Радев e разговарял по телефона с емира на Катар

Двамата са обсъдили сътрудничеството в областта на енергетиката
23 авг 2024 15:35, Гергана Попова
15
Радев e разговарял по телефона с емира на Катар
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев e разговарял по телефона с емира на Катар. Двамата са обсъдили сътрудничеството между София и Доха в областта на енергетиката, иновациите и технологиите, съобщиха от правителствената информационна служба.

В разговора президентът Румен Радев е оценил високо усилията на Катар за деескалация на конфликта в Близкия изток, за прекратяване на военните действия и намиране на устойчиво мирно решение.

Българският държавен глава е откроил посредничеството на Доха за решаване на хуманитарни въпроси, сред които и освобождаването на заложници, в това число и българи, капитана и помощник-капитана на кораба "Галакси лийдър", както и взетите в плен при нападението на радикалната групировка "Хамас" срещу Израел на 7 октомври миналата година.

Румен Радев е обсъдил с шейх Тамим Бин Хамад ал Тани сътрудничеството между България и Катар в областта на енергетиката и иновациите и е поканил емира на Катар да посети страната ни за последващо задълбочаване на двустранното партньорство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от Избори 2024
Вече не вярваме, че с гласуване нещо ще се промени
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ми ше говори ми, като е видял другите колко паре са декларирали и се е развънял
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Може, може! После и със султана Бруней, с краля на Бутан, с херцога на Лихтенщайн и после пак да отскочи в Гърция. Тук разбърка такава ла.йняна каша, той хасковския ***!
8
2
 
5
 
! Отговори
Турист преди 2 седмици
Миналият месец посетих Плиска,Преслав и Търново.Сега ще ходя в Охрид. Някой знае ли къде мога да видя средновековните столици,замъци и крепости на древна Расиа?А,Радев?
7
1
 
4
 
! Отговори
М. У. Н. Ч. О преди 2 седмици
Много важен разговор. Без него ще затънем още.
6
2
 
8
 
! Отговори
ами преди 2 седмици
Този ни е абсолютно непотребен Как ни набута здраво с БОТАШ И се прави на луд
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Руска се правят хората на луди и се стига до умишлен фалит.Каква е ползата тоя адвокат понеже справя завлякъл мно го хора освен мен защото не съм единствен да чакам месец за образуването на това смешно дело да си му трън в очите какво му пречи дано някои ден го чукне съвестта да види че когато се грижа до него и полагаха усилия същия тоя се лигавеше сега е противоположен рано или късно истината ще излезе наяве господин адвокат кои ви кара кои ви плаща и кои ви подстрекава а дотогава довиждане
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Интересно мие адвокат Георги Георгиев от Ловеч колко дела е водил и как се водят дела знае ли въобще.Аз съм обикновен гражданин но подобна практика не съм виждал да зема хонорар и да не води дела.Значи всеки може да сбърка някъде но да протакаш дело на човек които не е виновен господа съгласете се *** такова безобразие не сме срещали досега.Делото е за лична карта смях.Цитирам тоя адвокат да видите как човека зема пари и протака тъи както на него му изнася.По закон ка е тои определя правилата
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Мистър Кеш
2
2
 
11
 
! Отговори
Резидент преди 2 седмици
Много ползотворен разговор, обсъдихме взаимоизгодното сътрудничество в контекста на променящият се баланс на силите в глобален план, както и някои кешови въпроси!
1
3
 
7
 
! Отговори
Боци преди 2 седмици
Е нее ли го помолил да съдейства старите укри да спрат да блъскат по Рушка че на пу тко му се е ..мамамата.