка. С 5 милиона население, от което поне 1 милион братчеди и поне половин милион турци и милион и половина пенсионери остава 2 милиона активно население вкл. И деца. Кой изобщо ще ви брои за нещо повече от разпределена територия - донор? После позиция на българия и съюзници имала? Алоуу. Излез от балона си и виж, че сме донори и вземаме кредити да ги подаряваме на укри и всякакви. И че всичко е частно и окрраздадено. Че и евро-глупотевини раздува. Преди 30 години ви минаваха лакардиите
30
2
 
18
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Въжето!
29
0
 
22
 
! Отговори
Cpt. William Lynch преди 2 месеца
Taя безсрамница се скри по време на преврата в Турция и не си изпълни задълженията за които и се плаща дебела заплата и привилегии? Защо продължавате да и давате трибуна , вместо да е в Сливенския?!?
28
1
 
25
 
! Отговори
Проста дърта курва преди 2 месеца
Нахранете журналистите!
27
1
 
7
 
! Отговори
Звучи самокритично преди 2 месеца
от бивш външен министър и дългогодишен посланик.За да имаме сериозно присъствие,или трябва да сме с древна култура определила преди векове развитието на Европа, или да сме от най-богатите, или от най-силните, например с доста тежко въоръжени, високо мотивирани да се бият дивизии.Ако това го нямаме - можехме да имаме ярки политици оказали съществено влияние в Европа последните 30 години.
26
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А по твое време имаше авторитет така ли? Не преставам да се учудвам как цялата дружина, която управлявахте България тогава начело с Костов, все още не сте в пандиза! Но е ясно че справедливост има само в художествената литература.
25
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дебатите не са ли разноговорене, мадам. И какво да си дебатираме, да се намираме на приказка само или искаш да си чешеш езика някъде.
24
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
1 во " Михайлова", после " Нейска"? Сега коя си Наде?-:)
23
1
 
13
 
! Отговори
Шефа преди 2 месеца
Ами това е прекрасно! Да не би Украйна ,която е в центъ ра на дебатите да е цъфнали и вързала?
22
0
 
10
 
! Отговори
Помнещ преди 2 месеца
До 19 Да прав си! Тя слушаше Гусин Костов! А той завалийката,пред Телевизионните екрани,в даден момент се Изцепи! И каза в Ефир." Ами,ако са виновни"??-:( Факт който Няма как да забравим българите тогава!!!
21
1
 
20
 
! Отговори
Помнещ преди 2 месеца
Хайде сега Госпожо,като " Външен министър", такава каквато те Назначи Гусин Иван Костов,по времето на Крадливото СДС.Да ни Обясниш,защо след толкова години,Че още се вживяваш в някаква " личност", от Безвремието на СДС? И ръсиш " мозъци", сякаш днешните не всяват,какво се случва? Гусин Иван Костов има " партийкста" ДСБ! И още"командва"в Парламента,макар и Задкулисно! А ти" Хубавото Наде", така те наричаха другарите от СДС! Ти какво Имаш?-:(Нищо! Едно име,на Повехналото"Наде"! И"Михайлова" НЕСИ!